Çimleri Hollandalı bir firmanın yapacağı ve 1 milyon dolara mal olmasından sözediliyor. Eğer öyleyse yzıklar olsun bize. Güya tarım ülkesiyiz binlerce işsiz mühendisimiz var ve dünyanın parasına ta Hollanda'dan geliyor çimler.
ben burda yazmistim kulüp burayla irtibata gecsin diye ama islerine gelmedi.
tel acip sordum dedi yaklasik 50 bin € tutar sirf cim dedi. nakliyat ve sermek ise sizlere ait. türkiyeye nakliyat ve isci göndermiyoruz dedi. yani 50 bin € + nakliyat ve serme isini kulübümüz yapsa hadi tas patlasin 100-120 bin € ya cok güzel bi zeminimiz olurdu
adamlar nasil yetistirip yerelstiriyor diye kisa bi film yapmislar
Tırlarla gelecek olan çimler gelene kadar alt yapısını yaptılar mı??
Ben bunları merak ediyorum
aynen katılıyorum ne bı goruntu var foto ne bı bılgı var ...cok hayret bırsey bu ıs heralde bı bızde olur ....bırı foto cekse bı bılgı verse herseyden once tonetım resmı sıtede goruntulu bı bılgı verse cok mu zor anlamıs deılım...ne bılım zemın sokuluyo zemın ıyılestırılıyo atıyorum yenı cımler su gun gelıyo su gun serılmeye baslıyacagız ...hıcbırsey yok...cok aam cok sacma
cok maliyetli olurdu... cargo ucagiyla gelmesi gerekiyor.
kaldiki okadar cim 1 ucaga sigarmi? stresli is...
ne kadar da fazlaymış bu çimler bir uçağa sığmıyor..
neyse çimler bir an önce gelsin artık..
gerçekten merak etmeye başladım bu işi, çim serilirken canlı izleme fırsatım olsaydı keşke..
Çimleri Hollandalı bir firmanın yapacağı ve 1 milyon dolara mal olmasından sözediliyor. Eğer öyleyse yzıklar olsun bize. Güya tarım ülkesiyiz binlerce işsiz mühendisimiz var ve dünyanın parasına ta Hollanda'dan geliyor çimler.
bizim yönetim şişirmiştir faturayı, gene birileri zengin oldu demek..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Avni Aker stadının bozulan çim zemininin sökülme işlemi 8 Ekim Cumartesi günü başlayacak 1 gün sürecek olan sökülme işleminin ardından..
Hollanda’dan tırlarla rulo halinde gelecek olan çimler 9 Ekim Pazar günü serilmeye başlanacak.
Yeni çim zemini Ankaragücü maçına kadar yetiştirilmeye çalışılacak..
Yorum