Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çimleri Hollandalı bir firmanın yapacağı ve 1 milyon dolara mal olmasından sözediliyor. Eğer öyleyse yzıklar olsun bize. Güya tarım ülkesiyiz binlerce işsiz mühendisimiz var ve dünyanın parasına ta Hollanda'dan geliyor çimler.
    İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben burda yazmistim kulüp burayla irtibata gecsin diye ama islerine gelmedi.
    tel acip sordum dedi yaklasik 50 bin € tutar sirf cim dedi. nakliyat ve sermek ise sizlere ait. türkiyeye nakliyat ve isci göndermiyoruz dedi. yani 50 bin € + nakliyat ve serme isini kulübümüz yapsa hadi tas patlasin 100-120 bin € ya cok güzel bi zeminimiz olurdu

adamlar nasil yetistirip yerelstiriyor diye kisa bi film yapmislar

http://www.peiffer-willich.de/gebr-p...s-stadion/view
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Çimleri hollandalı firma yapacak deniyor burada paylaşılan site ve sitedeki ulaşım adresleri Almanya'ya ait. Yanlış mı yorumluyorum ?

Yorum

• Kim yapacak bilmiyorum ama bu kadar fiyat farkı olmamalı
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kımın yaptığını daha ne kadar tartışacağız..

Yapılan birşey var mı??? yok

Çimler söküldü mü???

Tırlarla gelecek olan çimler gelene kadar alt yapısını yaptılar mı??

Ben bunları merak ediyorum
          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kımın yaptığını daha ne kadar tartışacağız..

Yapılan birşey var mı??? yok

Çimler söküldü mü???

Tırlarla gelecek olan çimler gelene kadar alt yapısını yaptılar mı??

Ben bunları merak ediyorum
            aynen katılıyorum ne bı goruntu var foto ne bı bılgı var ...cok hayret bırsey bu ıs heralde bı bızde olur ....bırı foto cekse bı bılgı verse herseyden once tonetım resmı sıtede goruntulu bı bılgı verse cok mu zor anlamıs deılım...ne bılım zemın sokuluyo zemın ıyılestırılıyo atıyorum yenı cımler su gun gelıyo su gun serılmeye baslıyacagız ...hıcbırsey yok...cok aam cok sacma

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              cok maliyetli olurdu... cargo ucagiyla gelmesi gerekiyor.

kaldiki okadar cim 1 ucaga sigarmi? stresli is...
              ne kadar da fazlaymış bu çimler bir uçağa sığmıyor..
              neyse çimler bir an önce gelsin artık..
              gerçekten merak etmeye başladım bu işi, çim serilirken canlı izleme fırsatım olsaydı keşke..

Yorum

• 7

Yorum

• Yok mu bir resim falan ?

Görseydik stadın çimensiz halini...

Görseydik ne çalışmalar yapılıyor ?

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok mu bir resim falan ?

Görseydik stadın çimensiz halini...

Görseydik ne çalışmalar yapılıyor ?
                    Bir üstteki gönderiye bakın
                    7

Yorum

• Metin bu eski resim Kardesim cikar insanlar bakmayip inancak kale arkasi Tribüne baksana bi
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak aurora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çimleri Hollandalı bir firmanın yapacağı ve 1 milyon dolara mal olmasından sözediliyor. Eğer öyleyse yzıklar olsun bize. Güya tarım ülkesiyiz binlerce işsiz mühendisimiz var ve dünyanın parasına ta Hollanda'dan geliyor çimler.
                        bizim yönetim şişirmiştir faturayı, gene birileri zengin oldu demek..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Metin bu eski resim Kardesim cikar insanlar bakmayip inancak kale arkasi Tribüne baksana bi
                          Hiç dikkat etmedim.
                          Haber61.net'de görünce direk attım.
                          7

Yorum

• çimler 8 Ekim Cuma günü sökülecek, 9 Ekimde Hollandadan rulo halinde gelen çimler serilmeye başlanacak,, bilgilerinize
                            ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                            "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                            kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

• İlk olarak n.ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              çimler 8 Ekim Cuma günü sökülecek, 9 Ekimde Hollandadan rulo halinde gelen çimler serilmeye başlanacak,, bilgilerinize
                              8 Ekim 2011 Cumartesi günü. Cuma günü mü yoksa cumartesi günü mü söküm başlayacak ?
                              Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• Avni Aker stadının bozulan çim zemininin sökülme işlemi 8 Ekim Cumartesi günü başlayacak 1 gün sürecek olan sökülme işleminin ardından..
                                Hollanda’dan tırlarla rulo halinde gelecek olan çimler 9 Ekim Pazar günü serilmeye başlanacak.
                                Yeni çim zemini Ankaragücü maçına kadar yetiştirilmeye çalışılacak..

kaynak : Avniaker61
                                ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
                                "Küçük bir kentin büyük savaşı"
                                kalbimdeki Trabzonsporlu, Kazım Koyuncu !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X