Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emeği geçenlere teşekkürler...
    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Demekki işi PROFOSYONELLERİNE bırakmak lazımmış...Türk firmalarına yaptırsak 1 ay maçları dış sahada oynardık,üstüne oynanacak ilk maçta çimler havada uçuşurdur...

Yorum

• Profesyonelce hallettik serme işini,umarım bakımı da aynı şekilde olur.

Yorum

• gaymak gaymak işte şampiyonun stadı...
          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Profesyonelce hallettik serme işini,umarım bakımı da aynı şekilde olur.
            Bakımı için firma uzman bir elemanı 6 aylığına Trabzonda bırakacak...

Yorum

• ------------
              En son Harun-61 tarafından düzenlendi; 14.10.2011, 23:42.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Zemini begendim bende. Yanliz iyi gözükmesinde isiklarinda etkisi vardi.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• maci zlerkene cim uzmalarinin arasinda zan ettim kendimi bir ara , bu kadar bilmis bir milletiz yahuu , !!!

Yorum

• bir sonraki maçta daha harika bir zemin bizleri bekliyor

Yorum

• Teknolojiye direnip,ser 1 gün sonra maç yap,ne olur ne olmaz Rize'de oynayalım diyenlerdendim,
                      kafamın çağın gerisinde kaldığını,teknolojinin galip geleceğini biliyordum ama sevindim
                      tekrar teşekkürler yönetimim ve tüm emeği geçenler.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Oguz Tongsir bile övdü zeminimizi
                        *

Yorum

• Zemin tvden güzel görünüyordu.Teşekkürler emeği geçenlere...

(UEFA)

Yorum

• Sonunda paraya kıyıp akıllıca bir iş yapıldı emeği geçenlere teşekkürler.
                            Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sonunda paraya kıyıp akıllıca bir iş yapıldı emeği geçenlere teşekkürler.
                              Vali'ye ve Spor Bakanina tesekkür etmemiz gerekiyor
                              *

Yorum

• Maratonda en önlerdeydim zemin harika gözüküyordu.
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X