Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avni Aker'de herhangi bir iş için profesyonellerin çalıştığını görmek gurur verici..
    yerel olsun, bizim öz evladımız olsun diyen çıkabilirdi !

Yorum

• İlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kamyon-Traktör-Dozerler ile yapılmaması güzel bir gelişme.
      Ben paletli excavator sokarlar dedim ama bulamamışlar demekki.
      Hani ağır ve paletliya zeminin anasını daha iyi beller diye...

Neyse şaka bir yana bu sefer belliki iş profesyonellere bırakılmış kasaplara değil.
      Zeminin direnajı da yapılmıştı, 1 aya kalmaz şampiyonlar ligine yakışır bir zeminimiz olur.

Önümüzdeki bi kaç haftada renk tonu farklılıkları ek yerlerinin belli olması gibi durumlar son derece doğal bence.
      Yeterki top yuvarlansın futbolculara bişey olmasın.
      En son AKSOY_61 tarafından düzenlendi; 11.10.2011, 16:30.
      T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Ne bağriysiniz arkadaş, bilmedik sorduk alla alla
        hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Ula çimler doğalmiş diye de yazdirdiniz ya allah sizi neylesin emi
          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
          Beşirli/TRABZON

Yorum

• o çimlerin renginin soluk gibi gözükmesi fotoğraf makinesinin çekim açısı ile kapalı tribünün gölgesinde kalması yüzünden... artı havasız kaldılar şuan anladığım kadarıyla suluyorlar... fotoğraflardan 60 tan sonra kale arkası çekimleri var yukarıdan canlanmaya başlandığını gösteriyor... bence zemin mükemmell olacakk şimdiden hayırlı olsun...
            _Fan_ts_

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ula çimler doğalmiş diye de yazdirdiniz ya allah sizi neylesin emi

hakkatten kaldırın o sözü başlıktan rezil oluyoruz...
              her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Sıkıntı yok, hayırlısı olsun.
                7

Yorum

• Nereden (28 nisan 2010)

Nereye (11 Ekim 2011)

En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 11.10.2011, 16:46.
                  Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Durun, son dakika haberi geldi.
                    Çimlerin bir kısmı yetişmediğinden maraton tarafında 15m'lik kısmı şerit halinde suni çim koyacaklarmış. Tasarruf olsun ve kaleciler çok atladığında bozulmasın diye kalelerin 6 pası da suni çim olacakmış.

Yorum

• Yahu şu başlıktaki eki kaldırın Bir yandan gülüyorum bir yandan garipsiyorum.
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak komdere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Durun, son dakika haberi geldi.
                        Çimlerin bir kısmı yetişmediğinden maraton tarafında 15m'lik kısmı şerit halinde suni çim koyacaklarmış. Tasarruf olsun ve kaleciler çok atladığında bozulmasın diye kalelerin 6 pası da suni çim olacakmış.
                        Umarım birileri çıkıp abi bu doğru mu demez
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umarım birileri çıkıp abi bu doğru mu demez
                          abi du bi sn

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu şu başlıktaki eki kaldırın Bir yandan gülüyorum bir yandan garipsiyorum.

Ruloların arasında Zizil varsa organiktir. yoksa vardır bu işte bi hile.
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Çimler soğutuculu tırlardan indiriliyor. Farkındaysanız serilen her rulonun uçları olması gereken renkte. geri kalan kısımları üst üste dünyanın yolunu gelmiş bırakında o renkte olsun. Rahat olun her şey olması gereken şekilde ilerliyor.

Sefa rahat ettimi Sefa, benim için önemli olan o
                              En son Ufuk Bayraktar61 tarafından düzenlendi; 11.10.2011, 16:58.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çimler soğutuculu tırlardan indiriliyor. Farkındaysanız serilen her rulonun uçları olması gereken renkte. geri kalan kısımları üst üste dünyanın yolunu gelmiş bırakında o renkte olsun. Rahat olun her şey olması gereken şekilde ilerliyor.

Sefa rahat ettimi Sefa, benim için önemli olan o
                                Maçta bir sakatlık olmasın rahat edeceğim.. Buraya kadar beklemediğim şekilde ilerliyor değişim işlemi.. 3 Günde bu ekleme çim nasıl birleşir saha olur anlayamıyorum ama adamlar garantisini vermişler hadi hayırlısı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X