Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zemin yapildi ve bitti,gereken yapildi.

Bundan sonra önümüzdeki zorlu maclara yogunlasmaliyiz diye düsünüyorum.

Hickimse a.gücü macini düsünmüyor ama galip gelemedigimiz zaman burada elestiri de eksik olmuyor.

Tabii ki Cafer abi aynen katılıyorum. Zemin mevzuu benim için kapanmıştır Gereken geç te olsa yapılmıştır amenna. Artık önümüzde Ankaragücü maçına sağlıklı bir şekilde bakabiliriz. İnşallah yarın bu zeminin artılarını saha içinde oyun olarak da görebiliriz. Tek dileğimiz bu.

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      uefa ile alakası yok ama zaten ondan önce değişme kararı almadılar mı?
      Öyle bir haber de çıktı doğrudur, ama Uefa yetkililerinin maçtan önce ve sonra yöneticilerimize zemin konusunda uyarıda bulundukları da basına yansıdı.
      Karar alsalar daha önceden bir şekilde duyardık diye düşünüyorum, ama bilmeden yorum yapmamak lazım.Dediğiniz gibi de olabilir.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zemin yapıldı ama Uefa fırçasını yedikten sonra ...Benim eleştirebileceğim tek nokta bu, neden bu konularda profosyonel olamıyoruz. İlla Uefa yetkililerinden fırça yiyip bu şartlarda bu zeminde top oynatmam tehdidinden sonra mı yapılmalı bu işler ? Ya da Glo Vittek Henrique sakatlandıktan sonra mı ? Zemini beğenmemek akıl alır iş değil. O konuda hemfikirim, gerçi o mesajların çoğu ironi ama bazıları hakketen eleştiride nirvanaya ulaşmış vaziyetteler
        Yarin mac icinde ve sonunda zeminde bozulmalar,kalkmalar olabilir ama bu normaldir.

Zeminin oturmasi biraz zaman alacaktir,en gec 1 ay icinde zemin rutin halinde olur diye düsünüyorum.

Umarin yarinki mactan sonra burada,su zemine bakin be buna mi 320 bin euro verdik elestirileri okumayiz.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Cim süper olmus. Ben bu sahada oynasam herhalde kimse tutamazdi beni. süper olmus

renk cesitligine takilmayin, o normal toprak yüzünden, yakindan cekilmis resimlerede gözükdügü gibi hali gibi, hosuma gitti.
            En son sametbey tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 21:11.

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaleyi fazla sağ tarafa dikmediler mi?
              rahat dur iş çıkarma. şimdi sayfalarca bunu konuşmayalım
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu sahaya bilica'yı sokmasınlar.Tüm kapılara resimlerini assınlar...

Yorum

• cimler cok güzel görünüyor. fakat 2011 yilinda bizim gibi üst düzey bir takimin stadina bakiyorum da resmen gece kondu gibi duruyor... su akyazi bir an önce bitirilmeli.
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Bu ne ya kaleyi yanlış yere koymuşlar
                    En son bordo61 tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 22:46.
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ya bugun hıc zemını yakından goren yokmu fotolarda ole soylendıgı gıbı kalıteli olmus gibi durmuyor...

Yorum

• R.Madrid'in çimleri serilirkende aynı bizimki gibi bir görüntüsü var ama zamanla çimler oturuyor...

Benfica'nın çimlerinide aynı şirket yaptı,belli bir süre sonra çimler bu hale gelecek...

Bu arada rakibimiz Lille'in saha çimlerinide yine bu şirket yapmış...
                        En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 13.10.2011, 23:12.

Yorum

• Zemin çok şükür harika oldu. Sağolsun yönetim
                          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            R.Madrid'in çimleri serilirkende aynı bizimki gibi bir görüntüsü var ama zamanla çimler oturuyor...

Benfica'nın çimlerinide aynı şirket yaptı,belli bir süre sonra çimler bu hale gelecek...

Bu arada rakibimiz Lille'in saha çimlerinide yine bu şirket yapmış...

tamam onda suphe yokda ben yarınkı mac ıcın sordum çünkü daha sakatlık kaldıracak durumumuz yok....

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha çizgiler çizilmemiş maça kesin yetişmez en az 2 gün sürer çizgi işi.
                              şakadır umarım 3 günde çimleri ser 2 günde çizgi çek aman haa çimleri boş verin çizgilere BEBEK gibi bakmalıyız

Yorum

• Anvi aker yazmışlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X