Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kot ne agalar ?
    zeminin yüksekliği...
    her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....

Yorum

• Bu sefer sanki daha profosyonel yapılıyor,bilen arkadaşlar bir söylesin geçenkinden daha mı iyi çalışma şekli.

Yorum

• cımler serılmeye baslandı mı bılgısı olan var mı

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu sefer sanki daha profosyonel yapılıyor,bilen arkadaşlar bir söylesin geçenkinden daha mı iyi çalışma şekli.
          hemde çoook gayet profosyonel ve kalite bir iş oluyor böyle devam etsinler klup için herşey yapılmalı yönetime teşşekürler

Yorum

• Şu çimin önümüzdeki yaz Akyazı Şenol Güneş stadına serilmesini isterdim
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu an Trabzon'da yağmur var mı yok mu bilmiyorum ama umarım yağmur yağmaz da çamur deryasına dönmez toprak.
              1.si hollandalılar yağmur etkilemez diyor
              2.si ne yağmuru be abi ağustos sıcağı var bugün Ama burası trabzon yarın bi bakmışsın kar yağar

Yorum

• 6 ay garntisi varsa 5 ay sonra garantisini kullanalim diye traktör ile dalariz gece yarisi

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  6 ay garntisi varsa 5 ay sonra garantisini kullanalim diye traktör ile dalariz gece yarisi

Yorum

• haber 61 e göre tırlar gelmiş çimler serilmeye başlamış

Avni Aker’in 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları esnasında bozulan çim zemininin yenilenmesine başlandı.2011 EYOF oyunlarının açılış ve kapanış törenlerinin yapıldığı Trabzonspor’un maçlarını oynadığı Avni Aker stadının zemininin yenileme çalışmalarına b
                    milan

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ulan transfer gibi beklıyoruz çimlerimizi....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• transferden daha önemli bu çimler. eğer bir an öce yapılmazsa ayakta adam kalmayacak takımda...

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şu fotoğraf da ki mizah ve espiri yeteneği başka hiç bir takım taraftarında yoktur!!!
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• foto çok iyi olmuş
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              foto çok iyi olmuş
                              çimden çok burmalı fıstıklı tatlıya benziyor
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çimden çok burmalı fıstıklı tatlıya benziyor
                                aynen yahu..Başlıga girdim 5-10 dakika işim vardı ayrıldım pc başından..Geldim dalgınlıkla karışık okurken resmi gördüm dedim ne alaka tatlı falan çimmiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X