İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
H. Avni Aker’in Zemini Değişti
Daraltma
X
-
hemde çoookİlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sefer sanki daha profosyonel yapılıyor,bilen arkadaşlar bir söylesin geçenkinden daha mı iyi çalışma şekli.
gayet profosyonel ve kalite bir iş oluyor böyle devam etsinler klup için herşey yapılmalı yönetime teşşekürler
Yorum
-
1.si hollandalılar yağmur etkilemez diyorİlk olarak mavidere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu an Trabzon'da yağmur var mı yok mu bilmiyorum ama umarım yağmur yağmaz da çamur deryasına dönmez toprak.
2.si ne yağmuru be abi ağustos sıcağı var bugün
Ama burası trabzon yarın bi bakmışsın kar yağar
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle6 ay garntisi varsa 5 ay sonra garantisini kullanalim diye traktör ile dalariz gece yarisi

Yorum
-
haber 61 e göre tırlar gelmiş çimler serilmeye başlamış
milan
Yorum
-
ulan transfer gibi beklıyoruz çimlerimizi....İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Şu fotoğraf da ki mizah ve espiri yeteneği başka hiç bir takım taraftarında yoktur!!!İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Yorum
-
çimden çok burmalı fıstıklı tatlıya benziyorİlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefoto çok iyi olmuş
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
aynen yahu..Başlıga girdim 5-10 dakika işim vardı ayrıldım pc başından..Geldim dalgınlıkla karışık okurken resmi gördüm dedim ne alaka tatlı falan çimmişİlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçimden çok burmalı fıstıklı tatlıya benziyor

Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum