Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

H. Avni Aker’in Zemini Değişti

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hasan Yener'in radyodaki açıklamasına göre tırlar yola çıktı ve hafta sonuna kadar Trabzon'da olması bekleniyor. Çimler gelir gelmez serilmeye başlanacakmış. Muhtemelen Lille maçının ardından zeminin kaldırılmasına dair çalışmalar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor...
    öle de olması gerekıyor cımler geldıgınde hemen serılmesı lazım ..yanı cımlr c.tesı mı geldı zemın hazır olması lazım 2-3 gunde srılıp bakıma alınması lazım yanı zemın ısı en gec salı gunu bıtmıs olması lazım...
    not:bence ankaragucu macını baska yerde oynayalım bu ıst deıl ama yakın yerler rize ordu gıbı zemın tam otursun derım ben sahsı fıkrım...

Yorum

• İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      öle de olması gerekıyor cımler geldıgınde hemen serılmesı lazım ..yanı cımlr c.tesı mı geldı zemın hazır olması lazım 2-3 gunde srılıp bakıma alınması lazım yanı zemın ısı en gec salı gunu bıtmıs olması lazım...
      not:bence ankaragucu macını baska yerde oynayalım bu ıst deıl ama yakın yerler rize ordu gıbı zemın tam otursun derım ben sahsı fıkrım...
      Katiliyorum,iyi olur rize bence en uygun yer.

Rizeli hemsehrilerimizde Sampiyonlar liginde lider olan takimi izlemek ister.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• çimler, kara yolu ile gelecek yerde uçak ile gelseydi daha akıllıca olmaz mıydı...
        böylece zamandan tasarruf eder, çimler daha erken gelir ve zemin de çabuk bir şekilde hayata geçerdi..

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hasan Yener'in radyodaki açıklamasına göre tırlar yola çıktı ve hafta sonuna kadar Trabzon'da olması bekleniyor. Çimler gelir gelmez serilmeye başlanacakmış. Muhtemelen Lille maçının ardından zeminin kaldırılmasına dair çalışmalar yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor...
          3-4 gün tırda bekleyecek çim zarar görmez herhalde
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Demekki Hüseyin Avni Aker Tarlasındaki çimler kaldırıldı yeni çimler yerleştiriliyor.

Duyduğuma göre zaten UEFAnın TS-Lille maçını izleyen Müfettişi bu zemin sorununu cözmezseniz size burada top oynattırmam demiş.
            Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• zemin iyice otursun dinlensin, maçlar istanbulda oynanabilir istanbullulara uyar

Yorum

• Ya ne istanbullulara uyar kombine aldım geldim tam milli maç haftasına denk geldık bi maç izleyemedim bide istanbula geçerse maçlar intihar ederim artık
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• şu avni akeri yamadığımız paralar ile ne stad yapılırdı
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Demekki Hüseyin Avni Aker Tarlasındaki çimler kaldırıldı yeni çimler yerleştiriliyor.

Duyduğuma göre zaten UEFAnın TS-Lille maçını izleyen Müfettişi bu zemin sorununu cözmezseniz size burada top oynattırmam demiş.
                    Ben bu konuda yönetimden bir atak beklerdim açıkçası ama olmadı galiba
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Belki yeri degil ama cok hosuma gitti.

harika bir fotoğraf.alın size bayanlar tribünü ..burası avni akerin olduğu yer mi, sene kaç ?

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Belki yeri degil ama cok hosuma gitti.

Duygulanmamak elde değil nasıl bir şehrin takımı olduğumuzu bu resim çok iyi anlatıyor

Yorum

• İlk olarak augustus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          harika bir fotoğraf.alın size bayanlar tribünü ..burası avni akerin olduğu yer mi, sene kaç ?
                          Bu fotoğrafı, Beşiktaş'taki Trabzonlular Derneği'nde görmüştüm. Yılını tam hatırlamıyorum ama 1900lü yılların başı olması lazım.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Çimleri Hollandalı bir firmanın yapacağı ve 1 milyon dolara mal olmasından sözediliyor. Eğer öyleyse yzıklar olsun bize. Güya tarım ülkesiyiz binlerce işsiz mühendisimiz var ve dünyanın parasına ta Hollanda'dan geliyor çimler.
                            Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Türkiyedeki çimler hayvancılıkta otlamada kullanılıyor

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çimler, kara yolu ile gelecek yerde uçak ile gelseydi daha akıllıca olmaz mıydı...
                                böylece zamandan tasarruf eder, çimler daha erken gelir ve zemin de çabuk bir şekilde hayata geçerdi..
                                cok maliyetli olurdu... cargo ucagiyla gelmesi gerekiyor.

kaldiki okadar cim 1 ucaga sigarmi? stresli is...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X