Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftar Grp.Bsk. Seçildi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi
    Ortak hareket etme karari alip Trabzonspor tribünlerinden sorumlu kisi olarak tek ismi seçen tribün gruplari bu gelismeden sonra Malatya maçiyla Avni Aker'e çikiyor... Insalah özlenen istenen birliktelik saglanmistir ve tribün organizasyonlari ile taraftarimiz adindan sözettirir.

Insaallah Farugum, insaallah dedigin gibi olurda yillar sonra bizde keyifle,gururla tribünlerimizi izleriz.Bu firsat kaçmaz, Pazar günü bende Malatyamaçina gidecegim,yerinde görecegim organizasyon ya da Avni Akerdene gibi bir degisiklik olacak yerinde görelim...

Turan reis, sana basarilar,hayirli ugurlu olsun.Allah kalbine göre versin...

Bu arada ''reis'' kelimesine takilmis kardesime ukalalik olmazsa bir iki kelam edeyim.Balikçilik isleri ile ugrasanlar iyi bilir,denizde balikçi teknelerini kullananlara da ''reis'' derler neden acaba?Hos, adamlarin tek derdi balik tutup,satip kendi ailesinin ve teknesinde çalisan tayfalarinin ailesinin geçimini düsünür.Neden tayfalardan birine reis demezler?

Reislik, öyle kolay bir isdegildir,kolay kolay da kimseye bu paye verilmez.Turan reis, neredeyse ömrünü Trabzonsporumuza ve Trabzon tribünlerine vermistir.O yüzden sahsim adina ben ona reis demekten gocunmuyorum.Çünkü, bu isi bilen bir adamdir.Bu isi bilen adama da''reis'' denir.Reis, kelimesinden kimse bu kadar korkmasin.Kadir,kardesinde dedigi gibikendisine reis densin diye de kimseye de bir dayatma içinde olmadi.Hatta bazi arkadaslar kendisine agebey diyor.Ne farkeder ki?ha agabey, ha reis!...

TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

trabz0nda 0|acakmi baskan
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Ahmet abi hayirli yolculuklar maç ve tribünlerle ilgili gözlemlerini bekliyoruz...
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

evet yorumlari bekliyoruz.. (tribunlerdeki)
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

Yorum

Ekrandan takip edebildigim kadariyla bana göre taraftar yine sinifta kaldi.Doluluk orani ve zaman zaman tezahüratlar iyi görünsede...Djokaj ve Ali Güzeldal degisikligi isliklaniyor.Bu nasil bir tepkidir! Ne kadar gereksizdir.Oyuna girenAli Güzeldal bence ilk onbirde baslamasi gereken bir oyuncu.Bunu attigi gole baglamiyorum.Bundan önceki iki karsilasmadada girdikten sonra Ömer Riza'dan daha rahat gol pozisyonuna girerek ilk onbire göz kirpmisti.Malum taraftarimiz yillarca yararlanacagimiz genç bir oyuncunun moralini sifirlayabiliyor.Tamam tepki ona degil ama birakinda tek antremanla yabanci bir oyuncuyu ilk onbirde oynatma cesaretini gösteren hocanin onu gerekli gördügü bir zamanda oyundan alma hakkida olsun.Taraftar önce kendi isine bakacak.Sen 90 dakika boyunca tribünden gerekli destegi ver.Maç sonunda tepki mi küfür mü ne yapacaksan yap.

Lütfen artik taraftar gurup baskanligi lafta kalmasin.Gerekli çalismalar yapilsin ve taraftarimiz egitilsin,bilinçlendirilsin.Kritik bir maçta nasil davranmasi gerektigi ögretilsin.Saygilarimla.
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

Gruplarin ortak hareket etme karari gördügüm kadariyle tribünlere de yansimis. Zaman zaman iki farkli tezahüratlar duysakta uzun zamandir böyle coskulu ve 90 dakika bagiran taraftar görmemistik. Devami gelir insallah...
              (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Evet bencede bu maçda taraftar 70.dakikaya kadar görevini yapti.sonra gene homurdanmalar basladi.ama daha koordine idiler.Ilerde daha iyi olacaktir.
                bordomavi.net
                Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Abiler, reisler, kardesler... Yapilmasi gereken takimidesteklemek ve bunu doksan dakikaya yayarak bilinçli sekilde yapmak.Homurdanmanin hiç olmamasini saglamak.Teknik adamlari elestirmak isterken takimada zarar verdigimizden haberdar olmak.Elestirilerimizi maç sonunda yapmanin daha dogru olacagi bilinçine sahip olmak.Bu yolda ugrasan abilerimize, reislerimize, kardeslerimize, hepimize basarilar.
                  İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

Lig Tv'de Bordo Mavi programini izlerken yillardir Trabzon tribünlerinde görmeye alistigimiz Sürmeneli Prenalar pankartini ve grubu gördüm... Uzun süredir ortalarda yoktular...

Daha önce Uni-Ts grubunun oldugu tribündeler. Numarali tribünün sagindalar... Özlemisim bu grubu insallah diger gruplarla hareket ederler ve numarali da degil maratonun ortasinda diger gruplarla beraber ayni tribünde yeralirlar.Biraz ayri durmus numarali tribündekendileri... 1 ay öncede Sürmenede yeni lokallarini açmislardir...

hayirli olsun...
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Bende fanatik akrepler grubunu merak ediyorum[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

Vaktiyle Tanil Bora'nin pazartesi günleri Lig maçlarini yorumladigi kösesinde -asagi yukari herzaman oldugu üzere- istikrarsiz oldugumuz bir sezonda yazdigiyorum aklima geldi;

[b] Trabzonspor ayni iste... Bir hafta "Sürmeneli Pirenalar",diger hafta "Araklili Avareler"
                        En son oflubektas tarafından düzenlendi; 30.08.2006, 19:18.
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Arkadaslar birlikten her zaman kuvvet dogar.hele bu stadda her zaman ise yarar..
                          FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

ben bursada ikamet ediyorum bursanin çogu maçinada giderim çünkü futbolu seviyorum.ama trabzonu daha çok )).buradada gruplar var ve bu trübünleri olumsuz sekilde etkiliyor...avni akerde maç seyretme imkanin olmadi hama her zaman birlikten yanayim...
                            FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

birligin oldugu yerde güç olur ortak hedef olur inanç birligi olur...

sen sampionlua ben 2.liüe öbürü baska bir seye inanirsa o takim hiçbir hedefe ulasamaz.

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor taraftar dernek ve gruplari, seçtikleri temsilci vasitasiyla bundan böyle ortak hareket etme karari aldi.
                                Boztepe Taraftarlar Dernegi'nde 1. Olagan Taraftar Kongresi adi altinda bir araya gelen 7 dernek ve grup, yaptiklari seçimle bir Trabzonspor Taraftar Temsilcisi belirleyerek bölünmüslügü ortadan kaldirma ve ortak hareket etme karari aldi. Gurbetçi Gençler Grubu'ndan Turan Özdemir ve Trabzonlu Gençler Grubu'ndan Mehmet Findikçi'nin taraftar temsilcisi olmak için yaristigi seçimde 7 ayri dernek ve gruptan 5'er kisi oy kullandi. Yapilan seçim sonunda Turan Özdemir 18 oy alarak Trabzonspor Taraftar Temsilcisi seçilirken, Mehmet Findikçi 16 oyda kaldi. Bir oyun da geçersiz sayildigi seçim sonrasinda bir açiklama yapan Turan Özdemir, Türkiye'de bir ilk olan taraftar temsilcisini seçmek suretiyle tribünlerdeki bölünmüslügün ortadan kaldirilmasi ve ortak hareket edilmesinin saglanmasinin hedeflendigini söyledi. Temsilci seçilmesiyle diger grup ve derneklerin bir çati altinda birleserek ortadan kalkmadigini, her grup ve dernegin yine kendi isim ve flamasi altinda hizmet vermeye devam edecegini de dile getiren Özdemir, amacin ortak hareket edilmesinin saglanmasi oldugunu ifade etti.
                                ------------------------------------------------------------ -----------------------

Evet galiba defalarca söyledigimiz sey gerçeklesiyor. Turan Abi Taraftar Temsilcisi seçildi bütün gruplarin baskani sifatiyla Trabzonspor taraftar gruplarinin ortak hareket etmesini saglayacak.. hayirli ugurlu olsun...

Taraftarlar arasında birlik halen sağlanamamış. Tezahuratlar
                                bile hala bölük pörçük yapılmaya devam ediyor. Bu "sözde" birliğin tribün dışındaki halini ve diğer ayrıntıları bilen var mı?
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X