Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor Taraftar Grp.Bsk. Seçildi...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hayirli olsun biz bu takimi sevinmek için sevmedik

Edited by: admin
    \"Biz Bu Takimi Sevinmek Için Sevmedik\"

Yorum

hayirli olsun
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Turan Reis'i tanimam, adini duymadim da, eminim iyi bir kisidir; yazacaklarim onun sahsina iliskin degil.

Sadece turk vatandaslarinin, fblisi,gslisi, trabzonlusu farketmez, bu reis unvanina duyduklari ask beni rahatsiz ediyor.

Kendi basina bir 'birey' olan, kararlarini kendisinin verebilecegi kisilerin reislere ihtiyac duymayacagini dusunuyorum.

Girisimin basarili olmasini, taraftarlar arasindaki birlikteligi/birlikte hareket etme yetenegini arttirmasini dilerim.
        http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

Harika bir gelisme tabii fiiliyata geçirilebilirse. Yalniz Istanbul'dan nasil yürütülecek bu is, Avni Aker'e ne kadar etkisi olucak? Biraz açarsaniz konuyu çok sevinirim.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

Güzel bir haber.Kalici birlik söyle dursun Avni Aker'de kimsenin grupçuluk yapmadan hep birlikte bagirmasi bile benim için yeterlidir. Belirli meselelerde ortak tepki vermek için de fatih akyel transferi güzel bir firsat olacaktir.Bakalim yeni vizyonu ile taraftar gruplarimiz bu olayda nasil hareket edecek?

"Reis" meselesine gelince; Yillardir maçlara giderim ve Istanbul'da oldugum için daima bu "reis" ler ile beraber bagirdim. Hatta onlar bozkurt isareti yaparken vaktiyle ergenlik çaginin heyecaniylave biraz da "etiket olsun" diye yumrugumu sikip havaya kaldirdigim da vakidir [img]smileys/smiley9.gif[/img].Ancak oradaki amaç Trabzonspor'a destektir ve baska birsey olamaz. Ismine ek olarak "Reis" yerine "abi" dersiniz "bey" dersiniz veya soyadinieklersiniz olur biter.Edited by: oflubektas
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak OfluMulkiyeli tarafından gönderildi

Turan Reis'i tanimam, adini duymadim da, eminim iyi bir kisidir; yazacaklarim onun sahsina iliskin degil.

Sadece turk vatandaslarinin, fblisi,gslisi, trabzonlusu farketmez, bu reis unvanina duyduklari ask beni rahatsiz ediyor.

Kendi basina bir 'birey' olan, kararlarini kendisinin verebilecegi kisilerin reislere ihtiyac duymayacagini dusunuyorum.

Girisimin basarili olmasini, taraftarlar arasindaki birlikteligi/birlikte hareket etme yetenegini arttirmasini dilerim.

ben yillardir maclara giderim onunla yanyana durdum hemen her macta bi kere demediki bana reis diyeceksiniz diye bu bizim Reiste gordugumuz ve ona yakistigini dusundugumuz bi ozellik.

taraftar gruplari yine olacak cilginlar yine yerlerinde kalacak ama diger gruplar kapalida birlesecek bildigim kadari ile birlesmeseler bile kararlar ortak alinacak deplasmanlara beraber cikilacak organizasyonlar hep beraber yapilacak
              Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsin?
              Gömelim gel seni târîhe!desem, sigmazsin

Yorum

Kadir abi bu gruplarin kapalida toplanmasi konusunda yönetimden bir talep geldi mi. Yani yönetimin taraftar gruplarina yaklasimi nedir. Birlesin mi denildi yoksa bu gruplarin tek tribünde birlesme karari kendiliginden gelisen bir olay midir. Ayrica kapali tribünün ortasi maraton özel denilen garip bir uygulamayla bölündü. Bu bölümün gruplara verilmesi konusunda yönetimden istek de bulunuldu mu?
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

bende fiiliyatta basarili olacagini pek sanmiyorum bu birlesmenin... insallah basarili olur da bizi de mahcup ederler

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Çok güsel bi haber aslinda böyle biseye tabiki ihtiyaç vardi insallah uygulamadada sorun yasanmaz ben istanbuldayim hiçbi grupla alakam yok hepsiylede irtibatim var maçta hangi grup bagiriyosa onlarim yanindayim yane o yüzxden pek tanimazlar ama bu habere sevindim hayirli olsun...
                      guRbetcigençleR

Yorum

Trabzonspor Taraftar Grp.Bsk. 'nin sorumlulugu, yetkisi nedir ? Bilen var mi ?

Insallah hayirli olur !
                        "Şehitler Unutulursa ölür"
                        Unutma-Unutturma

Yorum

arkdaslar olay ve olayin niyeti çok güzel.. turan reisi kisisel olarak tanimiorum ama iyi bir trabzonsporlu oldugunu biliyorum.

ayrica bu makama secilen kisinin görevleri sorumluluklari nedir bir yazili açiklama ile belirtilir herhalde.

ayrica secilen kisinin disinda kisiler kafalarina göre hareket etmez...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

bizde bunu tartisip duruyorduk sonunda oldu bize de bu yakisirdi hayirli olsun

Yorum

Sonunda uzun zamandir suregelen bir olumsuzluk bitecege benziyor. Insallah hayirlisi olur ve tribundeki her mahallenin kendi grubunun kafasina gore hareket etmesi engellenmis olur..

Yorum

Ortak hareket etme karari alip Trabzonspor tribünlerinden sorumlu kisi olarak tek ismi seçen tribün gruplari bu gelismeden sonra Malatya maçiyla Avni Aker'e çikiyor... Insalah özlenen istenen birliktelik saglanmistir ve tribün organizasyonlari ile taraftarimiz adindan sözettirir.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X