Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taksi tutarak gelmek mantıklı değil zaten...

Şehre gelen tren var..."Train to Moscow" diye yazar havalanında...Fiyatı da makul Moskova şartlarına göre...30 dakikada "Belaruskiy Metro Durağı"na atar sizi...Ordan da nereye isterseniz gidebilirsiniz...
    Tren olayı güzelmiş.
    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      satın aldın mı, yoksa sadece rezervasyon mu yaptırdın?
      bugun veya yarın gidip alırım 24'üne kadar opsiyon var sen aldınmı bunu ona göre bende alayım hiç yoktan tek kalmayız

Yorum

Taksi tutarak gelmek mantıklı değil zaten...

Şehre gelen tren var..."Train to Moscow" diye yazar havalanında...Fiyatı da makul Moskova şartlarına göre...30 dakikada "Belaruskiy Metro Durağı"na atar sizi...Ordan da nereye isterseniz gidebilirsiniz...
        bu metro durağı şehre yakın olsa gerek ayrıca moskovada turistlere ne gözle bakıyorlar sıkıntı yaşarmıyız ırkçılık varmı yani ?

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bugun veya yarın gidip alırım 24'üne kadar opsiyon var sen aldınmı bunu ona göre bende alayım hiç yoktan tek kalmayız
          web sitesinden mi ayırttın?
          havalimanından mı alacaksın?
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

web sitesinden mi ayırttın?
            havalimanından mı alacaksın?
            trek turizmden ayırttım bi telefonla alırım yani.. yada trabzona geçer ordan alırım şuan oftayım.

Yorum

trek turizmden ayırttım bi telefonla alırım yani.. yada trabzona geçer ordan alırım şuan oftayım.
              aeroflot.com dan yapacaktım ama orada opsiyon ve kredi kartı imkanı yok sanırım.
              Ben de internet üzerinden üye olup trekturizm.com dan ayırttırdım.
              27'si akşamına kadar opsiyon ve 9 taksit imkanı var.

Aeroflot 250,00 euro (~650 tl)
              Cmt 15.10.2011 1:55-5:45 ist-sheremetyevo(moskova)
              Çar 19.10.2011 23:10-1:05 sheremetyevo(moskova)-ist

Sheremetyevo(Havalimanı)-Belaruskiy Metro Durağı(Train to Moscow)

Otel : Karayamayman sana güveniyoruz

Yorum

• o zaman bi yoklama çekelim 15 ekim - 19 ekim arası 15 ekimde gidip 19 ekimde dönecek şekilde.. (gidiş ve dönüş tarihi konuşulabilir)
                kendimden başlayarak... (kesin gelecekler isim yazdırması gerekmektedir.)

otel rezervasyonu için yurt dışından gelecek renkdaşlarlada birlik olunabilir hepimiz organize olabiliriz.
                gidiş dönüş tarihlerimizide aynı yaparsak sorun olmaz gibime geliyor.

şakoğlu ve ben bu uçaktan yer ayırttık uçağımız bu olabilir sizden gelen fikirlerde değerlendirilebilir.

(istanbul'dan uçan kişiler için..)

1-) Yunus Emre AYAZ
                2-) Şakoğlu
                3-) ...
                4-) ...

Yorum

aeroflot.com dan yapacaktım ama orada opsiyon ve kredi kartı imkanı yok sanırım.
                  Ben de internet üzerinden üye olup trekturizm.com dan ayırttırdım.
                  27'si akşamına kadar opsiyon ve 9 taksit imkanı var.

Sheremetyevo(Havalimanı)-Belaruskiy Metro Durağı(Train to Moscow)

Otel : Karayamayman sana güveniyoruz

bileti kesin alıcaksın dimi bende alacağım 24'ü olmadan yanlız kalmayayım

Yorum

bileti kesin alıcaksın dimi bende alacağım 24'ü olmadan yanlız kalmayayım
                    %85 diyelim, aksilik olmazsa alacağım.
                    maç bileti konusunda sıkıntı olur mu?

Yorum

bu metro durağı şehre yakın olsa gerek ayrıca moskovada turistlere ne gözle bakıyorlar sıkıntı yaşarmıyız ırkçılık varmı yani ?
                      Evet metro durağı şehre yakın...Metro ile şehrin her yerine gitmek mümkün zaten...Çok gelişmiş bir metro sistemi var...

Merkezde bir sıkıntı olmaz ama metro istasyonlarında ve çevre mahallelerde dikkatli olmakta fayda var...Çok kara olanlara pek iyi gözle bakmıyorlar....Çok fazla ses çıkarmamak iyi olur diye düşünüyorum...

Yorum

%85 diyelim, aksilik olmazsa alacağım.
                        maç bileti konusunda sıkıntı olur mu?
                        o konuda sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Yorum

Evet metro durağı şehre yakın...Metro ile şehrin her yerine gitmek mümkün zaten...Çok gelişmiş bir metro sistemi var...

Merkezde bir sıkıntı olmaz ama metro istasyonlarında ve çevre mahallelerde dikkatli olmakta fayda var...Çok kara olanlara pek iyi gözle bakmıyorlar....Çok fazla ses çıkarmamak iyi olur diye düşünüyorum...
                          Keşke yazın çok güneşe çıkmasaydım
                          Rahmetli Michael Jackson Rusya'ya çok giderdi gençliğinde heralde, olmadı pudra sürecez

Yorum

• hala 2 kişimiyiz gelen yok mu ?

Yorum

• Şöyle paket bir tur programı hazırlanamaz mı acaba Bir tur şirketi vasıtası ile böylece kalacak yer yeme içme gezme transferler maç bileti vs genel hatları ile belli olur hem daha ucuz hemde daha organize olurdu
                              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şöyle paket bir tur programı hazırlanamaz mı acaba Bir tur şirketi vasıtası ile böylece kalacak yer yeme içme gezme transferler maç bileti vs genel hatları ile belli olur hem daha ucuz hemde daha organize olurdu
                                paket tur kulubun kendı organızasyonu olarak var oda 2000 € ya gelıyor çok malıyetlı ama kendı aramızda olacak şekılde konuşulabılır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X