Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesinlikle bir organizasyon yapılmalı bu maça istanbul'dan da turistik amaçlı katılacak bir çok taraftar olacaktır
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• site yöneticileri olaya bi el atsa bmn istanbul yurt dışına açılma zamanı gelmedimi birileri ilgilense şu başlıkla...

kalacak yer gelecekinsanların tamlistesi belirlense organizasyon bi şeklini alsa hoş olmazmı..

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        site yöneticileri olaya bi el atsa bmn istanbul yurt dışına açılma zamanı gelmedimi birileri ilgilense şu başlıkla...

kalacak yer gelecekinsanların tamlistesi belirlense organizasyon bi şeklini alsa hoş olmazmı..
        +1967 sonra gidemeyenler ekran başında muhabbeti olmasın
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          var biz gidiyoruz tam belli degil kac kisi ama ben kesin gidiyorum
          toplu halde gidersek daha iyi olur , orasi italyaya benzemez !!

kontaga gecelim giden kisilerlen !!

Vallaha Haklisin Italyaya Gittim unutulmaz bir gun gecirdik Orda..
          Tarihi bir gece simdide Moskovaya gidelim hepberaber ama tum bilgi alsak super olacak neyle felan
          !..Ilk Sava$im Son Umudum..!
          '' Bize Her Yer Trabzon ''
          61

Yorum

• Ekran başında çok destekledik hiç aynı tadı vermiyo..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Rusya'ya gelecek olanlara bir kaç hatırlatma...

Artık herkesin bildiği gibi vize almanıza gerek yok...Ancak pasaportunuzda yırtık ve siliklik olmasın...Yıpranmış pasaportlarda sıkıntı çıkabilir...7 işgününden az kalacaksanız ilave bir işlem yaptırmanıza gerek yok...Ancak, bu sereyi aşacaksanız kalacağınız otelin "kayıt" işlemi yaptırması lazım...Birinin yanında kalacaksanız da bu işlem o kişinin yükümlülüğünde, ona hatırlatırsınız...Girişte seyahat amacınız sorulabilir, turistik ziyaret demeniz yeterli, maça geldim de diyebilirsiniz...Stad şehrin merkezinde, o açıdan rahat...

Otel fiyatları hakkında bazı arkadaşlar sormuşlar birşeyler, tam bilmiyorum, bir araştırmam lazım, Moskova çok pahalı bir şehir ona göre hazırlıklı olmak lazım...Gelecekler her ihtimale karşı Büyükelçiliğin telefon numarasını telefonlarına kaydetsinler ne olur ne olmaz...

İlave sorunuz olursa, memnuniyetle yanıtlarım...

Yorum

site yöneticileri olaya bi el atsa bmn istanbul yurt dışına açılma zamanı gelmedimi birileri ilgilense şu başlıkla...

Eğer toplu bir liste falan oluşturursanız, ben burda rezervasyon konusunda yardımcı olmaya çalışırım...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eğer toplu bir liste falan oluşturursanız, ben burda rezervasyon konusunda yardımcı olmaya çalışırım...
                  o zaman bi yoklama çekelim 15 ekim - 19 ekim arası 15 ekimde gidip 19 ekimde dönecek şekilde.. (gidiş ve dönüş tarihi konuşulabilir)
                  kendimden başlayarak... (kesin gelecekler isim yazdırması gerekmektedir.)

otel rezervasyonu için yurt dışından gelecek renkdaşlarlada birlik olunabilir hepimiz organize olabiliriz.
                  gidiş dönüş tarihlerimizide aynı yaparsak sorun olmaz gibime geliyor.

Aeroflot 236,00 euro (~600 tl)
                  Cmt 15.10.2011 1:55-5:45 ist-sheremetyevo(moskova)
                  Çar 19.10.2011 23:10-1:05 sheremetyevo(moskova)-ist

şakoğlu ve ben bu uçaktan yer ayırttık uçağımız bu olabilir sizden gelen fikirlerde değerlendirilebilir.

(istanbul'dan uçan kişiler için..)

1-) Yunus Emre AYAZ
                  2-) Şakoğlu
                  3-) ...
                  4-) ...
                  En son Yunus Emre AYAZ tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 10:24.

Yorum

• Beni de ekle o zaman. Aşağıdaki uçuşu listeye koyalım:

Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni de ekle o zaman. Aşağıdaki uçuşu listeye koyalım:

bende bu uçuştan rezervasyon yaptım bileti..

eklendin bu arada

Yorum

sheremetyevo havalimanından merkez arası çok uzak mı?
                        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sheremetyevo havalimanından merkez arası çok uzak mı?
                          Uzak...Trafiğe bağlı olarak 4 saat de sürebilir Merkez'e gelmek, 1,5 saat de

Yorum

Uzak...Trafiğe bağlı olarak 4 saat de sürebilir Merkez'e gelmek, 1,5 saat de
                            metro yokmu havaalanından merkeze ?

ve diğer alan dahamı uzak dahamı yakın ?

Yorum

• Taksi tutarak gelmek mantıklı değil zaten...

Şehre gelen tren var..."Train to Moscow" diye yazar havalanında...Fiyatı da makul Moskova şartlarına göre...30 dakikada "Belaruskiy Metro Durağı"na atar sizi...Ordan da nereye isterseniz gidebilirsiniz...

Yorum

bende bu uçuştan rezervasyon yaptım bileti..

eklendin bu arada
                                satın aldın mı, yoksa sadece rezervasyon mu yaptırdın?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X