Abu moskovaya bır tur duzenlense mı ya)) keske shaktarla eslesseydık kalacak yer sıkıntımız olmazdı(Gokhan abı ne dıysın dıdiyon mu?)
Şu an itibariyle %88 gidiyorum ceyhun ama turla murla değil tamamen friiiii
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Gökhan Abi sen de bu sayfadan çıkmıyorsun bakıyorum. Ne zaman baksam buraya en son yazan isim "Gökhan Döner" oluyor.
Ne yapiyim berat biraz öncede moskovadaki otellere bakıyodum
ama fiyatları çok uçuk kardeşim.
En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Süleyman Abi "Buna orada mukayyet olamazsın" diyor ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gökhan Abi'yle gayet keyifli geçen bir Urfa maceramız vardı kupa finalinde. Zaten onlar Ferşatla birlikte takılırlar muhtemelen
Gökhan Atalay ve Süleyman Yeşilyurt eksik Urfa kadromuzdan ama onlardan ses yok
Sizi de bekleriz Metin Abiyle
Hayatım, Gökhan'la Urfa'ya değil, Moskova'ya gidiyorsunuz!!! Aile saadetimle oynama istersen
Cska Moskova - Trabzonspr maçına gitmek istiyorum ben. Daha önce pasaportum yok, internetten randevu almam yeterli mi ? 19 Eylüle randevu aldım, 18 Ekimdeki maça kadar pasaportum çıkar mı ? Yoksa bu randevu sistemi eski pasaportların yenilenmesi için mi ? Yani yeni pasaport çıkartacak olanların izleyeceği yol farklı mı :s
Geniş çaplı birisi bilgilendirse beni (:
O randevuya internet sitesindeki bilgileri okuyarak git, yanında gerekli belgelerin olsun özellikle doğru boyuttaki fotoğrafın eğer eksiğin olmazsa 3-4 günde çıkar pasaportun
Selam arkadaşlar ben 1 yıl Rusyanın Sochi ve Abhazya bölgesinde çalıştım şuanda Trabzonda çalışıyorum Moskovadaki maça gitmeyi düşünüyorum bu maça gitmeyi düşünen arkadaşlarla iletişim kurmak isterim
Trabzonsporun Resmi sitesinde Tanıntılacak olan Tur organizasyonu nasıl daha pahalıyamı gelir acaba
bu arada orada olduğumuz sürece helal gıda hakkındaki araştırmam sonucu 5-6 tane türk restoran kepapçı filan gördüm türk yemekleri yiyebileceğimiz %100 türk yemekleri sıkıntı yaşanmaz umarım.
Yorum