Kesinlikle bir organizasyon yapılmalı bu maça istanbul'dan da turistik amaçlı katılacak bir çok taraftar olacaktır
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
site yöneticileri olaya bi el atsa bmn istanbul yurt dışına açılma zamanı gelmedimi birileri ilgilense şu başlıkla...
kalacak yer gelecekinsanların tamlistesi belirlense organizasyon bi şeklini alsa hoş olmazmı..
+1967 sonra gidemeyenler ekran başında muhabbeti olmasın
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
var biz gidiyoruz tam belli degil kac kisi ama ben kesin gidiyorum
toplu halde gidersek daha iyi olur , orasi italyaya benzemez !!
kontaga gecelim giden kisilerlen !!
Vallaha Haklisin Italyaya Gittim unutulmaz bir gun gecirdik Orda..
Tarihi bir gece simdide Moskovaya gidelim hepberaber ama tum bilgi alsak super olacak neyle felan
Artık herkesin bildiği gibi vize almanıza gerek yok...Ancak pasaportunuzda yırtık ve siliklik olmasın...Yıpranmış pasaportlarda sıkıntı çıkabilir...7 işgününden az kalacaksanız ilave bir işlem yaptırmanıza gerek yok...Ancak, bu sereyi aşacaksanız kalacağınız otelin "kayıt" işlemi yaptırması lazım...Birinin yanında kalacaksanız da bu işlem o kişinin yükümlülüğünde, ona hatırlatırsınız...Girişte seyahat amacınız sorulabilir, turistik ziyaret demeniz yeterli, maça geldim de diyebilirsiniz...Stad şehrin merkezinde, o açıdan rahat...
Otel fiyatları hakkında bazı arkadaşlar sormuşlar birşeyler, tam bilmiyorum, bir araştırmam lazım, Moskova çok pahalı bir şehir ona göre hazırlıklı olmak lazım...Gelecekler her ihtimale karşı Büyükelçiliğin telefon numarasını telefonlarına kaydetsinler ne olur ne olmaz...
Eğer toplu bir liste falan oluşturursanız, ben burda rezervasyon konusunda yardımcı olmaya çalışırım...
o zaman bi yoklama çekelim 15 ekim - 19 ekim arası 15 ekimde gidip 19 ekimde dönecek şekilde.. (gidiş ve dönüş tarihi konuşulabilir)
kendimden başlayarak... (kesin gelecekler isim yazdırması gerekmektedir.)
otel rezervasyonu için yurt dışından gelecek renkdaşlarlada birlik olunabilir hepimiz organize olabiliriz.
gidiş dönüş tarihlerimizide aynı yaparsak sorun olmaz gibime geliyor.
Aeroflot 236,00 euro (~600 tl)
Cmt 15.10.2011 1:55-5:45 ist-sheremetyevo(moskova)
Çar 19.10.2011 23:10-1:05 sheremetyevo(moskova)-ist
şakoğlu ve ben bu uçaktan yer ayırttık uçağımız bu olabilir sizden gelen fikirlerde değerlendirilebilir.
(istanbul'dan uçan kişiler için..)
1-) Yunus Emre AYAZ
2-) Şakoğlu
3-) ...
4-) ...
En son Yunus Emre AYAZ tarafından düzenlendi; 20.09.2011, 10:24.
Şehre gelen tren var..."Train to Moscow" diye yazar havalanında...Fiyatı da makul Moskova şartlarına göre...30 dakikada "Belaruskiy Metro Durağı"na atar sizi...Ordan da nereye isterseniz gidebilirsiniz...
Yorum