İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu
Daraltma
X
-
Haftasonundan bugüne kadar en az 100 kisiye sordum maca geliyormusunuz diye hep ayni cevap hayir , morel bozuk yanlizda gelmek biraz delilik gibi geliyor bana , insallah yarin sabaha birseyler ayarlamaya bakacagim !!
Hayirlisi olsun !! bazi arkadaslarada söz vermisddim kusura bakmayin gelecegmiz son 2 gün icinde 2 kisi iptal etti !!
Yorum
-
beyler eski arbat metroda 13:00te yani 1saat sonra bulusalim.orada tamug ile bulusmak icin cikiyoruz.En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 11:14.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler eski arbat metroda 13:00te bulusalim.orada tamug ile bulusmak icin cikiyoruz.
13:00 a yetisemeyebiliriz Siz arbatdami olacaksiniz ordan bir yeremi gideceksiniz
Yorum
-
eski arbat metro ist'da 13:00te tamug ile bulusacagiz,1saat sonra.oralarda oluruz 15dk bekleriz. geliyorsaniz haber verin.En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 11:21.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
hasan yener'in bmn'ye selami var.doublecoffee'deyiz eskiarbat girisi.En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 13:59.Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar
Yorum
-
Gidemiyor musun? Cok üzüldüm senin adinaİlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaftasonundan bugüne kadar en az 100 kisiye sordum maca geliyormusunuz diye hep ayni cevap hayir , morel bozuk yanlizda gelmek biraz delilik gibi geliyor bana , insallah yarin sabaha birseyler ayarlamaya bakacagim !!
Hayirlisi olsun !! bazi arkadaslarada söz vermisddim kusura bakmayin gelecegmiz son 2 gün icinde 2 kisi iptal etti !!

Futbol taraftardır!
Yorum
-
adami gicik etme inatina giderim vallahi !!!İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidemiyor musun? Cok üzüldüm senin adina
Yorum
-
Inatinu sevsinlerİlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadami gicik etme inatina giderim vallahi !!!
Her iste bir hayir vardir bosver sen moskovayi, ayarliyalim Lille macina gidelim, amcamlarda kaliriz
Futbol taraftardır!
Yorum
-
İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Büyükelçiliğe gelecek bugün o vesileyle göreceğim, dışarıya açık bir etkinlik olmayacak ne yazık ki...
Üstat,
7. şampiyonluk kupası ne zaman Şamil Ekinci müzesinde yerini alıyormuş? Bu konuyu siz sizeyken bir sorsana
Bu arada BMN yönetimden bir arkadaşımızı, yoldaş Beratımızı Moscow iline göndermiştik. Ortalıklarda gözükmüyor. Görenlerin duyanların insanlık namına BMN yönetimine haber vermeleri rica olunur
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadami gicik etme inatina giderim vallahi !!!
Hasan bu treni kaçırdık.
Ama Fransaya inşallah bir aksilik olmaz sa orda olacağız.En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
)))

Yorum