Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ula imanimizi gevrettin sana hergun baska Turk lokantasi bulmak icin )))
    Yeni yerler keşfetmek iyidir her seferinde daha iyisini bulabiliyoruz

Yorum

• Haftasonundan bugüne kadar en az 100 kisiye sordum maca geliyormusunuz diye hep ayni cevap hayir , morel bozuk yanlizda gelmek biraz delilik gibi geliyor bana , insallah yarin sabaha birseyler ayarlamaya bakacagim !!

Hayirlisi olsun !! bazi arkadaslarada söz vermisddim kusura bakmayin gelecegmiz son 2 gün icinde 2 kisi iptal etti !!

Yorum

• beyler eski arbat metroda 13:00te yani 1saat sonra bulusalim.orada tamug ile bulusmak icin cikiyoruz.
        En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 11:14.
        Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• sakoglu seni online goruyorum nerede bulusalim
          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beyler eski arbat metroda 13:00te bulusalim.orada tamug ile bulusmak icin cikiyoruz.

13:00 a yetisemeyebiliriz Siz arbatdami olacaksiniz ordan bir yeremi gideceksiniz
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• eski arbat metro ist'da 13:00te tamug ile bulusacagiz,1saat sonra.oralarda oluruz 15dk bekleriz. geliyorsaniz haber verin.
              En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 11:21.
              Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• hasan yener'in bmn'ye selami var.doublecoffee'deyiz eskiarbat girisi.
                En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 17.10.2011, 13:59.

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Haftasonundan bugüne kadar en az 100 kisiye sordum maca geliyormusunuz diye hep ayni cevap hayir , morel bozuk yanlizda gelmek biraz delilik gibi geliyor bana , insallah yarin sabaha birseyler ayarlamaya bakacagim !!

Hayirlisi olsun !! bazi arkadaslarada söz vermisddim kusura bakmayin gelecegmiz son 2 gün icinde 2 kisi iptal etti !!
                  Gidemiyor musun? Cok üzüldüm senin adina
                  Futbol taraftardır!

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gidemiyor musun? Cok üzüldüm senin adina
                    adami gicik etme inatina giderim vallahi !!!

Yorum

Inatinu sevsinler Her iste bir hayir vardir bosver sen moskovayi, ayarliyalim Lille macina gidelim, amcamlarda kaliriz
                      Futbol taraftardır!

Yorum

• ben senlen bir yere gitmem daha dogrusu akrabalarlanda zaten onlarin yüzünden bu duruma düstüm !!!

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Başkan Büyükelçiliğe gelecek bugün o vesileyle göreceğim, dışarıya açık bir etkinlik olmayacak ne yazık ki...

Üstat,

7. şampiyonluk kupası ne zaman Şamil Ekinci müzesinde yerini alıyormuş? Bu konuyu siz sizeyken bir sorsana

Bu arada BMN yönetimden bir arkadaşımızı, yoldaş Beratımızı Moscow iline göndermiştik. Ortalıklarda gözükmüyor. Görenlerin duyanların insanlık namına BMN yönetimine haber vermeleri rica olunur
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Ahmet abi biliyorsun Berat daha önceden tecrübeli Rusya konusunda.Şimdi ara ki bulasın onu oralarda

Yorum

Hasan bu treni kaçırdık.
                              Ama Fransaya inşallah bir aksilik olmaz sa orda olacağız.
                              En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                              En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• Moskova'da kaybolanlar Türkiye'ye nasıl dönecek ?
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X