Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gidipte dönmemekten korkuyorum
    Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Pirana 61 ve murat arkadas kontaga gecelim belki beraber ucabiliriz !!! ve almanyadan gidecek kislir bana özelden mesaj atarlarsa belki beraber bir organizasyon yapabiliriz !!!

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar biz 4 gece 5 gün gidiyoruz ancak
        kafası karışık olan ve
        alternatif olarak Pazar günü (3 gece 4 gün) gelip bizimle aynı hostelde kalmak isteyen arkadaş varsa 1 oda(2 kişilik) bu tarihler için boşmuş(size farklı yerlerde bulabiliriz):

aeroflot.ru (16-19 Oct. İst-Shreme.. şu anda 251 € = 625 TL )
        merkezde kaldığımız hostel şu anda (16-19 Oct. şu anda 500 TL / 2 = 250TL)
        havalimanı transfer (gidiş dönüş tren+metro 40 TL)
        maç bileti (60€ = 150 TL)
        --> 1065 TL + ekstralar(öğlen/akşam yemeği, gezi vs.)...

Kalacak yerler ve uçaklar dolmadan işlemlerinizi yapın ve buradan bilgilendirin lütfen...
        Merak etmeyin Rusya'da istemedikçe kaybolmayız

su hostel isini bizim icin hal edebilrimisin , özelden mesaj atarsan sevinirim !!!

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          biletimi de aldım 15-19 olacak şekilde az önce herşey hazır artık
          Hayırlı olsun. İnşallah güzel olur hersey.

Tanışmış ta oluruz.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            su hostel isini bizim icin hal edebilrimisin , özelden mesaj atarsan sevinirim !!!
            Birkaç otel ve hostelin bilgilerini mesaj olarak gönderdim...
            Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayırlı olsun. İnşallah güzel olur hersey.

Tanışmış ta oluruz.
              Öyle inşallah hayırlı olur hersey

Yorum

• Liderin maçına yok mu gelen.... On onbeş kişiyle olmaz daha kalabalık olmalıyız...
                Sesimiz çok çıkmalı...Dik oynamalıyız....

Bilgiler ve Liste üstte: http://forum.bordomavi.net/showthrea...670&page=8#177
                En son Doğan Şahin tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 00:38.
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Büyük ihtimalle kulübün reklamını yaptığı turla gidiyorum.3 kişi varız.Burada gurbetçilerimize çok iş düşüyor sanırım.Milano'ya giden Moskova'ya da gelsin lütfen
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Şakoğlu şu hostel işi nedir pansiyon gibi birşeymi Sizin kalacağınız hangisi bir link varmı Bizde ismirden iki kişi gelmeyi planlıyoruz Aynı uçaktan alıp aynı otelde kalsak daha iyi olur
                    Bana özelden ulaşabilrimsin Sakıncası yoksa telinide yazarsan sevinirim Bir iki gün içinde belli olur bizim durum
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pirana 61 ve murat arkadas kontaga gecelim belki beraber ucabiliriz !!! ve almanyadan gidecek kislir bana özelden mesaj atarlarsa belki beraber bir organizasyon yapabiliriz !!!
                      Hemen Yildiz'i ariyorum
                      Futbol taraftardır!

Yorum

• haydeee nerde bu millet lideriz 4 puanımız var 2 maç sonunda ve çok önemli bir maça takımımızın desteğe ihtiyacı var ama başlık bu denli ilgisiz hani nerde büyük trabzonspor taraftarı gösterelim gücümüzü.

Yorum

• arkadaşlar maç biletini nerden tedarik edeceğiz? rusyaya 3-4 gün önce gitsek maç biletini orada bulmak sıkıntı olurmu yoksa buradan ayarlayıp mı gitmek gerek?
                          Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                          -ismail-

Yorum

• İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hemen Yildiz'i ariyorum
                            hadi hadi kiskanma !!! Hem benim karinin bana güveni sonsuzdur !!!

hem biz hafta sonuda orada kalacagiz !!! maca konsantre olmak icin !!!

Yorum

• Hane neredu bu millet az kaldı az

Yorum

• İlk olarak Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar maç biletini nerden tedarik edeceğiz? rusyaya 3-4 gün önce gitsek maç biletini orada bulmak sıkıntı olurmu yoksa buradan ayarlayıp mı gitmek gerek?
                                O konuda sıkıntı olmaz baksana kimseler gitmiyor maça!!!
                                Oradan bulacağız gibi görünüyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X