Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

UEFA Şampiyonlar Ligi C.Moskova - Trabzonspor Maçı Organizasyonu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir sorum daha olacakti su yazdigim havalani merkeze ne kadar yakin "Domodedovo" .
    Merkezde bildiğim kadarıyla.

Bende Ankara'dan direk Domodedovo'ya uçacağım.
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Merhaba arkadaslar,
      Bende stuttgarttan 17.10-19.10 tarihleri arasinda moskovada olacagim insaallah.
      Simdilik stuttgarttan kafa dengi kimseyi bulamadim fakat moskovada bulusup hep beraber gezebiliriz.
      Ne dersiniz?

Insaallah mac biletleri bu sefer problem olmaz.fatih sahinoglu bizi azarlamaya kalkti milano macinda.neden bir gün önceden milanoya gelmemisiz.herkesin isi.gücü var..neyse...
      Özelden yazarsaniz sevinirim.moskovada yanliz takilmaya niyetim yok.hadi usaklar macaaaa.

Yorum

• o zaman bi yoklama çekelim 15 ekim - 19 ekim arası 15 ekimde gidip 19 ekimde dönecek şekilde.. (gidiş ve dönüş tarihi konuşulabilir)
        kendimden başlayarak... (kesin gelecekler isim yazdırması gerekmektedir.)

otel rezervasyonu için yurt dışından gelecek renkdaşlarlada birlik olunabilir hepimiz organize olabiliriz.
        gidiş dönüş tarihlerimizide aynı yaparsak sorun olmaz gibime geliyor.

Aeroflot 250,00 euro (~650 tl)
        Cmt 15.10.2011 1:55-5:45 ist-sheremetyevo(moskova)
        Çar 19.10.2011 23:10-1:05 sheremetyevo(moskova)-ist

şakoğlu ve ben bu uçaktan yer ayırttık uçağımız bu olabilir sizden gelen fikirlerde değerlendirilebilir.

(istanbul'dan uçan kişiler için..)

1-) Yunus Emre AYAZ
        2-) Şakoğlu
        3-) ...
        4-) ...

hadi millet herkes taşın altına elini soksun takımımızı yanlız bırakmayalım..

Yorum

• The Olympic Complex Luzhniki(Lujniki) stadında oynayacağız sanırım.
          Rusya'daki bir arkadaşımdan bu stadın bir kısmının otel olduğunu öğrendim
          oda fiyatları iki kişilik odada 1 kişi 80$
          Toplam 4 gece 5 gün 1100 TL oda fiyatı.
          Kişi başı 550 TL'ye geliyor.
          Maç sonrası stattan çıkma derdi de yok
          Takım da belki de bu otelde kalacaktır.

Daha uygun otel veya ev seçenekleri üzerine çalışıyorum.
          Bulduğunuz alternatifleri buraya yazarsanız en azından toplu olarak bir yerde kalabiliriz.
          Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            The Olympic Complex Luzhniki(Lujniki) stadında oynayacağız sanırım.
            Rusya'daki bir arkadaşımdan bu stadın bir kısmının otel olduğunu öğrendim
            oda fiyatları iki kişilik odada 1 kişi 80$
            Toplam 4 gece 5 gün 1100 TL oda fiyatı.
            Kişi başı 550 TL'ye geliyor.
            Maç sonrası stattan çıkma derdi de yok
            Takım da belki de bu otelde kalacaktır.

Daha uygun otel veya ev seçenekleri üzerine çalışıyorum.
            Bulduğunuz alternatifleri buraya yazarsanız en azından toplu olarak bir yerde kalabiliriz.
            80 $ gayet makul aslında...

Yorum

• İlk olarak pirana61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Merhaba arkadaslar,
              Bende stuttgarttan 17.10-19.10 tarihleri arasinda moskovada olacagim insaallah.
              Simdilik stuttgarttan kafa dengi kimseyi bulamadim fakat moskovada bulusup hep beraber gezebiliriz.
              Ne dersiniz?

Insaallah mac biletleri bu sefer problem olmaz.fatih sahinoglu bizi azarlamaya kalkti milano macinda.neden bir gün önceden milanoya gelmemisiz.herkesin isi.gücü var..neyse...
              Özelden yazarsaniz sevinirim.moskovada yanliz takilmaya niyetim yok.hadi usaklar macaaaa.
              dost ben hafta sonunda da orada olacagim büyük ihtimal insallah görüsürüz !!!
              bizi sorarsan 3 kisiyiz !!!

Yorum

• Gelecekler bi netleşse artık

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bir sorum daha olacakti su yazdigim havalani merkeze ne kadar yakin "Domodedovo" .
                  Diğer havaalanı ile yanı uzaklıkta...Yani uzak...Ama ordan da şehre tren var...

Yorum

• bu forumun bu kadar ilgisiz kalması beni şaşırtıyor..

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      80 $ gayet makul aslında...
                      Dün gayet makuldü, bugün değil.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün gayet makuldü, bugün değil.
                        olsun metin abi 3'e 5'e bakmamak lazım yaaa

Yorum

• kulüp'te organizasyon detaylarını belirledi.

Rusya'da CSKA Moskova ile oynayacağımız Şampiyonlar Ligi müsabakasını izleyecek taraftarlarımız için seyahat programı belirlendi.

Program aşağıdaki gibidir.

16 Ekim 2011 Pazar

Trabzon Havalimanında 06.00 buluşma. THY özel uçağıyla saat 07.20'de MOSKOVA'ya direkt uçuş. Havalimanında bekleyen özel otobüsümüzle otele transfer, yerleşme ve serbest zaman.

HOTEL CROWN PLAZA 5*

17 Ekim 2011 Pazartesi

Bu gün yapacağımız şehir turu için otelden saat 10.00 da hareket. Turumuzu Moskova’nın araç trafiğine kapalı ünlü “ARBAT CADDESİ”nde sonlandırıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz otele dönerken diğerleri günün geri kalan kısmında burada alışveriş yapıp hediyelik eşya, hatıra eşyaları alabilirler.

18 Ekim 2011 Salı

Kahvaltı sonrası en geç saat 12.00’de odaları boşaltma. Trabzonspor’umuzu desteklemek için Luzhniki Stadı'na hareket için otelde buluşma saat 16.30. Maç sonrası havalimanına transfer ve Trabzon’a direkt uçuş.

DAHİL HİZMETLER

Trabzon-Moskova-Trabzon THY’nın özel seferiyle direkt uçuş.
                          2 gece 5* Crown Plaza Hotel’de oda/kahvaltı konaklama.
                          Programda belirtilen tüm gezi ve ulaşımlar.
                          Maç bileti.
                          TÜRSAB Mecburi seyahat sigortası.
                          Yurt dışı çıkış fonu.

ÜCRET : 850 EURO

VARGİT TURİZM 0 462 3263191 – 0 533 2362623

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Diğer havaalanı ile yanı uzaklıkta...Yani uzak...Ama ordan da şehre tren var...
                            Enteresan. Sanki sohbetlerden daha yakınmış gibi bir düşünce kalmış aklımda.

Belki de adı daha çok geçtiğindendir.
                            Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• bu arada kulübün anlaştığı tur şirketi de milleti soymak peşinde.

Yorum

• aloooo almanyada kim gidiyor yada gitmek istiyor yavas yavas otel veya ev bakalim !!!

nrw swn kim düsünüyör gitmeyi !!!

Benim hesabima göre ucak bileti mac bileti hotel 4 günlügüne arab kiralama 3 kisgidince 500 € civarinda oluyor masraflar kisi basina !!!
                                düsünen varsa bir seyler ayarlayalim ben daha fazla ev kiralamak isterim hem uygun hemde yemek konusunda daha iyi olur , moskau dünyanin en zengin sehirlerinden birisi bu aralar !!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X