İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Trabzonspor - Benfica | Olimpiyat Stadındaydık...
Daraltma
X
-
o abinin ismi neydi, gelsin gelsin çok güzel olacakİlk olarak Mert Maya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRica etsem bana +1 ekler misiniz? Kendisi değerli bir büyüğümdür. Bundan önceki Olimpiyat ve İzmit seyahatlerimizde de bizimle birlikte idi. Teşekkürler...
BİZE HER YER TRABZON...
Yorum
-
İlk olarak Buğra Dege tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ve 4arkadaşım da geliyoruz
D 4 arkadaşda forumda şuanda tatilde olduğundan benden yazmamı istediler
D
çok pardon mecidiyeköy bizimki
D
Yorum
-
-
Volkan'ım, ismi Atilla...İlk olarak cvolkanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo abinin ismi neydi, gelsin gelsin çok güzel olacak
Güzel de laf mı, harikulade olacak her şey o gün.
Fanki tonki zonki...
Yorum
-
Olimpiyatı seviyorum arkadaş
G.Birliği TR Kupası Finali,İbb 6-1 ,İbb 3-1 , Bursa 3-0 Gittiğim hiçbir maçta üzülmedim yine üzülmeyecem turu geçecez Allahın izniyle...
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
Yorum
-
HAREKET SAATLERİ
Kozyatağı :16:30
Mecidiyeköy: 17:00
Arkadaşlar en fazla +3 kişi yazdırabilirsiniz. Bilginiz olsun.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Gamze sen ismini eklerken listeyi komple silmişsin akşamİlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu ben listeyi güncelledikçe siz bir sonraki listede adımı yazmıyorsunuz, ey organizatörler, isyanım var
Yeniden ekledim adımı.
organizatörlerin de sana sitemi var
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
ALLAH'ımm çok heyecanlıyım ya mübarek ramazan günü ne güzel oruçlar açılıcak stada dolacağız..ilk kez bir avrupa maçına gidicem heyecanıma yenik düşüp saviolaya tokat bile atabilirim o derece..bide ilk maçtan şöyle olumlu bi sonuç alsak tadından yenmez...Cahil bir insanın yanında,kitap gibi sessiz ol...
''hz mevlana''
Yorum
-
Özelden gönderdim sana iftarı nerede yapacağını Emirhan.
Başka bir arzun?
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum