Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Trabzonspor - Benfica | Olimpiyat Stadındaydık...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kocaeli icin organizasyon varmı?
    Tarih: 03 / 08 /2011 Maç saati: 21:45 Yer : İkitelli Atatürk Olimpiyat Stadyumu Arkadaşlar listeyi başlatıyorum.Gerekli diğer açıklamaları kısa zamanda burada belirteceğim.Büyük olasılıkla biletleri herkes kendi temin edecektir.Otobüslerin kalkacağı güzergah ve saat konusunda maç saati açıklandığında yazacağım.Otobüs fiyatı
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İlk olarak Mert Maya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Rica etsem bana +1 ekler misiniz? Kendisi değerli bir büyüğümdür. Bundan önceki Olimpiyat ve İzmit seyahatlerimizde de bizimle birlikte idi. Teşekkürler...
      o abinin ismi neydi, gelsin gelsin çok güzel olacak
      BİZE HER YER TRABZON...

Yorum

İlk olarak Buğra Dege tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben ve 4arkadaşım da geliyoruzD 4 arkadaşda forumda şuanda tatilde olduğundan benden yazmamı istedilerD

çok pardon mecidiyeköy bizimkiD

Yorum

Askerde olmayıpta sizinle orada olmak vardı ama kalbim sizinle doldurun o stadı yıkın başlarına...
          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

a f s + Lifon

2 kişi

Kozyatağı
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak cvolkanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o abinin ismi neydi, gelsin gelsin çok güzel olacak
              Volkan'ım, ismi Atilla... Güzel de laf mı, harikulade olacak her şey o gün.
              Fanki tonki zonki...

Yorum

emre + 5 tane meşale

kozyatağı

Yorum

bmn olarak nerede toplanıyorsunuz hangi tribün yani? özel araçla gelip aranıza katılmak istiyorum da
                  gol mü değil mi gol mü değil mi? gol değil!

Yorum

Yahu ben listeyi güncelledikçe siz bir sonraki listede adımı yazmıyorsunuz, ey organizatörler, isyanım var

Yeniden ekledim adımı.

Yorum

• Olimpiyatı seviyorum arkadaş G.Birliği TR Kupası Finali,İbb 6-1 ,İbb 3-1 , Bursa 3-0 Gittiğim hiçbir maçta üzülmedim yine üzülmeyecem turu geçecez Allahın izniyle...
                      "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                      "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• HAREKET SAATLERİ

Kozyatağı :16:30
                        Mecidiyeköy: 17:00

Arkadaşlar en fazla +3 kişi yazdırabilirsiniz. Bilginiz olsun.
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yahu ben listeyi güncelledikçe siz bir sonraki listede adımı yazmıyorsunuz, ey organizatörler, isyanım var

Yeniden ekledim adımı.
                          Gamze sen ismini eklerken listeyi komple silmişsin akşam organizatörlerin de sana sitemi var
                          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İftar paketi var mı Cafer abi ? 21:45 - 16:30 arasında 5 saat 15 dakika var iftarı boluda yapar mıyız ?
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• ALLAH'ımm çok heyecanlıyım ya mübarek ramazan günü ne güzel oruçlar açılıcak stada dolacağız..ilk kez bir avrupa maçına gidicem heyecanıma yenik düşüp saviolaya tokat bile atabilirim o derece..bide ilk maçtan şöyle olumlu bi sonuç alsak tadından yenmez...
                              Cahil bir insanın yanında,kitap gibi sessiz ol...

''hz mevlana''

Yorum

• Özelden gönderdim sana iftarı nerede yapacağını Emirhan.

Başka bir arzun?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X