Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Trabzonspor - Benfica | Olimpiyat Stadındaydık...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

benide mecidiyeköye eklermisin +1 le
    En son Mucahid Erdogan tarafından düzenlendi; 22.07.2011, 12:56.
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

Bineceğim yeri Mecidiyeköy olarak değiştirmenizi rica ediyorum.

Yorum

Arkadaşlar bende o gun mac için gelecegim inşallah ama İstanbulu fazla bilmiyorum.Birde bilette sıkıntı olurmu?
        федерации геев гей Фенербахче

Yorum

Cafer Abi beni de listeye ekler misin? Kozyatağı...
          En son Mert M. tarafından düzenlendi; 22.07.2011, 14:34. Sebep: Yeri yazmamışım :)
          Fanki tonki zonki...

Yorum

İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar bende o gun mac için gelecegim inşallah ama İstanbulu fazla bilmiyorum.Birde bilette sıkıntı olurmu?
            abi bilette sıkıntı olacağını düşünmüyorum, al al bitmiyor zira biletler o stadda, tabi deplasmandaki maçta kazanırsak filan ortalık karışabilir ama yine de bitmez gibi, istanbul konusunda sormak istedigin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırız, atatürk havaalanından çok uzak değil stad.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

ison ibb maçı donmuştuk bu maç kavrulucaz kısmet
              bu arada Mecidiyeköyden +1 olarak ekleyebilirseniz sevinirim.

Bazen Sevinç Bazen Keder
              YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

15 kişi olarak maca gelecez.Bir sakıncası yoksa ekleyebilirmisiniz ? K.Çekmeceden geliyoruz ama sizlere M.Köyde katılacaz.Saygılarımla
                En son Mustafa Yüksek tarafından düzenlendi; 22.07.2011, 16:33.
                KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

İlk olarak acımasızlar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  15 kişi olarak maca gelecez.Bir sakıncası yoksa ekleyebilirmisiniz ? K.Çekmeceden geliyoruz ama sizlere M.Köyde katılacaz.Saygılarımla

Hocam lütfen yanlış anlamazsan buna itirazım var.

Tabi en iyisini forum yöneticileri bilir fakat, forum dışından bu kadar fazla katılımın olması forumdan katılmak isteyen arkadaşların katılamamasına sebep olabilir.Önceliğin doğal olarak forum üyelerinde olması gerekir.

En azından normal bir forum üyesi olarak böyle düşünüyorum.
                  ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam lütfen yanlış anlamazsan buna itirazım var.

Tabi en iyisini forum yöneticileri bilir fakat, forum dışından bu kadar fazla katılımın olması forumdan katılmak isteyen arkadaşların katılamamasına sebep olabilir.Önceliğin doğal olarak forum üyelerinde olması gerekir.

En azından normal bir forum üyesi olarak böyle düşünüyorum.
                    lütfen ya neden yanlış anlıyayım kardeşim.Böyle karar alınmışsa saygı duyar tşk eder kısmet olursa trübünde görüşmek nasip olur derim.
                    KİNİM VE NEFRETİM SADECE SAYGISIZ İNSANLAR İÇİNDİR

Yorum

cafer abı benıde yazarmısn +1 kışı ıle

Yorum

kozyatagı yazmamısım

Yorum

İlk olarak Guroni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maçta bir ilki daha gerçekleştirebiliriz. İftar saatinde yaklaşık 72 - 75 bin arası Trabzonlu aynı anda iftar açmış olur. Maçta hem seyirci rekorunu hemde iftar rekorunu kırabiliriz. Başka nerde bu kadar Trabzonluyu bir araya toplayıp toplu iftar verilebilir.
                          Arkadaş bişeyleri yazarken önce bir düşünün sonra yazın. O statta olan herkes Trabzon'lu mu olacak? Başkalarına ayıp etmiyormusunuz?

Yorum

İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaş bişeyleri yazarken önce bir düşünün sonra yazın. O statta olan herkes Trabzon'lu mu olacak? Başkalarına ayıp etmiyormusunuz?

Trabzonlu derken Trabzonsporlu demek istiyor bence...

Ön yargili olmayin...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

bende geliyorum.
                              Mecidiyeköy e benide yazın.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Cafer Abi, benim +1im vardı. Gözünden mi kaçtı yoksa öncelik forum üyelerinde mi ?
                                '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X