Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Futbol Federasyonu Baskanlik Seçimleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aksamüstü televizyonlari zapliyorum bakalim ne yorum yapcak bizim medya diye habertürk teTaki Dogan iktidara Trabzon'lular bir tokat daha vurdu dedi deyme keyfime öyle hosuma gittiki sormayin Ulusoy'u sevmem ama olay resmen Trabzon'lulura savas boyutuna geldi ve o yüzden sevinçliyim bu seçimde kazanan saftayiz arkadaslar gururla söylüyorum yenilmez gözüken ne kadar sifat, apolet,hatta iktidar partisi varsa yenmeye yikmaya devam ediyoruz kim güçlüymüs anladi simdi Istanbul medyasi ve takimlari bu seçimlerde bizimle birllikte Besiktas'ta karli çikti dua etsinler baskanlari Ulusoy'un damadiydi bu yüzdenbizim saffimizda göründüler kazançli çiktilar ama Kazim Kanatin dedigi gibi tek baslarina bu seçimi kazandiracak kapasiteleri yok ne yazikki bu eziklerin, Besiktas gibikazanantaraftagözükenbir diger apolette ............ oldu hemdehiçte ugrasim olusum içinde bulunmadan bunun için sayin bakan Mehmet ALi SAhin'e tesekkür etmelilerçünki medya bu maglubiyette ...... karsisinda kim varsa ona pay biçti öyle olmamasina ragmen, bu galibiyette en büyük pay Trabzonspor'undur Ulusoy'un dedigi gibi, simdi herkes diyicekki bizim baskanda ......'li niye Ulusoy'u seçtik tamam bizim baskan ......'li ama önce Trabzon'lu arkadaslar hepiniz bilirsinizki bizim önkimligimiz Trabzon'dur Trabzonspor'dur hersey bundan sonra gelir sagciligimiz solculugumuz hep bundan sonra gelir ve hepimiz de deriz en koyu Trabzonspor'lu benim diye iste bu yüzden Nuri Albayrak'ta önce Trabzonlu'dur Trabzonspor'ludur ve sirf basbakan rica etti diye Trabzonspor'lulugundan vazgeçip Bermege oy atamaz bizi diger takimlarla baska klüplerle kiyasliyolar onlar böyle yaptida Trabzon niye böyle yapti iste Trabzonspor'luluk böylebise tabi bunu onlar anlayamaz sonuçta yine isyankar durusumuzu korudugumuz için sevinçliyim bekle fener sira sende bu sene ucuz kurtuldun 100.Yilinda seni yikicaz .....
    DOZER CEMİL

Yorum

• hasan doganin sifatini gördükçee tüylerim diken diken oluyodu aldi dersini bundan sonrada pek gözükmez ..

birde bizim yönetici ulusoyu tebrik ediyo alnindan öperken çekmisler fotoyu hosuma gitti yawwww [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]

1453 FATIH SULTAN MEHMET
      2006 FATIH SULTAN TEKKE

Yorum

• VALLA ARKADASLAR HIÇ BIRINIZIN YAZISINI OKUMADIM KUSURA BAKMAYIN DIREK SÖZE DALICAM[img]smileys/smiley1.gif[/img]HAYIRLI UGURLU OLSUN HALUK ULUSOY
        Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• haluk ulusoy seçildigi zaman trabzonlu ve oflu oldugu için sevinmistim.dün ofsporun tokatsporu 1-0 yendigi maçta öyle bir hakem vardi ki resmen facia.bir penaltimizi görmedi en iyi oynayan futbolcumuzu haksiz yere oyundan atti.

bu kadar ezilen baska bi federasyon baskaninin memleketinin takimi varmidir acaba...

biz ayricalik istemiyoruz yalnizca adil yönetim esitlik istiyoruz
          OFLUYUZ DIREKT ALLAHA BAGLIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
          WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
          Yükleniyor...
          X