Futbol Federasyonu Baskanlik Seçimleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emir BAYRAK
    • 27.11.2004
    • 1375
    • iç mimar
    • İstanbul

Futbol Federasyonu Baskanlik Seçimleri

Futbol Federasyonu'nun bugün yaptigi olaganüstü toplantidan kongre karari çikti.. Federasyon yönetimi 19-20 Ocak 2006 tarihlerinde yapilacak olaganüstü kongreye kadar görevine devam edecek..

Toplanti sonrasi açiklama yapan Federasyon Baskani Levent Biçakçi, 19-20 Ocak 2006 tarihlerinde kongre karar aldiklarini ancak istifa etmediklerini ve görevlerini sürdüreceklerini belirtirken, kongre de aday olacagini da dile dile getirdi...
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
  • Emir BAYRAK
    • 27.11.2004
    • 1375
    • iç mimar
    • İstanbul

Trabzonspordan sonra bir guzel haber daha geldi...
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Mollasalihoğlu
      Yönetim Kurulu
      • 03.07.2004
      • 18733
      • Avukat
      • İstanbul

Allahim su Biçakçi denen adamdan kurtar bizi...
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• gerçekefsane
        • 17.07.2005
        • 4333

Federasyon kongreye gidiyor

09 Aralik 2005 17:17

Türkiye Futbol Federasyonu Olaganüstü Kongre karari aldi. Federasyon'dan yapilan açiklamaya göre Olaganüstü Kongre 19-20 Ocak tarihleri arasinda yapilacak

Futbol Federasyon güven tazelemek için seçime gidiyor. Futbol Federasyonu, Biçakci baskanligindaki yönetim kurulu üyeleri Beylerbeyi Tesisleri'nde 14:30'da toplandi.

Futbol Federasyonu Baskan vekili Sekip Mosturoglu'nun istifasindan sonra bosalan koltuga gelecek kisiyi belirlemek için toplanan yönetim kurulu toplantisinda sok bir karar çikti.

Elestirilerle yipranan yönetim Kurulu bir nevi güven tazeleme amaciyla 19.20 Ocak tarihleri arasinda olagan genel kurul toplantisi yapma karari aldi.

Bu sok gelismeden sonra Sekip Mosturoglu'nun yerine kimin seçilecegi konusuda gündemden düstü. Artik herkes olaganüstü kongreye kilitlenmis durumda.

Biçakçi toplanti sonrasi basin açiklamasi yapti. Biçakci sunlari söyledi:

"Bastan beri seffafligi ilke edinen federasyon güven gereksinimi duymustur. Bi nedenle olaganüstü kongre karari aldik. Kisisel ikbal pesinde kosmayan yönetim kurulu üyeleri Türk futbolunu herseyden önde tutmustur."

internetspor.com
        Edited by: gerçekefsane
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• 61 TS 1967
          • 06.06.2005
          • 392
          • İstanbul

Allah'im sana çok sükür.. Yarabbim sana çok sükür.. Kaybolun gidin bea... Nihayet Trabzonsporumuzun önü açiliyor..

Hayirlara vesile olmasi dileklerimizle..
          ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• lazutlarlivera
            • 18.07.2005
            • 792
            • İstanbul

Kayserispor ve k.erciyesspor dogru 2 lige bye byeeeeee
            MİMOZA

Yorum

• gerçekefsane
              • 17.07.2005
              • 4333

güle güle diyoruz.[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor. :)

Yorum

• Mollasalihoğlu
                Yönetim Kurulu
                • 03.07.2004
                • 18733
                • Avukat
                • İstanbul

evet çok dogru.

bu haysiyet düskünü insan yeniden seçilmezse ne olacak bu 2 güzide kayseri takiminin durumu??

üzülürüm onlara bise olursa...ulan bu biçakçi yüzünden gicik olduk haa adamlara.severdim eskiden kayserispor'u.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• lazutlarlivera
                  • 18.07.2005
                  • 792
                  • İstanbul

Ve su dakika itibariyle yeni federasyon baskani belli oldu arkadaslar.Kim oldugunu herkes biliyo ama ben bi kere daha söylüyeyim MEHMET ALI YILMAZ
                  MİMOZA

Yorum

• coach
                    • 08.11.2005
                    • 1575

federasyon baskani :mehmet ali yilmaz

trabzonspor baskani: nuri albayrak [img]uploads/coach/2005-12-09_183545_keyif_sigarasi.gif[/img]
                    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Erbay
                      • 05.08.2004
                      • 15458
                      • Öğrenci
                      • İstanbul

OOOlllleeey be.Sonunda anladilar islerin böyle yürümeyecegini

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• lazutlarlivera
                        • 18.07.2005
                        • 792
                        • İstanbul

İlk olarak coach tarafından gönderildi

trabzonspor baskani: nuri albayrak [img]uploads/coach/2005-12-09_183545_keyif_sigarasi.gif[/img]

Ayni fikirdeyim kardes seninle.Insallah diledigimiz gibi olur
                        MİMOZA

Yorum

• eys_61
                          • 27.09.2004
                          • 2131
                          • Mühendis
                          • Gaziantep

inanmiyorum.ahahaha günün en güzel haberi [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                          "7"

Yorum

• uquR Ayaz
                            • 18.01.2005
                            • 345
                            • Bankacı
                            • İstanbul

bugün aldigim en güzel haber...

Yorum

• Emir BAYRAK
                              • 27.11.2004
                              • 1375
                              • iç mimar
                              • İstanbul

İlk olarak coach tarafından gönderildi

ins dedigin gibi olurr...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...