Uefa ya mail yolluyan can lar,ne kadar minnetarım,ne kadar saygı duyorum size anlatamam,
samimi söylüyorum Trabzonsporumuz adına en büyük mücadelelerden birini sizler veriyorsunuz,
eksik olmayın,tekrar tekrar teşekkürler.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
aslinda mail yerine mektup yollasak daha iyi olurdu...binlerce mektup uefaya gitse daha cok ses cikarir.....uefaya günde 10000 lerce mail atiliyordur.....bunlarin cogunu siliyorlardir hemen...
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
Bu Video islerinden anlayan arkadaslar, alt yaziyi ingilizce yapsalar da gondersek uefa'ya?
President of Turkish football federation: We have saved besiktas too, thanks to me!
Member of the Turkish federation: yes, they have to be thankful! Have done it inspite of all the evidences, and conclusions
alt yazi olarak bunlar konup yollansa, bundan daha iyi belge mi olur? Goruntulu, sesli. Teknolojiden anlayan arkadaslar is basina. Ama kimin neyi soyledigi de yazilsin mutlaka unvanlariyla
Haha tamam tamam, aksama kadar hazirlarim. Hala köydeyim, biraz sonra Trabzona dönüp yaparim. Aksama kadar hazir olur
Tamam eline saglik! Yalniz yukarda biri goksel gumusdag diye yazmis, Husnu gureli o. İlk cumleyi soyleyen de Mehmet ali aydinlar . Ben kimin ne dedigini yazdim, isimler onemli degil. İlk cumleyi baskan ikinciyi uye soyluyor diye yazmistim. Mesajimda tercumeler de var. Bir de maile eklenecek bir paragtaf da yazdim son
mesajimda. Yani sen su paragrafi koyup altina da video'yu ingilizce alt yazilariyla eklesen ve biz o sekilde yollasak ses getirecektir bence. Yalniz alt yazilari kimin soyledigini mesajimdaki gibi yazmayi unutma, adamlar nerden tanisin bizim baskani, uyeyi.
Eline saglik, cabuk ol oyalanma Trabzon'a selam!
Yorum