Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uefa'ya Mail Yolluyoruz!.. | Durmak Yok!.. Haydi BMN... (Yeni 2 metin 88. sayfada!)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Videoyu hazirlamak icin o videodaki dialogunu biri yazabilirimi. Kim neler diyor, sahizlari tanimiyorum
    TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Göksel Gümüşdağ : Beşiktaşıda kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım
      Göksel Gümüşdağ : Başka kimsede yokki bu kadar şey delil melil sonuç

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Göksel Gümüşdağ : Beşiktaşıda kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım
        Tesekkürler, adamin görevi nedir?
        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Xavi fidan, benden kacis yok yapacaksin bu video'yu
          Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tesekkürler, adamin görevi nedir?
            ilk söz Aydınlar'a ait.

İkincisi ise Hüsnü Güreli tff üyesi( bjk'li)
            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 17.08.2011, 12:48.

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Xavi fidan, benden kacis yok yapacaksin bu video'yu
              Haha tamam tamam, aksama kadar hazirlarim. Hala köydeyim, biraz sonra Trabzona dönüp yaparim. Aksama kadar hazir olur
              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Uefa ya mail yolluyan can lar,ne kadar minnetarım,ne kadar saygı duyorum size anlatamam,
                samimi söylüyorum Trabzonsporumuz adına en büyük mücadelelerden birini sizler veriyorsunuz,
                eksik olmayın,tekrar tekrar teşekkürler.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aydınlar söylüyor o lafı
                  Kim simdi, Aydinlarmi Gümüsdag mi
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kim simdi, Aydinlarmi Gümüsdag mi
                    İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ilk söz Aydınlar'a ait.

İkincisi ise Hüsnü Güreli tff üyesi( bjk'li)
                    bence Aydınlar söylüyor

Yorum

• aslinda mail yerine mektup yollasak daha iyi olurdu...binlerce mektup uefaya gitse daha cok ses cikarir.....uefaya günde 10000 lerce mail atiliyordur.....bunlarin cogunu siliyorlardir hemen...
                      TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                      TRABZON / AYASOFYA MAH.
                      HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Göksel Gümüşdağ : Beşiktaşıda kurtardık sayemde. Teşekkür etmeleri lazım
                        Hüsnü Güreli bunları söyleyen.

Yorum

• Bi Karar veremedik kim neler söyledigini

Aksama kadar zamaniniz var, ona göre. Karar verin!
                          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• İlk olarak Gamze_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Video islerinden anlayan arkadaslar, alt yaziyi ingilizce yapsalar da gondersek uefa'ya?

President of Turkish football federation: We have saved besiktas too, thanks to me!

Member of the Turkish federation: yes, they have to be thankful! Have done it inspite of all the evidences, and conclusions

alt yazi olarak bunlar konup yollansa, bundan daha iyi belge mi olur? Goruntulu, sesli. Teknolojiden anlayan arkadaslar is basina. Ama kimin neyi soyledigi de yazilsin mutlaka unvanlariyla
                            İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Haha tamam tamam, aksama kadar hazirlarim. Hala köydeyim, biraz sonra Trabzona dönüp yaparim. Aksama kadar hazir olur

Tamam eline saglik! Yalniz yukarda biri goksel gumusdag diye yazmis, Husnu gureli o. İlk cumleyi soyleyen de Mehmet ali aydinlar . Ben kimin ne dedigini yazdim, isimler onemli degil. İlk cumleyi baskan ikinciyi uye soyluyor diye yazmistim. Mesajimda tercumeler de var. Bir de maile eklenecek bir paragtaf da yazdim son
                            mesajimda. Yani sen su paragrafi koyup altina da video'yu ingilizce alt yazilariyla eklesen ve biz o sekilde yollasak ses getirecektir bence. Yalniz alt yazilari kimin soyledigini mesajimdaki gibi yazmayi unutma, adamlar nerden tanisin bizim baskani, uyeyi.
                            Eline saglik, cabuk ol oyalanma Trabzon'a selam!
                            Sampiyon TRABZONSPOR!

Yorum

• m.ali aydınlar söylemiyo ... geriye iki tane şık kalıyo ya Gümüşdağ yada yanında bir adam daha var o söylüyo..

Yorum

• Mail metnini biri verebilir mi özelden?
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X