Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kara Kapli Defter...!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak madheart17 tarafından gönderildi
    bakalim ne ceza alacaklar

Ceza mi?[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Ben sanmiyorum.Olaylar bizim tel örgüsüz(medeni (!) diye geçinen bazi takimlarin stadlarinda hala tel örgü var bunu da belirteyim) Stadimiz da cereyan etmis olsaydi 3-4 maç ceza alirdik!
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Mazisini bildigimiz bir alkoliktir.Savas Ay denen mahluk.Dolmabahçede kafayi çekip çekip sabahlayan bir ayyas.Ne yazdigini bende bilmiyorum.Fakat bildigim tek sey lagimdan hos koku gelmez.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

hepsi adi bunlarin ya[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

bu olaylar trabzonda olsaydi.acabane olurdu?

serefsiz basindasus pus olmus durumda!!varsa yoksa fener yalakaligi.
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

unutmamamiz gereken konular:FATIH e sami yende yapilan küfürler

CEM PAPILA,METIN TOKAT,TAYYIP ERDOGAN,AZIZE BASKAN,BIÇAKÇI,SAVAS AY..........V.S BUNLARI UNUTMAYALIM

Yorum

Akadaslar kara baslik yapalim lütfen burasi elestirme topici degil , gölge oyunu arkadas iyi bir konuya deginmis ,sirf bize yapilan haksizliklari yazalim ve bir kara liste cikaralim gün gelecek hesap sorulacak.

1. Metin Tokat dene hakem 02-11-2005 de oyanan Ts:fb macinda iki puanimizi caldi, net bir penaltimizi vermedi ve ofsayt olmayan pozisyonda ofsayt verdi ( yani 100% lük bir gol pozisyonu katledildi).mactan sonrada futbolcularimizave yöneticilermize tas atildi , yardimci antrenörün basi yarildi!!!!!!!!!

Yorum

2. 30 Nisan 2005 tarihinde Kadiköyde oynanan Fenerbahce - Trabzonspor macinda tam bir cinayet islendi. önce faula maruz kalmayan fenerbahce frikik kazaniyor ve ardindan o frikikten ofsayt golü atiyor. oyuncularimiza sayasiz agir faul yapiliyor ama cem papila görmemezlikten geciyor. milli kaleci rüstü kaptan fatihe ceza sahasinda tekme atiyor ama penalti yok. aurellio ve luciano ceza sahasi icinde topu elle oynuyorlar ama yine penalti yok. 64'te fenerbahce olmayan bir penalti kazaniyor ve gole ceviriyor. kisaca sampiyonlugumuz caliniyor
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

1. Metin Tokat dene hakem 02-11-2005 de oyanan Ts:fb macinda iki puanimizi caldi, net bir penaltimizi vermedi ve ofsayt olmayan pozisyonda ofsayt verdi ( yani 100% lük bir gol pozisyonu katledildi).mactan sonrada futbolcularimizave yöneticilermize tas atildi , yardimci antrenörün basi yarildi!!!!!!!!!

2. 30 Nisan 2005 tarihinde Kadiköyde oynanan Fenerbahce - Trabzonspor macinda tam bir cinayet islendi. önce faula maruz kalmayan fenerbahce frikik kazaniyor ve ardindan o frikikten ofsayt golü atiyor. oyuncularimiza sayasiz agir faul yapiliyor ama cem papila görmemezlikten geciyor. milli kaleci rüstü kaptan fatihe ceza sahasinda tekme atiyor ama penalti yok. aurellio ve luciano ceza sahasi icinde topu elle oynuyorlar ama yine penalti yok. 64'te fenerbahce olmayan bir penalti kazaniyor ve gole ceviriyor. kisaca sampiyonlugumuz caliniyor

bravo bravo iste böyle selim 55 kardes

Yorum

TRABzondaki arkadaslar savas ayyasa en ii cevabi siz bu haftaki ankara maçinda vereceksiniz.
                    Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak selcjK tarafından gönderildi

merakla bekliyorum, bakalim federasyon bu olaylari ceza vericek mi? tabii yönetimin olayi birakmamasi gerek.

Hangi yönetim.Bizim yönetim mi? Atay Aktug simdi 4 köse, zevkten ne yapacagini sasiriyor.Tekrar aday olmak icin ellerini ogusturuyor.

Özkan sümer asil adammis.Hakkimizi savunamiyorum demisti.

Yorum

Evet gördügünüz gibi mac bitimi esnasinda körüge dogru giden futbolcularimiza fener'in hayvanlari tarafindan nasil tas atiliyor....
                        Cünkü biz onlarin rekorunu engelledik.. Cünkü cok ugras vermislerdi. 15 karsilasmanin 8 tanesini tek farkli kazanmislardi. Son dakikada penaltilar ile 3 er puanlari toplamislardi. El ile gol atip Voleybol ve Futbolu akraba yapmislardi. Hakem babalari onlara az mac kazandirmamisti. Bu kadar emekten sonra yüzüp yüzüp tam kuyruguna gelince Trabzonspor gelsin ve bu rekoru bozsun.. Peki olacak is miydi simdi bu?
                        Her zaman söylüyorum, fener taraftari hayvandir. Trabzon'da dayak yedikleri zaman veryansin ediyorlar ama biz en azindan futbol oynayarak para kazanan insanlari sirf görevlerini yaptiklari icin taslamiyoruz.
                        Durun bakalim kutudan ne sürpriz cikacak fe-be ye. Gerci Federasyon en az cezayi verir bunlara. Türkiye'de Federasyon isimli bir kurum var ve mahalle muhtarligi kadar bile itibari yok belkide.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Edited by: 61Hamsi61

Yorum

allahtan tek dilegim cem papila veya metin tokatin burada bir maç yonetmesi.Baska birsey istemiyorum.Cem papila trabzona avukatlar birosu maçi için yazin geldi.Ben ona haluk ulusaoy tesislerinde yapmadigimi birakmadagim.Sonuç olarak nemi oldu.Polisler karakola goturdu beni.Bi gusel dayak yedim ama gururluyum.Yedigim dayak trabon içindi.Sira metinde arkadaslar.!!
                            Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

olsun arkadas bir gün gelir hesap sirasi bize gelir bizde yapacagmizi yapariz , öyle degilmi ?

Yerinde adamlari yakaliyacan ondan sonra iyi bir dayak atacan vallahi .

Yorum

ainsallah bu yazilanlari okursun SAVAS AY;

arada sirada programlarina bakardim seni halkin içinde gördügüm zaman sevinirdi çok uzutmiyacagim seni adam sanirdim,,

SAVAS AY ISMIM CEMIL FARUK KOÇ SENI KARA KAPLI DEFTERIN KARA KABINA YAZDIM AT BINENIN KILIÇ KUSANANIN

senin her zaman yazi yazdigin bir gazete var bizim yok diye sevinme !

bizim gazetelerimizde tirübünler az kaldi be savas ay sabirsizlanma biz seni va zatalini istanbul inönü stadinda ziyadesiyle anicaz o zaman ne yazican bakalim öküz seni!

trabzon taraftari sana en güzel cevabi vericek az kaldi az,,

bundan sonra yok öyle yagma seni donküsot seni,,
                                Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X