AVNI AKER de nasiplenecek o kadar çok serefsiz varki..hele su 2. yari bir baslasin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kara Kapli Defter...!
Daraltma
X
-
Simdi bulup okudum savas ay adisinin yazdiklarini artik bu adamlari medenice elestirmekle elimize bisey geçmez arkadaslar üzülerek söylüyorum ki bu adamlara tüm stat 15 dakka ana avrat küfredeceksin gerçi onu da özümsemistir o adi mahlukat ama en azindan bunlari kabullenemeyen bizler desarj oluruz.
Yorum
-
bu hakem hatalari hep bize karsimi oluyor anlamadim.geçen yil 17 yanlis hata vardi 17 side bizim aleyhimize idi. simdide öyle...
bide maçtan sonra ezikler aktug a "hakemimi satin aldiniz "demedilermi .kan beynime siçradi valla....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
az kaldi yakin zamanda fenerin adamlari gönderilir federasyon dahil çünkü herkes fenerin yaptigi p...ç likleri biliyor o yüzden karsi çikarlar su geçen seneki fener maçi gibi bir ayaklanma çikarsak o zaman ne federasyon kalir nede fenerin adamlari hapsini bu piyasadan silerizo zaman ki bizim gücümüz ortaya çikar hepinize söylüyorum Türkiye futbol federasyonunun sitesini e mail yagmuruna tutalim hiç degilse bize daha tarafsiz bir hakem vermeleri için bu arada federasyonun internet adresini bilen varsa yollasin\"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
M.KEMAL ATATÜRK
Yorum
-
[img]uploads/KuGu/2005-12-05_230811_fatih_penalti_1.jpg[/img][img]uploads/KuGu/2005-12-05_230829_fatih_penalti_2.jpg[/img]
[img]uploads/KuGu/2005-12-05_230852_fatih_penalti_3.jpg[/img][img]uploads/KuGu/2005-12-05_230910_fatih_penalti_4.jpg[/img]
ayni maçta fatihin ofside diye kesilen golü, apiaha bu hareketinden dolayi verilmeyen kirmizi kart ve ümite ikinci saridan verilmeyen kirmizi kart var!Edited by: KuGu0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0
Yorum
-
İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi

Evet gördügünüz gibi mac bitimi esnasinda körüge dogru giden futbolcularimiza fener'in hayvanlari tarafindan nasil tas atiliyor....
Arkadaslar siz de aldanmayin "körügün bilerek açilmasina izin verilmedi"Edited by: KülünkogluTrabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Kara kapli deftere olaylari yazmaya kalksak ne kalem nede defterler alir.O yüzden ben isim yaziyorum.
1-Azize
2-L.Biçakçi
3-U.Özertem
4-Cem Papila
5-Metin tokat
6-Ö.Çavusoglu
7-Ayyas savas
8-Gökmen Özdenak
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
bole isim cok yazariz,bu baslikda olur rekorlar basligi gibi uzar giderrrr[img]smileys/smiley36.gif[/img]ben bise eklicem adamm gorewini yapti ama ben hala unutamiyorum D.kievli Gavrancic o kafa golu warya onu atti kara listeye girdii,hala ruyama giriyor o goll[img]smileys/smiley36.gif[/img]Erkek adam haritada ismi olmayan takim tutmaz
Yorum
-
Beyler,bayanlar,arkadaslarim,kardeslerim, renkdaslarim...Bu konuya deginmek güzel bir durum.Ancaaaakk, malumunuz isin içinde fener oluncaforumun kurallarini bir anda unutuveriyorsunuz.Adamlara yapacaklarimizi siralayalim,listelerimizi yapalim,unutmadigimizi gösterelim ama bunlari yaparken baska yanlislarida yapmayalim.Bu site hepimizin, kimsenin fb ya da türevleri yüzünden ceza almasini istemiyorum.Bu forumun kalitesini yükseltmek bizim elimizde, yani birine küfür edince ya da serefsiz deyince o adam o sifata nail olmuyor.Burada kimseyide elestirmiyorum,sadece bir tespit yapmaya çalisiyorum.Fenere ve onun düzenine benim kadar sizlerde uyuz oluyorsunuz ama bazi seyleri gözden kaçirmayalim.
Simdi bazi seyler var acilen halledilmesi gerekiyor.Özellikle medya ile olan iliskilerimizde Trabzonumuzun yanliz kaldigi malumunuzdur.Yardimci hocamizin basi yariliyor ama kimse gazetelere bunu tasimiyor,sahaya sise atiliyor kimse görmüyor(Ridvan Dilmen bile),maç bitiyor futbolcularimiz taslaniyor kimsenin haberi yok, biz bunlari gündem yapalaim diyoruz.Yapalim ama yaparkende bazi seyleri yikmadan yapalim.Bunlari medya ya tasiyalim,bunlari basinda gündem yapalim.Bunun içinde öncelikle medya basin timi olusturmamiz sart.Aninda reaksiyon gösterecek,tepki verecek(yasalar çerçevesinde) bir ekibi acilen kurmamiz lazim.Yoksa burada sabahlara kadar fenere sövelim kimin haberi olacak?
Derdimizi sikintimizi anlatirken, hakliyken haksiz duruma düsmeyelim..Arkadaslarim, sizden ricam bu konuyu islerken seviyemizi düsürmeyelim.Bize küfür yakismaz, o anlamda bunlara en güzel cevabi icraatlarimizla verecegiz.Özellikle medya timini kuracagiz, bu adamlara meydani bos birakmayacagiz.Ne olduklarini anlamayacaklar,bizim kim oldugumuzu dahibilmeyecekler.Trabzona yapilan yanlis bize yapilmistir ama karsiligini verirken sempati kazanmasinida bilelim.Onlari kendi silahlariyla vurmaliyiz.
Saygilarimla,TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum