Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Süreç sonlandı mi yani UEFA nin kişilere ceza verme açısından

İyi de nasıl karardır bu?
    Şike var cezasını verdik 2 yıl men

Kişiler
    Onlara ceza yok
    Kulüp kendi kendine mi şike yaptı ?
    karar vermiyorlar

o kadar basit

ayni seyi su an fifa deniyor

bunlar özerk kuruluslar, karar vermedikleri sürece üzerlerine gitmek zor
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      karar vermiyorlar

o kadar basit

ayni seyi su an fifa deniyor

bunlar özerk kuruluslar, karar vermedikleri sürece üzerlerine gitmek zor
      Süreç devam ediyor yani
      Sadece uzatiyorlar karar vermeyerek ?
      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Süreç devam ediyor yani
        Sadece uzatiyorlar karar vermeyerek ?
        unutturup kapatmaya calisiyorlar
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bir kaç kez daha yazdım ama cevap veren olmadı
          UEFA şikenin cezasını kestim diyor ama kişilere hiç ceza vermedi, süreç devam mı ediyor yoksa ceza vermeyecek mi?
          Bilen bir renkdaş bilgilendirirse sevinirim
          Tahminimi paylaşayım. UEFA azize ve arkadaşlarına cezayı, aziz futboldan elini, ayağını çektikten sonra (hatta biraz fazla süre geçtikten sonra) verecek. Hem olay iyice soğumuş olacak, hem UEFA bakın biz kişilere de ceza verdik diye kendilerini ve futbol kamuoyunu kandırmaya çalışacaklar. FIFA'nın da aynı yolu izleyeceğini, izlemek isteyeceğini düşünüyorum.

Yönetimin yapması gereken lobi şirketiyle çalışıp, UEFA'nın, FIFA'nın görevini savsakladığını, şikeye karışmış kişilerin hala futbolda aktif olarak görev aldıklarını, başında oldukları takımın UEFA organizasyonlarına katıldığını anlatmak olmalı. Bu lobi çalışmalarını Almanya, İtalya, İspanya, İngiltere, Fransa başta olmak üzere birçok ülkenin yerel medyasında da paylaşmak olmalı. Bunu yapacak yönetim var mı? Önceden olmamıştı, bundan sonra da olmaz diye tahmin ediyorum. İş birkaç koca yürekli insanın kişisel çabalarıyla sürmekte.
          Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Bu nasıl bir karaktersizlik bu şikebahçeliler halen televizyonlara çıkıp yalan söyleyip insanları kandırmaya aptal yerine koymaya devam ediyorlar ulan ramazan ayındayız birazda olsa akıllanın yazık bu karaktersizlere bu şikebahçeliler önümüzdeki sezon şike çalışmalarına şimdiden başlamış...

FIFA bir manifestoda sen yap düşür şikebahçeyi 3.lige indir..

Yorum

• Cumhur dese ki; Adalet demek en az 5 maçta şike ve teşviğe bulaştığı tescillenen fenerbahçe'mizin küme düşürülmesi demek. Soruyorum adalet iyi bir şey mi sizce? Diye sorsa Türkiye de %55 Hayır çıkar. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu ülkeyi
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• sayfada hata var
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Son sayfa neden açılmıyor?
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• Benim şu kirli futbol aleminde gördüğüm en sinsi ve tehlikeli iki adamdan birisidir Ali Koç. Çok ta kişi var Koç'un Trabzonspor güzellemelerine gönlünü kaptıracak. Şimdi bile görüyorum sosyal medyada Koç güzellemelerini.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• Aziz o kadar kafasız bir adam ki..
                        Yarin seçimi kaybederse, emin olun 1 yil içinde tüm medyaya şike yaptığını da, onu kimlerin nasıl kurtardığını da anlatacak tek tek.
                        Dun saygıdeğer cumhurbaşkanımız da sikebahce tecrübe ile devam etmeli diyerek açık açık Azize desteğini verdi.
                        Neden acaba ? Onu kimlerin kurtardığını gerçek Trabzonspor taraftari çok iyi biliyor. Bazıları kulağının üstüne yatmaya devam etse de !!
                        Ali Koç başkan olursa emin olun, 1 sene sonra o kupa Aziz sayesinde asil sahibine, yani sanli TRABZONSPORUMUZUN müzesine gelecek.
                        Zor ama Ali Koç Insallah baskan olur.
                        Aziz hapis de yatti, kendi cezasini da cekti, o koltuğu kaybettiği an Fener filan gram umrunda olmaz.
                        Ali Koç'a zarar vermek için emin olun herseyi kendi ağzıyla itiraf bile eder..

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 03.06.2018, 01:15.
                        2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• Son sayfayı göremiyorum
                          Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim şu kirli futbol aleminde gördüğüm en sinsi ve tehlikeli iki adamdan birisidir Ali Koç. Çok ta kişi var Koç'un Trabzonspor güzellemelerine gönlünü kaptıracak. Şimdi bile görüyorum sosyal medyada Koç güzellemelerini.
                            Aziz feneri kendisine kalkan yapmıştı senelerdir, şimdi de Ali Koç aynı yöntemi deneyecek bence, siyasi bir adaylık olduğunu düşünüyorum.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aziz o kadar kafasız bir adam ki..
                              Yarin seçimi kaybederse, emin olun 1 yil içinde tüm medyaya şike yaptığını da, onu kimlerin nasıl kurtardığını da anlatacak tek tek.
                              Dun saygıdeğer cumhurbaşkanımız da sikebahce tecrübe ile devam etmeli diyerek açık açık Azize desteğini verdi.
                              Neden acaba ? Onu kimlerin kurtardığını gerçek Trabzonspor taraftari çok iyi biliyor. Bazıları kulağının üstüne yatmaya devam etse de !!
                              Ali Koç başkan olursa emin olun, 1 sene sonra o kupa Aziz sayesinde asil sahibine, yani sanli TRABZONSPORUMUZUN müzesine gelecek.
                              Aziz hapis de yatti, kendi cezasini da cekti, o koltuğu kaybettiği an Fener filan gram umrunda olmaz.

Aziz den hersey beklenir
                              bu sebepten ki sistemin devamı icin destekleniyor
                              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aziz o kadar kafasız bir adam ki..

Koyu kısmı ilk defa duydum, adım adım savaşa gidiliyor, Koç'un üstüne gidilecek. Şikebahçe seçimi aslında bir nevi siyasi bir seçim de aynı zamanda.

Yesinler birbirlerini, biz de izleyelim.
                                Özkan SÜMER

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X