Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok iyi dinleyin Trabzonspor ne diyor bu konuda.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Şikebahçenin kupadan elenmesini büyük keyifle izledim.

2011'de ligde, 2018'de kupada BJK'ye yapılan siyasi emirli haksızlıktan sonra ilahi adalet diyorum.

Haydi FIFA top sende, çak şunlara voleyi ve işi bitir.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Şikebahçenin kupadan elenmesini büyük keyifle izledim.

2011'de ligde bize, 2018'de kupada BJK'ye yapılan siyasi emirli haksızlıktan sonra ilahi adalet diyorum.

82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ozan kardeşim şikebahçeliler kumpas kelimesinin arkasına sığınıp kurtulmuyor, Erdoğan'ın arkasına sığınıp kurtuluyor. Erdoğan'ın koruyup kollaması olmasa sözlükteki bütün kelimelerin tamamının arkasına sığınsalar fayda etmez.

Benim yaptığım ise kasıtlı olarak yanlış şekilde kullandıkları kumpas kelimesini de ellerinden almak. Yâni şöyle diyorum: "Şikebahçeliler bu işin kumpas olması sizi hiç bir şekilde aklamaz." Tavsiye ederim.
          Tekfurum bu söylediğin işimize yarayacak bir strateji olabilir,
          sahaya yansıydıydı yansımadıydı,kişilerle kurumların ayrılması gibi safsataları çürütmek için buna benzer bir sürü argüman kullandık şike sürecinde,
          seninki de bunlardan birisi olabilir ama son günlerde kumpas ta kumpas diye diretmen kafa karıştırıyor,
          tamam fikrini söyledin bitti,
          karşı görüşe illa kumpas tı bu diye ispatlamaya çalıştıkça bu bizim Tekfur olamaz dedirtiyorsun,
          senin dediğini kabul etsek,tamam bu kumpas tı desek ne değişecek,
          şikecilerin hamisi tamam ya verin bunların kupasını mı diyecek,
          okumuşu cahili aynı olan şikebahçenin ahlaksızlarının fikri mi değişecek,
          bizim iç yargı veya avrupa futbolunun en üst makamları mı inanacak,
          gereksiz yere kendine cephe açıyorsun,
          Trabzonsporluluğundan şüphe etmiyorum,haddime de değil ama bu sefer de dünya liderini koruma iç güdüsüyle mi yazıyor diye aklımdan geçmiyor değil. Çünkü tutturduğun yer yer değil,orası hassas bir yerimiz,haklı olasan bile faydası yok,olmadığı gibi kendinden olanları (Trabzonspor anlamında diyorum,siyasi değil) üzüyor incitiyorsun.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• fener'in suçsuzluğuna yönelik algıdan bağımsız şu davanın neresi kumpas merak ediyorum.

Tapelerde, delillerde sahtecilik yok.
            fener'in içine sızıp Aziz'den bağımsız şike faalyetinde bulunan fetö mensubu yok.
            Sanıkların hür iradesiyle işledikleri suçlar sabit.

Bu davanın tek sıkıntılı yanı olabilir; o da iddiaların doğru olduğunu varsayarsak davanın pazarlığa meze edilmesi, hesaplaşma uğruna yürütülmesi, belki de taraflar anlaşsa davanın üstünün örtülecek olması. Buradan çıkarılacak sonuç da davanın kumpas olduğu değil, fetö'nün hukuk kavramını tehdit eden bir yapı olduğudur.

Şu davaya kumpas diyenlerin -siyasiler, medya mensupları- tek bir amacı var o da "fener şike yapmamıştır" diyebilmek. Şike var kumpas var diyenler (kumpas kelimesini aynı amaçla telaffuz etmeseler dahi) siyasi ideolojisine zıt düşmek istemeyen Trabzonsporlulardır. Dün bi habere denk geldim fetö sanığı şikenin kumpas olduğunu itiraf etti, diyor. Açtım interneti çıkan ilk habere tıkladım. Sanık şikenin kumpas olduğunu düşünüyorum, demiş. Biraz daha aşağı indim; Mecnun Otyakmaz'ın avukatı. Şikeye karışmış adamın avukatı şikeye kumpas diyor. Trabzonsporlusu dahi diyorsa tabii diyecek.
            En son castillo61 tarafından düzenlendi; 11.05.2018, 10:04.

Yorum

• Kumpas mumpas diyerek bu konuyu sulandırmanın amacı ne?

Feto aziz’i koltuğundan indirip şb kulübünü ele geçirmek için, aziz’in şikelerini ortaya çıkardıysa bize ne abi?

Aziz gerizekalısı feto’den tırsmayıp tapeler sahte, montaj vs deseydi vallahi bu işten yırtmıştı. Ama o riski alamadı. Tüm medyanın, siyasilerin, şb taraftarının ve içimizdeki şb’lilerin ihtiyacı olan tek şey buydu ama olmadı.

Takdir-i ilahi!

Bi de uzun uzun yazıyor hazret. Hadi abi hadi ya!
              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şikebahçenin kupadan elenmesini büyük keyifle izledim.

2011'de ligde, 2018'de kupada BJK'ye yapılan siyasi emirli haksızlıktan sonra ilahi adalet diyorum.

İbrahim abimizin twitter'da dediği gibi sevinmek için siyasilerimizin demeçlerini bekleyelim. Akhisar 3 gol atarak fenere kumpas kurmuş olabilir. Kimbilir belki de aykutun tacını çalmışlardır.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Kumpas kelimesi moda oldu malesef...
                  Zaman geçtikçe işin seyri ve taraftarlarımızın bazılarının yaklaşımı ne kadar değişiyor.
                  BU değişimin sebebi kanımca tamamen ideolojik sebepler.

Çok yazık...

Olay çok basit yahu..

BU herifler 17'de 16 yaptı, konuşmalar , tapeler ortaya çıktı...

Şike yaptılar şike...

Daha ne olsun, yeterli değil mi bunlar?

Kumpas da neymiş?

Şu başlığa yazmayalı 1 yıl olmuştur, okuyorum sürekli o ayrı...

Geldiğimiz nokta bu mu?

İdeoloji, bu kadar mı köreltti gözlerimizi?

Yazık...
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2018, 09:46.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Bir de genele not düşeyim: Forumdan ayrıldığım için arkamdan konuşmama mertliğini göstermenizi beklerim.
                    Bu lafın elle tutulur yanı yok...

Forum kültüründe böyle bir tavır olamaz, olmamalı...

Lafı ortaya koyup, tepki üzerine buradan ayrılıoyrum demek, ve o laf hala orada dururken arkamdan konuşmama mertliği(!) gibi alakasız bir laf etmek kimseye hak değil...

Burası forum, herkes etkileşim halinde...

Bu kadar sert bir üsluba gerek yok ki tarzınız da hiç bir zaman böyle olmamıştır.

Çok şaşkınım...

Umarım hesabınız başka bir kişinin eline geçmiştir de o yazıyordur bunları...

Aksi halde, çok yazık...
                    Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Arkadaşlar ben foruma vedâ ediyorum, umarım yakın zamanda FIFA kararını açıklar ve şampiyonluğumuzu tesciller.

Karara direnç gösterseler, şampiyonluğumuzu tescil etmeye yanaşmasalar dahî kıvranmalarını görmek güzel olacak.
                      Cok uzulduk ..sana tavsiyem inatci olma , bu kadar kisi sana ayni sebepden tepki gosteriyorsa dön bir aynaya bak nerde hata yapiyorum ben diye ..tepkiler artinca arka kapidan ciz ne guzel memleket..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 2010-2011 Şampiyonluk kupası Trabzon'a gelecek.

O zaman geldiğinde bu durumu sindirmesi için Adnan AYBABA denen yalama herife molozdaki balık pazarından sazan gönderelim
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İbrahim abimizin twitter'da dediği gibi sevinmek için siyasilerimizin demeçlerini bekleyelim. Akhisar 3 gol atarak fenere kumpas kurmuş olabilir. Kimbilir belki de aykutun tacını çalmışlardır.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2010-2011 Şampiyonluk kupası Trabzon'a gelecek.

O zaman geldiğinde bu durumu sindirmesi için Adnan AYBABA denen yalama herife molozdaki balık pazarından sazan gönderelim
                            Bu dip baligi vardir böyle siniye benziyor ismi şimdi aklıma gelmedi

O balıktan gonderelim
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                            https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                            Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• SON DAKİKA: Şike kumpası davasında Gülen’in avukatlarından Orhan Erdemli tahliye edildi

bozo kompos koroldo

Yorum

• şikebahçelilerin yalanları artık yeter ceza almalılar ve FIFA haydi şikebahçeye cezayı kesme zamanı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X