Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fikonun açıklamalarına şaşırmadım. CB annesine küfür etse ses çıkarmaz. Beşiktaş taraftarı tepki bile gösteremedi bu açıklamalara. Koyduğumun kargaları. Umarım maç kaldığı yerden devam eder, Beşiktaş mağdur olur. Bizim yaşadığımızın birazını onlar yaşasın.
    Aziz ve RTE kanka.
    Normalde FB hükmen 3-0 yenilmeli sahası 5 maç kapatılmalı ama dedim ya birileri bu maçı yeniden oynatacak
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• RTE biliyor ki şu sıralar Aziz'e dokunmak fenere dokunmak demek Bir kere denemeye çalıştı Aziz direkt Erdoğan'ın kıymetlisi fenerini kendiyle birlikte dar ağacına çıkardı

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Aykut, mehmet aslana açıklamalarda bulunmuş. Şenol hocanın kafasına yalandan dikiş attılar, nerede kan
        filan yok demiş. Abarttılar demiş. Tolga yı suçlamış. Bjk lı oyuncular maçın
        başından beri tahrik ettiker demiş.

Aykut un öyle diyeceği belli idi çünkü önce hiç kimse konuşmadı ve malum yerden
        açıklama beklendi. O açıklamada olay komplodur mağduruz da mağdur
        diye yapılınca ondan sonra şikebahçeliler rahatlayıp konuşmaya başladılar.

Ama her zaman dediğim gibi bize müstehak iyi oluyor. Hala daha utanmadan siyasilere toz kondurmayanlar
        TS taraftarı arasında bile yarıdan çok. İnşallah daha fazlasını yaparlar bize de.
        İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon bu seçim yüzde 35 versin burya yazıyorum herşey değişir
          NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
          https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
          Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fikret Orman: "Cumhurbaşkanımız çok daha bilgi sahibidir, kumpas var."

Fikret orman böyle bir şey dediyse skandal.
            hahahahaha
            Nerede kurabiye diyen , her şeye karsi olan Carsi. Hani nerede eylemler. Nerede protestolar.
            Hahahaha
            Bjkli futbolcu olayim bu mac tekrar edilsin maca cikmam.
            nerede Bjk camiasi neden hakkini aramiyor. Gordunuz mu bir avuc yurekli insan ile şike cetesine karsi mucadele yapmak nasilmis.
            Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir grup var, bu gruba Ak Parti’yi kötüleyemezsiniz, Ak Parti’nin hiç hatâsı günahı yoktur. Ak Parti’nin her yaptığının doğru olduğunu söylemek zorundasınız.

Bir grup var, Ak Parti’yi kötülemeden konuşamazsınız, illâ sözü Ak Parti’nin kötü parti olduğuna, her yaptığının yanlış olduğuna getirmek zorundasınız.

Bu iki grubun birbirinden zerre farkı yok. Beyin kilitlenmiş, üretim yapamıyor, aynı saplantıları papağan gibi tekrarlayıp durmaktan sıkılmıyorlar bunalmıyorlar. Bu bana gönüllü olarak cehennemde yaşamak gibi geliyor.

Her koyunun kendi bacağından asıldığı bir evrende bu grupların durumu benim sorunum olmadığı gibi bunların durumunu değiştirmek de benim sorumluluğum değil.

İkisini de koy çuvala salla salla vur duvara.

Şimdi “çuval dedin, akp döneminde askerimizin başına çuval geçirildiğinden neden bahsetmedin” diyen bir zombi gelir.

Ne diyeyim, Allah kurtarsın.
              Bunun konuyla ne alakası var merak ediyorum?

Yorum

• O kadar şey yazdık yalan oldu.
                Neyse, sonuc olarak: Beşiktaşlı samimi Kardeşler "adil oyun icin gelin birlikte eylem yapalım".

Hayir diyorsaniz, 2010-2011 kumpas diyorsaniz, Fikret Orman'ın mezkur aciklamasina tepki koymuyorsaniz; son kupa macinizdan dolayi Sizi yakacaklar, hakli iken magdur edilecekseniz. Simdiden gecmis olsun.

Selamlar temiz ve adil futbol isteyenlere.
                Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunun konuyla ne alakası var merak ediyorum?
                  Bir alakası var mı yok mu bilmiyorum ama adam güzel seyler de soylemis. ))
                  Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aykut, mehmet aslana açıklamalarda bulunmuş. Şenol hocanın kafasına yalandan dikiş attılar, nerede kan
                    filan yok demiş. Abarttılar demiş. Tolga yı suçlamış. Bjk lı oyuncular maçın
                    başından beri tahrik ettiker demiş.

Aykut un öyle diyeceği belli idi çünkü önce hiç kimse konuşmadı ve malum yerden
                    açıklama beklendi. O açıklamada olay komplodur mağduruz da mağdur
                    diye yapılınca ondan sonra şikebahçeliler rahatlayıp konuşmaya başladılar.

Ama her zaman dediğim gibi bize müstehak iyi oluyor. Hala daha utanmadan siyasilere toz kondurmayanlar
                    TS taraftarı arasında bile yarıdan çok. İnşallah daha fazlasını yaparlar bize de.
                    1997'de 1-2'nin rövanşında (kupa maçı) Avni Aker'de 1-0 öndeyken biz Otto Bariç yalandan sırtıma taş geldi diye kendini atmıştı.

Farabi hastanesinde baktılar ki hiçbir şeyi yok, elenmemek yani hükmen kazanmak için yaptığı numaraydı

Fenerbahçe böyle ahlaksız, terbiyesiz, soysuz ve vicdansız bir camiadır.

Aykut kendi kafası yarılsa yine böyle konuşur muydu acaba, eyyamcı, sinsi herif
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• A Haber az önce bir haber sundu sanırsın büyük bir olay var da o heyecanla sunuyorlar. Erdoğan "kumpas" dedi ya şimdi herkes bunu görev edindi Başladılar "kumpasçı" aramaya. fenerlilerin de etekleri tutuştu emir büyük yerden her an işaret parmağı kendilerine de dönebilir
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir alakası var mı yok mu bilmiyorum ama adam güzel seyler de soylemis. ))
                        Burada ki çoğu insan bu dava süresince siyasiler tarafından kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor. Bunu dile getirmek için illa ki ocu bucu şucu olmak mı lazım?

Yorum

• İlk olarak Şerafettin Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada ki çoğu insan bu dava süresince siyasiler tarafından kendilerine haksızlık yapıldığını düşünüyor. Bunu dile getirmek için illa ki ocu bucu şucu olmak mı lazım?
                          Tekfur cayiri61 isimli arkadas da soylediginizin aynisini soylemis.
                          Selamlar Kardesim
                          Fatih Tekke

Yorum

• İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tekfur cayiri61 isimli arkadas da soylediginizin aynisini soylemis.
                            Selamlar Kardesim
                            O sizin görüşünüz saygı duyuyorum ama ben pek o şekilde düşünmüyorum

Yorum

• Seyircilerle kurumlar ayrılsın, seyircilerin yaptığı kurumları bağlamasın.

Statlarla kurumlar ayrılsın, statlarda olan kurumları bağlamasın.

Futbolcularla kurumlar ayrılsın, futbolcuların attığı goller kurumları bağlamasın.

Hakemlerle kurumlar ayrılsın, hakemlerin kararları kurumları bağlamasın.

PFDK ile kurumlar ayrılsın, PFDK'nın verdiği kararlar kurumları bağlamasın.

TFF ile kurumlar ayrılsın, TFF manejerlik yapsın, kurumları bağlamasın.

Futbolumuzda müthiş ilerleme var.
                              7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• Besiktasin hükmen galip hakki güme gitsin biraz cümbüs izleyelim... bizim magdurlugumuzdan yeterince bunalmistir istanbul medyasi, birazda iclerinde dalassinlar...

Suclulari cezalandirmadikca isin boyutu gittikce büyüyecek... Fiko‘nun kuyrugu sikismis. Hemen biat aciklamasi gelmis...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X