Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Vermezler, Amerika yeni fetöler için olumsuz örnek oluşturmaz.
    gülen abdye ne için ne zaman gitmiş. alehine açılan terör örgütü lideri davasının akıbeti ne olmuş? cemaatin izlenmesi hangi mgk kararıyla kaldırılmış, gülen abdde oturma iznini hangi siyasetçilerin referansıyla almış?
    abd kötü de bizim başımızdakiler çok iyi

Yorum

• Vatandaşın derdi fetö üzerinden akp goygoyu yapmak, şike falan değil. Sorsan kupayı Kılıçdaroğlu vermedi kupa onda diyebilir, beklenir yani.

Yorum

• Ülke koskoca bir tımarhaneye döndü ve bu tımarhanedekiler sürekli tiyatro sahneliyorlar.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          gülen abdye ne için ne zaman gitmiş. alehine açılan terör örgütü lideri davasının akıbeti ne olmuş? cemaatin izlenmesi hangi mgk kararıyla kaldırılmış, gülen abdde oturma iznini hangi siyasetçilerin referansıyla almış?
          abd kötü de bizim başımızdakiler çok iyi
          Suçu başkasına atmak, Türk milletinin bir numaralı özelliği, o yüzden şaşırmıyorum artık
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bir grup var, bu gruba Ak Parti’yi kötüleyemezsiniz, Ak Parti’nin hiç hatâsı günahı yoktur. Ak Parti’nin her yaptığının doğru olduğunu söylemek zorundasınız.

Bir grup var, Ak Parti’yi kötülemeden konuşamazsınız, illâ sözü Ak Parti’nin kötü parti olduğuna, her yaptığının yanlış olduğuna getirmek zorundasınız.

Bu iki grubun birbirinden zerre farkı yok. Beyin kilitlenmiş, üretim yapamıyor, aynı saplantıları papağan gibi tekrarlayıp durmaktan sıkılmıyorlar bunalmıyorlar. Bu bana gönüllü olarak cehennemde yaşamak gibi geliyor.

Her koyunun kendi bacağından asıldığı bir evrende bu grupların durumu benim sorunum olmadığı gibi bunların durumunu değiştirmek de benim sorumluluğum değil.

İkisini de koy çuvala salla salla vur duvara.

Şimdi “çuval dedin, akp döneminde askerimizin başına çuval geçirildiğinden neden bahsetmedin” diyen bir zombi gelir.

Ne diyeyim, Allah kurtarsın.
            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 21.04.2018, 15:44.
            7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              o bile yanlışı sayılmaz. zaten o yanlışlardan arınmıştır. erdoğan çok iyi ama çevresi kötü.
              Erdoğan kimine göre çok iyi kimine göre de her kötülüğün sebebi,mantıklı olan ise olaylara sebep sonuç içerisinde bakmak,bir sonuca varmak.
              Ben Erdoğan'ın severim,değer veririm ama yanlışına da yanlış derim.
              Kupamızı vermeyen Erdoğan'dır.Bu konuda en ufak şüphem yok,aksini iddia eden eyyamcıdır.
              Aynı durumun tam tersi olsa davranışında bir değişiklik olmazdı bana göre,bunu ne bizi sevdiği için ne de nefret ettiği için yapmıyor,futbolu belli bir noktada görüyor.En fazla eğlencelik,bu konuda insanların birbirine girmesine belki de en çok siyasetçiler kızıyordur,çünkü siyasetçi onlar için futbol,spor nedeniyle kitlelerin çatışması zaten bir çok sorunu olan siyasetçi için ekstra bir yük.

Şimdi şöyle düşünelim bu işin asıl sorumluları gereken yerlere gereken cezaları verseler,Erdoğan ne diyecekti?Belki yine kitlelerin gazını almak için itiraz ediyormuş gibi görünüp,işine bakacaktı.
              Ama ülkede insan kalitesinin belki de en düşük olduğu,mafyatik tiplerin doluştuğu bir alan futbol,futbolu spor olarak görenden çok ego tatmini ve yasal koruma için kullanan kişilerin yuvalandığı bir yer.
              Stadını devlet yapar,borçlarını devlet öder,stadların isimlerinin %90'ının siyasetçi ismi olduğu bir ülkede kimse de futbolu ciddiye almaz,futbolun içindeki adamların en kalitelisi olarak görünen biri bile şikeden ceza almış bir takımı çalıştırmak utanmıyorsa,durum bu.
              Devlet olmasa doğru düzgün sponsor bile yok futbolda,olanların bir çoğunu da siyasiler ikna ediyor.

Senin için hayat memat meselesi ama siyasetçi için aslında kitleleri eğlenmesi,kaynaşması gibi bir olay,gençler spor yapsın,kötü alışkanlıklardan uzak tutsun,insanlar sosyalleşme ihityacını karşılasın,ülke içindeki şehirler kaynaşsın,ülke içi turizm,hareketlilik canlansın.En fazla bu.

Bir gün bu ülkede gerçekten spor kulüpleri her türlü sorumluluğu alır,sorunları kendi arasında çözer,siyasetçiden ne para dilenir,ne stad ismi için sponsor arar,o zaman zaten siyasetçinin de canına minnet.

Erdoğan kupamızı vermedi,kim verirdi?Verecek olan FIFA,Uefa bile kulağının üstüne yatmış,oralar bile rüşvet batağında siyasetçi de enayi yani,bu kadar sorumlu üzerine düşeni yapmasın ihale ona kalsın.
              • Memento mori

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir grup var, bu gruba Ak Parti’yi kötüleyemezsiniz, Ak Parti’nin hiç hatâsı günahı yoktur. Ak Parti’nin her yaptığının doğru olduğunu söylemek zorundasınız.

Bir grup var, Ak Parti’yi kötülemeden konuşamazsınız, illâ sözü Ak Parti’nin kötü parti olduğuna, her yaptığının yanlış olduğuna getirmek zorundasınız.

Bu iki grubun birbirinden zerre farkı yok. Beyin kilitlenmiş, üretim yapamıyor, aynı saplantıları papağan gibi tekrarlayıp durmaktan sıkılmıyorlar bunalmıyorlar. Bu bana gönüllü olarak cehennemde yaşamak gibi geliyor.

Her koyunun kendi bacağından asıldığı bir evrende bu grupların durumu benim sorunum olmadığı gibi bunların durumunu değiştirmek de benim sorumluluğum değil.

İkisini de koy çuvala salla salla vur duvara.

Şimdi “çuval dedin, akp döneminde askerimizin başına çuval geçirildiğinden neden bahsetmedin” diyen bir zombi gelir.

Ne diyeyim, Allah kurtarsın.
                Çok güzel.
                If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                Milton Friedman

Yorum

• Demagoji ve saçma sapan algı çakallığıyla laf cambazının geldiği son nokta. Kıvır kıvır haydi durma.

Yorum

• Fikret Orman: "Cumhurbaşkanımız çok daha bilgi sahibidir, kumpas var."

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• (Özel haber) Alaattin Hatayoğlu: “Kurallar herkese eşit uygulansın”

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Anadolu takımlarına yapılan ayrı davranıldığını belirterek, cezaların adaletli olmadığını ve kuralların eşit olarak uygulanmasını istediklerini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, Anadolu takımlarına yapılan ayrı davranıldığını belirterek, cezaların adaletli olmadığını ve kuralların eşit olarak uygulanmasını istediklerini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin Hatayoğlu, son dönemlerde futbolda yaşanan şiddet olaylarını İHA muhabirine değerlendirdi. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde yaşanan olayların kabul edilir bir durumununun olmadığını belirten Hatayoğlu, “Bu olayları Fenerbahçe taraftarları yapmıştır. Yaralanan ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’tir. Şenol Güneş yerine başkası da olsa aynı tepkimizi koyarız. Biz ona geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Bu futbol terörü dursun artık. Futbol terörünü teşvik eden odaklar var. Trabzonspor ile Bursaspor benzeri olaylar yaptığı zaman günlerce haber olur, terörist ilan edilir, en ağır cezalar alır. Bu olaylar Fenerbahçe’nin sahasında olduğundan hatta Beşiktaş ve Galatasaray’ın statlarında da olsa verilen cezalar asla Anadolu takımlarına verilen cezalar derecesinde olmuyor. Bu olayda yaralanma var. Bu basit bir olay değil. Kimse tutuklanmamış. Daha öncede olay çıkaran Fenerbahçe taraftarları tutuklanmadı. Çifte standart uygulanıyor. Bursa taraftarının çıkardığı olaylardan dolayı 54 kişi 4 ay cezaevinde yattı. Trabzon’da 38 kişi 2 ay ceza yattı. İstanbul’da bunlar uygulanmıyor. Cezalar asla adaletli değil. Beşiktaş stadında bir taraftar öldürüldü. Ne yazık ki sümen altı yapılıyor. Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırı bütün Trabzon halkı hatta terörist ilan edilebiliyor. Biz 6222 yasasının uygulanmasını istiyoruz. Kuralar eşit uygulansın” diye konuştu.

“Beşiktaş hakkını niye aramıyor”

Türkiye’de 2011 yılından beri futbol bittiğini söyleyen Alaattin Hatayoğlu, “Bu olayların bu kadar çok olmasının nedeni yapanın yanında kar kalmasıdır. Futboldan men edilmesi gereken kişiler kulüp başkanı. Beşiktaş’ın teknik direktörü yaralandı. Ne yazık ki tepki yok. Beşiktaş hakkını niye aramıyor. Bir de Beşiktaş duruşundan bahsediyorsunuz. Sesiniz çıkmıyor. Hakkınızı arayın, çıkın konuşun. Bu olayda Şenol Güneş’in Trabzonlu olmasından dolayı konuşmuyoruz. O olayda herhangi biri de olsa tepkimizi gösteririz” şeklinde konuştu.
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fikret Orman: "Cumhurbaşkanımız çok daha bilgi sahibidir, kumpas var."

Bak geçen [MENTION=11958]Ertan 51[/MENTION] abiye bu konuyu mesajımda yazmıştım,biz kendimizi suçluyoruz,ayıplıyoruz ama inanın sadece Trabzonspor Kongresi'nde biri çıkıp,çekinmeden kupa Tayyip Erdoğan'da diyebilir,en azından bu kadar özerkliğimiz ve tarihten gelen ağırlığımız var,çünkü ne yaptıysak bileğimizin gücü ile yaptık.

Sayın değerli abim,olmayan bir durumu konuşuyoruz,bizim başımıza geldi,benim iddiam da eğer bu durumda gs olsa,fb ile anlaşır bir sonraki şampiyonluğu alırdı veya bjk olsa.
                        Sen gs ve fb gibi iki ezeli rakip olduğu iddia edilen takım başkanlarının telefonda şampiyonluk pazarlığı yapacağına inanır mıydın söyleseler?
                        Olur mu öyle şey bunlar birbirlerine düşman,yaparlar mı derdin ama şike tapelerinde Adnan Polat ile Aziz Yıldırım,Trabzonspor'u şampiyon yapmamak için anlaşıyorlar.

Yani Türkiye'de gerçek konuşmak lazım,bir İstanbul üçlüsü var,bir bunların asalakları bir de Trabzonspor ve onun yanında durmaya çalışan bir kaç takım.
                        O yüzden de bizden başka kim olsa ya hiç duyulmadan para ile ikna edilirdi ya da ses çıkarsa bitirilirdi.

Gerçekten bağımsız bir camia olduğumuzu fark ettiren bir süreç oldu şike süreci.Aramızda sen şunu yaptın veya ben bunu yaptım,sen siyasete sattın davayı veya satmadım gibi tartışmalar olur ama bu tartışmaların hiç bir tarafı bu olayı kapatalım demiyor,hak ararken yöntem tartışıyor.
                        • Memento mori

Yorum

• [MENTION=38107]sasone[/MENTION] valla son zamanlar ben de buna yavaş yavaş inanmaya başladım hani
                          Murat

Yorum

ahahahahhahaha.... hükümet takimi basak diyenlere de gelsin bu, sanki digerleri farkliymis gibi
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Ya arkadas gulermisin aglarmisin yesinler birbirlerini dursunlar yapacak birsey yok şikebahce dokunulmaz bu ulkede anlasildi bu..korku imparatorlugunu kurmuslar kimsenin sesi cikmiyor cikamiyor..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fikonun açıklamalarına şaşırmadım. CB annesine küfür etse ses çıkarmaz. Beşiktaş taraftarı tepki bile gösteremedi bu açıklamalara. Koyduğumun kargaları. Umarım maç kaldığı yerden devam eder, Beşiktaş mağdur olur. Bizim yaşadığımızın birazını onlar yaşasın.
                                En son Ahmet Kara tarafından düzenlendi; 21.04.2018, 23:07.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X