Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ben herkesi az biraz anliyorum ama kumpas olayi için de diyorum kiiii

kumpas yapildiysa iyi oldu, aziz gibi bir pislige kumpas degil baska pislikler tuzaklar linçler vesâire gerekli, pislik pislikten anlar....

ayrica, "kumpas yapildi tamam,, ama peki bu peki su peki o ne olacak" demek bir ise yaramaz Tekfur...

onlarin "kumpas" var dedikleri, a'dan z'ye kumpas, telefon kayitlari da sahte, dinlemeler yalan, her sey masa basinda yapilmis, sanki bilmiyoruz bunlari....
    o yazdigin cümleyi onlara dediginde, aldigin cevap "yâhu kumpas yapanin, gerçek delillerle geldigine nasil inanirsin, kumpas yapan sahte delil de üretir" olmuyor mu ?

kesin demiyorlardir he... sus pus oluyorlardir

Çok basit, mesela tarla marla diye konuşma yok, kumpas diyene azizin tarla açıklamasını okut, sonra sor: Olmayan şeyin açıklaması nasıl oluyor da oluyor?

Karşında işin şike kısmını savunabiliyorlarsa kusura bakma suç sendedir

Herifler tapelerin tamamı için savunma yaptılar, kim şu yok bu yok derse ordan kolayca çürütürsün.
    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 16.04.2018, 19:01.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam burda kumpas varı ancak şöyle açıklayabiliriz. Polis savcılık dinlerken bi bakmışlar Aziz. Tamam demişler bir sürü delil var elimizde
      Aziz'i yıkarız burdan demişler. Dinleme kararı almışlar tamamen yasal. (ergenekon balyoz gibi uydurma kararlar, uydurma deliller yok)
      bir sürü daha delil toplamışlar.

E ama Trabzon'a da yaramasın bu demişler. delil aramışlar. buldukları alakasız şeyleri eklemişler.

Yani gerçek delil ve o zamanki olan kanunlarla doğru işleme kumpas dersen ancak böyle dersin. Kanunları uygulamayacaklardı ama Aziz olduğu için uyguladılar. kumpas kısmı sadece bu. Aziz olduğu için üstüne gittler. yoksa yıllarca olduğu gibi şikeleri görmezden geleceklerdi.

Daha henüz bana inşaattaki kaheyi, 3 yerden ekilen tarlayı, hediye mini cooper u vs açıklayabilen fb i olmadı. Balık diyor onlar da. ben de diyorum adam balıkçı ve fransaya gidiyor havaalanında iken konusuor. şampiyon olacağına inansa veya bir şeyler yapsa gider mi? ve adamın işi Türkiye'nin her yerine balık satmak.

_
      Öncelikle teşekkür edeyim, ismime, resmime lâf etmeden, vay şikebahçeli demeden düşünceye düşünce ile karşılık verdiğin için.

Bence işin özeti şu:

Fetö suç örgütü mü? Hem de nasıl.

Bu operasyonu yapanlar suç örgütü üyeler mi? Evet

Olay bu.

Konuyu daha fazla uzatmak istemem, başlık konu dışı sapıtmasın. Olayın nasıl başladığı ve sebebi için de düşüncelerim var onlarda bana kalsın

Yaklaşım tarzın için tekrar teşekkür ve tebrik.
      En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 16.04.2018, 19:10.
      7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• [MENTION=40575]TekfurÇayır 61[/MENTION] abi deveye hendek atlatmıştık şimdiye kadar ha

Ya hu karşı güruh ya.şak afedersin. Hangi fenerliye tarla açıklamasını okudun da ikna oldu. Adamlar ya.şaklıkla işten sıyrılmaya çalışıyor. Geç bunları abi adamlar kör göze parmak sokuyor sen hala kılı kırk yarıyorsun FETÖ diyene zaten inşaat, tarla, ekin, işçi felan deniyor. Ben yıllarca fenerlilerle tartıştım durdum adama mahkeme tutanağı gösteriyorum bak kabul etmişler dinlemeleri onlarınmış diyorum yetmiyor video gösteriyorum en son dediğini diyor işte. FETÖ ve kumpas Gırtlağna yapışasım geliyor. Üstelik mahkeme kararınca da kumpas yok. Yani adam yok dese dahi haklı kardeşim. Ki bence de o kısım b.ka batmış durumda kimin eli kimin cebinde belli değil sportif yargılama kısmı bizim için önemli. Adamları aklayan, salan, yeniden yargılayan her kişi FETÖ'cü, kulüpleri FETÖ'cü kaynıyor boy boy fotoları, delege kartları fotoları her bir şey ortaya saçılmış sen hala acaba mübaşir de FETÖ'cü müydü diyorsun ya

E yeter daa Zaten bi kulağımızın arkası kalmış sevilmedik onu da sen dideleme işte.
        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
        Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @TekfurÇayır 61 abi deveye hendek atlatmıştık şimdiye kadar ha

Ya hu karşı güruh ya.şak afedersin. Hangi fenerliye tarla açıklamasını okudun da ikna oldu. Adamlar ya.şaklıkla işten sıyrılmaya çalışıyor. Geç bunları abi adamlar kör göze parmak sokuyor sen hala kılı kırk yarıyorsun FETÖ diyene zaten inşaat, tarla, ekin, işçi felan deniyor. Ben yıllarca fenerlilerle tartıştım durdum adama mahkeme tutanağı gösteriyorum bak kabul etmişler dinlemeleri onlarınmış diyorum yetmiyor video gösteriyorum en son dediğini diyor işte. FETÖ ve kumpas Gırtlağna yapışasım geliyor. Üstelik mahkeme kararınca da kumpas yok. Yani adam yok dese dahi haklı kardeşim. Ki bence de o kısım b.ka batmış durumda kimin eli kimin cebinde belli değil sportif yargılama kısmı bizim için önemli. Adamları aklayan, salan, yeniden yargılayan her kişi FETÖ'cü, kulüpleri FETÖ'cü kaynıyor boy boy fotoları, delege kartları fotoları her bir şey ortaya saçılmış sen hala acaba mübaşir de FETÖ'cü müydü diyorsun ya

E yeter daa Zaten bi kulağımızın arkası kalmış sevilmedik onu da sen dideleme işte.
          Ben de iknâ edemedim, ama susturdum.
          7

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de iknâ edemedim, ama susturdum.
            Onu biz de yapıyoruz be abi de işte sen olduğun için sevgi-saygı çerçevesinde bu kadar uzadı mevzu

Bu adamların niyeti iyi değil. FETÖ ve kumpas iddiaları olmadan önce de ne kepazelikler yaşadık ne rezillikler yaşadık, biliyorsun. FETÖ'ymüş, kumpasmış bunların hepsi bahane. Şike kararında yönetim kurulu kararı ve deftere yazılması arandı bu memlekette Şaka gibi. Şaka olsa gülünmez. 7 yıldır sinir harbindeyiz abi. Sırf şu güruhun gözümüzün içine baka baka yaptıkları ya.aklıklardan artık neredeyse bu ülkeden soğuduk. Dün natoydu, ihaleydi, hükümetti, Gülen'di... sonra ne Gülen ne hükümet, gladyo oldu... sonra da FETÖ'ye kumpasa evrildi.

Her neyse...
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

Çok basit, mesela tarla marla diye konuşma yok, kumpas diyene azizin tarla açıklamasını okut, sonra sor: Olmayan şeyin açıklaması nasıl oluyor da oluyor?

Karşında işin şike kısmını savunabiliyorlarsa kusura bakma suç sendedir

Herifler tapelerin tamamı için savunma yaptılar, kim şu yok bu yok derse ordan kolayca çürütürsün.
              onlar da kesin anlar bu laflardan zâten...
              onu geçtim, feto metodan dolayi fbye aciyalim da tam olsun, hayret bir sey yâni
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Gerçeği aramıyorlar ki, nasıl işlerine gelirse öyle çeviriyorlar. Sinirimi onlar bozamıyor, aksine onların sinirini bozuyorum da benim de sinirimi bozan Trabzonspor yönetimleri.
                7

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onlar da kesin anlar bu laflardan zâten...
                  onu geçtim, feto metodan dolayi fbye aciyalim da tam olsun, hayret bir sey yâni
                  E bu lâflardan anlamayana sen bir de kumpas yok diye anlat o zaman.
                  7

Yorum

• Başvuru için bizzat İsviçre’ye giden ve sürecin başından beri ön cephesinde bulunan Avukat Nusret Yılmaz, açıklama yaptı:

2011 senesinde yapılan şikeyi ceza hukuku açısından ele alan dosya şu an Yargıtay’da. Spor hukuku açısından ise, şike süreciyle ilgili 3 temel CAS kararı var: Bir karar Fenerbahçe Kulübü temsilcilerinin şike yaptığını tespit ediyor. Bir diğer karar Trabzonspor’un şikeye kesinlikle karışmadığını ortaya koyuyor. 2017 tarihli üçüncü CAS kararı ise TFF’nin bağımlı ve taraflı olduğunu, UEFA’nın da yetkisinin bulunmadığını belirtiyor. Dolayısı ile başvurumuzu şu an Fifa değerlendiriyor. Fifa’da şu anda önemli bir aşamada bulunuyoruz. Kulübümüzün yeni yönetimi de, göreve başlar başlamaz bu konuyu hassasiyetle ele aldı. Konunun mahremiyeti açısından ayrıntıları zikretmek uygun olmayacaktır. Ülkemizdeki tüm sporseverlerin şike süreciyle ilgili talebi belli. Hepimiz ülke futbolundaki gelişimin, temizlikle başlayacağını biliyoruz. Bunu umutla bekliyoruz.

https://www.haber61.net/spor/nusret-...k-h320475.html
                    Murat

Yorum

Onu biz de yapıyoruz be abi de işte sen olduğun için sevgi-saygı çerçevesinde bu kadar uzadı mevzu

Bu adamların niyeti iyi değil. FETÖ ve kumpas iddiaları olmadan önce de ne kepazelikler yaşadık ne rezillikler yaşadık, biliyorsun. FETÖ'ymüş, kumpasmış bunların hepsi bahane. Şike kararında yönetim kurulu kararı ve deftere yazılması arandı bu memlekette Şaka gibi. Şaka olsa gülünmez. 7 yıldır sinir harbindeyiz abi. Sırf şu güruhun gözümüzün içine baka baka yaptıkları ya.aklıklardan artık neredeyse bu ülkeden soğuduk. Dün natoydu, ihaleydi, hükümetti, Gülen'di... sonra ne Gülen ne hükümet, gladyo oldu... sonra da FETÖ'ye kumpasa evrildi.

Her neyse...
                      Pek sevgi saygı çerçevesinde olmadı ama öyle diyelim öyle olsun.
                      7

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ersan Şen herkesin avukatı olabilir, müvekkilini her ortamda savunabilir, mesleki olarak üstadımızdır ve müvekkilini savunmak sonuna kadar hakkıdır. Yalnız Ersan Şen hoca 6222 sayılı kanun hakkında, kanun çıkar çıkmaz ilk kitabı yazan adamdır. Yazdığı kitabın ilk baskısında "transfer vaadi de şikeye girer", "suçun oluşması için sadece tarafların anlaşması yeterlidir" derken 3 Temmuz sonrası ikinci baskısında bunları kitaptan atmıştır
                        biraz zor bir istek ama ben yinede söyliyim..
                        internette bulamayız heralde..
                        kitabın o sayfasının görselini atabilirmisiniz..
                        olmazsada canınız saolsun..
                        samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Başlığın sâhibi Ertan hocam valla neresinden baksam iş kumpas, ne diyeyim mahmut mu diyeyim.

Aziz de itirâf etmedi, ben ne edeyim.

Ben bu devride biraz ârızalı kalıyorum, hani tribünlerde taraftar hakemi etki altına almak için doğru karar yanlış karar ayrımına bakmadan her hakem kararında protesto yapar ya. O bile beni rahatsız eder.

Şikenin ilk döneminde kumpas, fetö denilmeye başlayınca ulan işleri yok şikebahçeyle mi uğracaklar demiştim. Yaşananlar ortaya çıkardı ki öyleymiş, artık azizle ne meseleri varsa...

Kafa karıştıracak bir şey yok, ister kumpas olsun ister olmasın işin futbol kısmı tartışmaya gerek bırakmayacak kadar net açık. 2010 - 11 şampiyonu Trabzonspor. Asıl mesele hakkımız olanı alabilmek. Gerisi bizim için ayrıntı. Ben de ayrıntılar hakkındaki düşüncelerimi yazdım, durum bundan ibâret.
                          Hocam ben fbyi veya azizi savunmadığınızı kesin ve net biliyorum da..

birşeyi merak ediyorum..
                          kimin ne dediğine çok bakmadan doğruları merak eden biriyim..
                          yani bu konuda direkt fblileri vs de dinleyen bir insanım..

neyse asıl demek istediğim..
                          kumpas düşüncesine sizi iten ne..

fbliler ihale falan diyor..
                          kimisi 2006 dan beri dinleniyor diyor..
                          ihaleye girme demişler buda girmiş böyle olunca kumpas kurmuşlar buna inanan milyonlar var..
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hocam ben fbyi veya azizi savunmadığınızı kesin ve net biliyorum da..

birşeyi merak ediyorum..
                            kimin ne dediğine çok bakmadan doğruları merak eden biriyim..
                            yani bu konuda direkt fblileri vs de dinleyen bir insanım..

neyse asıl demek istediğim..
                            kumpas düşüncesine sizi iten ne..

fbliler ihale falan diyor..
                            kimisi 2006 dan beri dinleniyor diyor..
                            ihaleye girme demişler buda girmiş böyle olunca kumpas kurmuşlar buna inanan milyonlar var..
                            Nedenini bilmiyorum, siyasi partilere de istediklerini alamayınca benzer operasyonlar yaptılar.

Ben de senin gibi yaptım, şu bu demeden fikri olan herkesi dinledim nedeni anlamak için. Tahminim var ama nedeni hâlâ merak ediyorum. Bir de şikebahçenin bu denli korunmasının nedenini merak ediyorum. O yıl düşürseler ya da puan silseler çoktan bitip gitmişti iş.
                            En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 16.04.2018, 20:50.
                            7

Yorum

Kulübümüzün yeni yönetimi de, göreve başlar başlamaz bu konuyu hassasiyetle ele aldı. Konunun mahremiyeti açısından ayrıntıları zikretmek uygun olmayacaktır. https://www.haber61.net/spor/nusret-...k-h320475.html
                              Dersin UEFA, CAS, IFM kararları gizli, dersin FIFA’ya başvuru gizli... Bir mahremiyettir, bir gizliliktir gidiyor.

İnce ince çalışmalar geliyor akla.

Oldu olacak FIFA karar açıkladığında mahremiyet deyin, kararı da gizli tutun.
                              7

Yorum

• bir suç örgütü tarafından başka bir suç örgütü yakalanmış diye ortada suç yok kumpas varmış mış mış...!!!
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X