Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Verilecek bir karar yok, "verilecek bir karara halel gelmemesi" hukûkî bir deyim, FIFA dışında başka yetkili organların verebileceği kararlar kastediliyor. Örneğin UEFA'nın kişilere de cezâ vermesi, hani olmaz ya, yarın TFF'nin kupa TS'nin dir demesi gibi... FIFA kararını vermiş.
    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• FIFA’ya şikeyle ilgili yaptığımız başvuru hakkında açıklama

12.2.2018 12:46

Bilindiği üzere, Trabzonspor Camiası, 2010-2011 sezonunda yapılan şike ve teşvikle mağdur edilmiştir. Camiamız; adalet, ülke sporu ve insanı için mücadelesini sürdürmektedir.

Kulübümüz son olarak, 3 Temmuz 2017 tarihinde yaptığı başvuruyla, FIFA’yı göreve davet etmiştir. FIFA Disiplin Kurulu Başkanı adına gönderilen yazıda; “Verilecek bir karara halel gelmemek üzere”, şike sürecine müdahil olmama yönündeki görüş, Kulübümüz’e iletilmiştir. FIFA’dan gelen bu bilgilendirme yazısı şaşırtıcı değildir. Zira şike sürecinde, FIFA Başkanı Gianni İnfantino’nun da içinde olduğu ilişkiler ağı, Fransız Le Monde ve İngiliz The Guardian gazeteleri tarafından tüm dünyaya ilan edilmiştir.

Trabzonspor Kulübü; şikeyle gasp edilen haklarını geri alana kadar mücadelesinden asla vazgeçmeyecektir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da gerekli tüm başvurular Kulübümüz tarafından yapılacak ve titizlikle takibe devam edilecektir.

Garabetin boyutunu anlamak adına, tekrar tekrar, kelime kelime yeniden okumakta fayda var
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kulup su kararin ingilizcesini yayinlasa keske. "karara halel" gelmesin hangi ingizce tabirle yazilmis merak ettim. Kulupte bir calisanin yorumu gibi duruyor...
        Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Size DM göndermiştim. Maça gelecektiniz , Şehir ve stat hakkında bilgiler istediniz. Acaba mesaj ulaşmadı mı ?
          Göztepe maçına geldim. Eyvallah
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Ben yazıdan hala daha bir şey anlamadım.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Verilecek bir karar yok, "verilecek bir karara halel gelmemesi" hukûkî bir deyim, FIFA dışında başka yetkili organların verebileceği kararlar kastediliyor. Örneğin UEFA'nın kişilere de cezâ vermesi, hani olmaz ya, yarın TFF'nin kupa TS'nin dir demesi gibi... FIFA kararını vermiş.
              O zaman CAS yolu tekrar açilir.
              Böyle bir karar kendi talimatlarina aykiri bence bu riski alamaz FIFA.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
              son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Acaba FIFA "Trabzon sen dur ben bunlara tek dalacağım" mı demek istedi yoksa ben mi çok iyi niyetliyim
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Acaba FIFA "Trabzon sen dur ben bunlara tek dalacağım" mı demek istedi yoksa ben mi çok iyi niyetliyim
                  Açikla tam bir muamma.
                  Çok mu zor ne oldugunu tam olarak anlatan bir açiklama yapmak?
                  Tam anlamiyla amatörlük fiçkiriyor külüpyen.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O zaman CAS yolu tekrar açilir.
                    Böyle bir karar kendi talimatlarina aykiri bence bu riski alamaz FIFA.

Ben de senin gibi düşünmüştüm baştan, Usta'ya güven tam ise risk görmüyordur.

2013 Seçiminde 2 başkan adayı vardı seçilmeleri muhtemel, ikisi de sırayla seçildiler, görevlerini yaptılar. En az bir 5 sene daha Başkan olacak kişi özenle seçilir bir aksilik olmasın diye.
                    En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 13:53.
                    7

"Her fikri savunma hakkın yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkın vardır. Hiçkimse câhil kalma hakkına sâhip değildir." Harlan Ellison

Yorum

• İlk olarak TekfurÇayır 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de senin gibi düşünmüştüm baştan, Usta'ya güven tam ise risk görmüyordur.
                      Zaten dönüp dolasip ihanet'e dayaniyor.
                      Türk milleti zaten içinde en çok hain yetistiren halk oldugu için hiç sasirmam.
                      Allah nezdinde hakliysak elbet ortaya çikar hersey.
                      Inançli insanlar olarak baska çagremiz Allah'in adaletine güvenip bekleyecegiz.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zaten dönüp dolasip ihanet'e dayaniyor.
                        Türk milleti zaten içinde en çok hain yetistiren halk oldugu için hiç sasirmam.
                        Allah nezdinde hakliysak elbet ortaya çikar hersey.
                        Inançli insanlar olarak baska çagremiz Allah'in adaletine güvenip bekleyecegiz.

FIFA'nın dönüp dolaşıp çâreyi "ben karışmam" demede bulması elimizin ne kadar güçlü olduğunu, FIFA'nın kitaba uygun kıvıracak bir bahane bulamadığını gösteriyor. El bu kadar güçlüyken kaybetmenin "misyon yüklenme" dışında başka açıklaması olabilir mi...
                        En son TekfurÇayır 61 tarafından düzenlendi; 13.02.2018, 14:00.
                        7

Yorum

• Hala daha şikecilerin zafer çığlığı atmamaları da bir garip geliyor bana.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Fifa yetkisi varken alanen yok diyor bu iste baska birsey var ya infantino pustu isi yine uzatmaya gidecek cas ile ya da bizi yiyorlar kluple ortak cikacak klup biz elimizden geleni yaptik bakin olmadi diyecek..fifanin kurallari acik ustelik cas karari ortadayken boyle tavir takinmasi pis kokulari iyice ayyuka cikardi..klupden aciklama bekliyoruz..
                            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Erdem Yıldırım
                              Erdem Yıldırım [MENTION=32982]erdems[/MENTION]elevren
                              ·
                              14s
                              CAS ve İFM karaları, TFF, UEFA ve FİFA da dahil tüm sportif yargı makamlarını bağlayıcı niteliktedir. CAS ve İFM'nin şike hükmüne rağmen aykırı karar veren tüm kurumların TS'un doğru başvuruları yapması durumunda CAS ve İFM tarafından yaptırıma uğraması kaçınılmazdır.
                              Bu Tweet dizisini göster
                              Ibrahim Ertürk Retweetledi
                              Erdem Yıldırım
                              ·
                              14s
                              FB, kurumsal kimliği için geçerli olan sportif yargıda CAS ve İFM kararları gereğince geri dönülmez bir biçimde şikeden hüküm giymiştir. Uluslararası spor tahkim mahkemesi CAS, FB yönetiminin organize olarak defaatle şike yaptığına hükmetmiş ve bu karar İFM tarafından onanmıştır.
                              Bu Tweet dizisini göster
                              Erdem Yıldırım
                              ·
                              12s
                              TS yönetiminin başvurularıyla şike davasında gelinen noktada FİFA'nın bu denetleme görevinden vazgeçme ya da bu görevi inkar etme lüksü yoktur. Böyle bir durum, UEFA ve FİFA'nın disiplin ve tahkim kurullarının ve de CAS'ın varlığının sorgulanması demektir.
                              Bu Tweet dizisini göster
                              Erdem Yıldırım
                              ·
                              12s
                              TFF'nin şike başta olmak üzere sportif yargıya konu ihlallere dair eylemsizliğine UEFA ve FİFA'nın kayıtsız kalması, şikenin ve diğer tüm ihlallerin yerel liglerde serbest bırakılması demektir. TS yönetimi bu durumu tüm dünya medyasına duyurmalıdır.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İsviçre mahkemelerinin FIFA'yı yargılama hakkı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Bu konuda bilgisi olan var mı aramızda?
                                Sadece Trabzonspor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X