dostlar alışverişte görsün!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorumsuz...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorumsuz...
RTE ile Aziz'in barışmasının bir sonucu olabilir.
MAA'nin, RTE'nin adamı olduğunu sağır sultan biliyor.
Ve birde yargıtaydan beraat çıkacağının belli oluşu.
Fifa acil cezayı kesmeli....NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
Rumen teknik adam Sumudica, Kayserispor’un sahadaki emeğinin çalındığına dikkat çekerek, ”Hakemin yardımlarıyla ilk 15 dakikayı rakip takım 2-0 önde götürdü. Bugüne kadar hakemler hakkında bir şey söylemedim. Tabii ki iyi oynadığımızı söyleyemem. Galatasaray büyük bir takım ama Eren’in attığı ilk gol bir metre ofsayttı. Sonra ikinci golü yedik. İkinci itirazımız kaptan Umut’un pozisyonu. Bu pozisyonu herkes gördü. Resmen penaltıydı. Galatasaray gibi büyük bir camianın futbolcuları nasıl oluyor da yerde yatıp zaman geçirmeye çalıştı? İyi oynuyorsunuz, maçı hızlandırıyorsunuz. Rakip takımın 5 oyuncusu sürekli ı maçı yavaşlatıyor. Bugüne dek bizim lehimize hata yapılan hiçbir maçtan 3 puan kazandığımızı hatırlamıyorum. Eğer hakemler benim lehime böyle hatalar yaparsa, ben şampiyon olurum. Çünkü Kayserispor güzel futbol oynuyor” sözlerini kullandı.
Son iki cümlesinde acı acı gülümsedim. Türk futboluna hoşgeldiniz Sn.SumudicaMarka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Pr sirketiyle sozlesme uzatilmamis 2 3 ayligina taraftar gazini almak icin yapilmis bir anlasma oldugu cikti ortaya, son infantino tff arasinda ki resmi belgelerin sizdirilip butun dunyada spor medyasinda konusulmasinin ardindan birileri yonetimin kulagini da cekmis olabilirler siz ne yapiyorsunuz diye bu is pr sirketinin basarisiydi cunku..yazik samimiyet sifir bu davada ne yonetim ne sehir ne siyasiler ne camia ..bir avuc insanin olaganustu gayretiyle buralara kadar geldi bu dava tam sonuc alma asamasindayken olacak is degil yaptiklari..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.01.2018, 15:47.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bu başkandan şike sürecini sahiplenmesini beklemeyin beyler,başkan için önce Liv hospital,medikalpark,İstinye Üniversitesi gelir sonra Trabzonspor, fbye sponsor olan bir kurumun Başkanı sizce şikecilerin ceza almasını istermi yapmayın, ha diyelim iş icabı oldu ozaman Trabzonspor başkanlığını bırakacak öyle sponsor olacakDOZER CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum