Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ibrahim Bey'in sike davamizda ki mucadelesine ve emeklerine saygi duyuyorum.
    Ancak son zamanlarda kullandigi uslup ve sanki ondan baska kimse bu davayi sahiplenmiyormus gibi bir havaya girmesi beni rahatsiz ediyor.
    Bircok Trabzonspor'lu vakti ve maddi durumu el verse O'na benzer caba sergiler...
    Bence üslubu gayet iyi yani öyle kendini begenmislik göremiyorum.

Ben size gene katilmiyorum renktas.Cogu Trabzonsporlu vakti ve maddi durumu olsa bile bu tür cabayi göstermez.Maddi durum hemen hemen hepimizde var tek sorun vakit.Üstelik emekli olan o kadar insanimiz var yani vakit de var.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      senin akaminko hayro... Tekke'yi de inat ederek saçma sapan nedenlerden dolayi takima geri döndürmedin, simdi utanmadan may güzellemesi yapiyorsun...
      İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Diyorum arkadaşlar kimse kimseye dokunmaz. Dokunamaz. Hem ahbap çavuş ilişkilerinden hem de gözleri yemediklerinden. Trabzonspor Trabzon'u aşamadıkça (ki bu çok zor) bunları hep yaşayacağız.
      İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayrettin Bey'i rahatsız eden (Mesajından anladığım) doğru ya da yanlış olmasından çok İbrahim Bey'in kullandığı dil olmuş. Doğru mu yanlış mı, o neden o kadar rahatsız etmiyor?
      Bana göre büyük sorunlarımızdan biri de şikeci namussuzlar ve avaneleri ile aramıza çizgi çekemiyor oluşumuz. Herkesin herkesle bir ilişkisi bir bağı var koca camiada. Herhangi bir duruş sergileyemiyoruz o güruha karşı.

İçimizdeki mazoşistler hariç tek tük taraftar yapabiliyor bunu o cenahtan kimseyle herhangi bir alışverişi olmadığı için. Akil adam olması gerekenler ise düşmanımız ile göbekten bağlı...
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Celaledtin, tekrar uyarmayacağım. Alakasız mesajlar atmaya devam edersen ve forumun düzenini bozarsan ceza alacaksın ve bu ceza her seferinde katlanarak artacak.

Umarım yeterince açık olmuştur.
        En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.12.2017, 13:43.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Celaledtin, tekrar uyarmayacağım. Alakasız mesajlar atmaya devam edersen ve forumun düzenini bozarsan ceza alacaksın ve bu ceza her seferinde katlanarak artacak.

Umarım yeterince açık olmuştur.
            Bence mesajlarım gayette alakalıydı. Şike mücadelesini sulandıranları ifşa ediyordum. Ama sen bir tek benim mesajları takip ediyorsun herhalde.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence mesajlarım gayette alakalıydı. Şike mücadelesini sulandıranları ifşa ediyordum. Ama sen bir tek benim mesajları takip ediyorsun herhalde.
              Görevimin bir parçası forumdaki mesajları takip etmek. Bunda tuhaf bir durum yok
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçekten FIFA kararını ne zaman açıklayacak bilen var mı?
                Olumlu olumsuz bir karar aciklasin artık sıktı.
                Kaldı ki UEFA kararına göre madem fener şike yaptı neden Aziz ve avanesi hala yöneticilik yapıyor bu nasıl iş ?

Bu cezalar nasıl verildi, nerden tutsan tutarsız bir durum
                İşlerine gelmeyen konularda duymamazlıktan gelmek batılıların ortak özelliği.

Yorum

• İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçekten FIFA kararını ne zaman açıklayacak bilen var mı?
                  Olumlu olumsuz bir karar aciklasin artık sıktı.

Kaldı ki UEFA kararına göre madem fener şike yaptı neden Aziz ve avanesi hala yöneticilik yapıyor bu nasıl iş ?

Bu cezalar nasıl verildi, nerden tutsan tutarsız bir durum
                  Selçuk'un da dediği gibi sezon sonunu bulur. Verilecek karar sonrası bu sefer de ititraz süreci felan başlıcak ki tam sonuç için daha zamanımız var.

Diğer dediğin durumları da Trabzonspor şikayet ediyor işte Madem şike var diyorsunuz yetkili kimse şu cezaları verin, hakkımızı teslim edin diyoruz da... da işte
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• Bir de anlayamadığım UEFA kişilere ceza niye vermedi.
                    Madem bizi şampiyonlar ligine aldı Aziz ve avanesi cezalı duruma dusmeli idi.
                    Adam şike var diyor ama yapanlara ceza yok.
                    Hukukî olarak yorumlayacak bir renkdaş var mı?
                    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Halit Şahin şike anıtı için dilekçe kampanyası yapıyor, imkanı olan şu hazır şablonu belediyeye verebilir, mail atabilir.

Arkadaşlar Dilekçe Örneğini Paylaşıyorum. çıktı alarak imzalayıp şehir ve ülke dışında olanlar İskender Pasa Mah Atatürk meydanı no 4kat 3 Halit Şahin adına bana ulaştırırsa belediyeye teslim ederim.Trabzon da olanlarda elden teslim eebilirlet .Simdi bakalım biz ne kadar davaya sahip çıkıyoruz birlik olma zamanı
                      Not yer vermiyorlarsa satın alıp biz yine alıp yine dikeriz

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA
                      Trabzon
                      Türkiye Süper Ligi 2010-2011 sezonunda Trabzonspor’umuzun haklarının şikeyle gasp edildiği; Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay, UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Temyiz Kurulu ve İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından tescillenmiştir.
                      Şehrimiz ve tüm Trabzonsporlular bu durumu esefle karşılamaktadır. Kulübümüz’ün ve şehrimizin haklarının gasp edilmesi karşısında, Trabzonspor Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, çok haklı bir biçimde “Şike Anıtı”nın yapılacağını belirtmiştir.
                      Bilindiği üzere Devletimizyüzlerce kilometre otoyolu, boğaz köprülerini, tüp geçitleri, havaalanlarını bir-iki sene içinde tamamlayabilmektedir. Fakat, şikenin mağduru olan Trabzon’da,“Şike Anıtı” Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafındanyaklaşık 6 senedir tamamlanamamıştır.

Netice ve Talep:
                      1. “Şike Anıtı”nın Büyükşehir Belediyemiz tarafından ivedilikle yaptırılarak; Havaalanı Yolu üzeri ya da Akyazı Stadı çevresinde merkezi ve görünür bir konuma yerleştirilmesini,

2. Eğer Şike Anıtı’nın yapılması Belediyemizce uygun görülmüyorsa; tarafımızca yaptırılacak Şike Anıtı’nın yerleştirilebilmesi için; Havaalanı Yolu üzeri ya da Akyazı Stadı çevresinde merkezi ve görünür bir konumun tarafıma bildirilmesini,
                      3. Yukarıda belirtilen konularda, tarafıma acilen yazılı cevap verilmesini,
                      Saygılarımla arz ve talep ederim.

Ad-Soyad:
                      Adres:
                      Cep Telefonu:
                      Tarih:
                      İmza:

Yorum

• Trabzon belediyesine dilekçe vermek yerine o dilekçe kağıtlarıyla anıt yapmaya çalışmak daha akla yatkın.
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Anıtı oraya dikmek demek Tayyip Erdoğan'ın böğrüne dikmek demek Kimse cesaret edemez. Buna Trabzonspor kulübü de dahil
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Akyazı stadının etrafında bir yere 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor anıtı dikelim.
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• Şu aşamada şike anıtı dikmek demek "şike süreci bitti mağdur olduk olayı kabullendik" demektir. Mağlubiyetlerin değil zaferlerin anıtı dikilir.
                              En son celaledtin tarafından düzenlendi; 13.12.2017, 08:17.

Yorum

• [MENTION=51801]celaledtin[/MENTION] her mesajın beni heyecanlandırıyor
                                acaba güveçte mantar için ilginç bir tarifi ne zaman yapacaksın
                                hissi doğuyor

ama iyi yoldasın , seviyorum senin mesajlarını okumayı
                                BMN KOCAELİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X