Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar mutlaka twitter dan anında bu tip haberlere tepki vermeliyiz. Anında üstlerine çullanmalıyız. Başka türlü bunlar istedikleri gibi at koşturacaklar.

Yorum

• bana göre her zaman dile getiriyorum 2010 2011 şampiyonu trabzonspor'dur. Ama malesef bazılarına göre siyaset daha önemli aradan 6 7 ay geçti en son kararlar verileli bir tane somut gelişme yok. Twitter da çalışma yaptık bir tane yönetici, başkan korkudan taga destek vermediler hiç unutmam.

Bu davada bir şey çıkacağını sanmıyorum içerdeki hainler, siyasiler, tff, uefa, fifa, hepsi anlaşmıştır. Sadece halit şahini bir kere bile sosyal medyadan paylaşıp destek olmayan yönetime yazıklar olsun. Ne kadar destek verdikleri ortada millet halen daha bunlardan ümit bekliyor.

Bütün mesajlarım bu başlıkta aynıdır trabzonspor başkanlarının ve şehrin zihniyeti değişmediği için biz kupayı kaybettik. 5 sene 6 sene öncede aynısını yazdım. Korkakça, ezikçe mücadele edildi bir kaç gelişme hariç bir gelişme yok. Sadece 15 temmuz günleri facebook'ta görsel afiş paylaşmakla adalet aranmıyor. Kitleleri harekete geçirmezsen, Gücünü hissettiremezsen, Tepkini veremezsen her zaman güçlünün yanında dururlar.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şamar ne zaman gelecek çatladık burda

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bana göre her zaman dile getiriyorum 2010 2011 şampiyonu trabzonspor'dur. Ama malesef bazılarına göre siyaset daha önemli aradan 6 7 ay geçti en son kararlar verileli bir tane somut gelişme yok. Twitter da çalışma yaptık bir tane yönetici, başkan korkudan taga destek vermediler hiç unutmam.

Bu davada bir şey çıkacağını sanmıyorum içerdeki hainler, siyasiler, tff, uefa, fifa, hepsi anlaşmıştır. Sadece halit şahini bir kere bile sosyal medyadan paylaşıp destek olmayan yönetime yazıklar olsun. Ne kadar destek verdikleri ortada millet halen daha bunlardan ümit bekliyor.

Bütün mesajlarım bu başlıkta aynıdır trabzonspor başkanlarının ve şehrin zihniyeti değişmediği için biz kupayı kaybettik. 5 sene 6 sene öncede aynısını yazdım. Korkakça, ezikçe mücadele edildi bir kaç gelişme hariç bir gelişme yok. Sadece 15 temmuz günleri facebook'ta görsel afiş paylaşmakla adalet aranmıyor. Kitleleri harekete geçirmezsen, Gücünü hissettiremezsen, Tepkini veremezsen her zaman güçlünün yanında dururlar.
          Ağzına sağlık Ordu'lum
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Takım 12. durumda küme düşmeye oynarken yönetim şike davasına konsantere olamıyor. Zaten yönetimin yarısı gitti başkan tek başına savaşıyor. Oda giderse herşey sil baştan olacak. Senelerdir avrupa kupalarında yokuz , buda aleyhimize bir durum . Gözden ırak gönülden ırak durumu.

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım 12. durumda küme düşmeye oynarken yönetim şike davasına konsantere olamıyor. Zaten yönetimin yarısı gitti başkan tek başına savaşıyor. Oda giderse herşey sil baştan olacak. Senelerdir avrupa kupalarında yokuz , buda aleyhimize bir durum . Gözden ırak gönülden ırak durumu.
              Aklıma bir fıkra geldi "yahu bunun neresini düzelteyim; hz. davut değil hz. ibrahim; kız değil erkek; ayşe değil ismail; azrail değil cebrail; keçi değil, koç"!
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• 2010 2011 Şampiyon Trabzonspor.

Şike şikesini yaparsan her yere rüşvet verirsen Radarında radarı var ve sözde terör örgütü uydurma terör örgütü yalanlarıda ortaya çıkmaya başladı çok güzel ceza yiyeceler...

Yorum

• rüsvetci fifa uefa dan beklenti icinde olmak coktan mama gitmistir.

Yorum

• Şimdi küfür ettiğimiz uefa için zamanında bu pankartı niye açmıştık.

Yorum

• UEFA başkanı Ceferin'i güçlü şekilde destekledi Tff. Bu arada UEFA finansal fair play'i kulüplere dikte ettirebiliyor ama şike yaparlarsa karışamıyor. Ne kadar trajikomik
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kim bu Dr. Emre C. Baykan? Sike davasiyla ilgilenen biri mi ?
                        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak celaledtin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi küfür ettiğimiz uefa için zamanında bu pankartı niye açmıştık.

Allah Allah, neden acaba ?

Feneri Şampiyonlar Ligi'nden kovup yerine bizi aldıkları için olmasın?

"O halde şimdi Uefa'ya niye saydırıp dava açıyoruz" diye de sormazsınız umarım.
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Ben küçükken "Her şeyin başı sağlık" denirdi. Şimdilerde "Her olgunun merkezinde para" inancı var. Dolayısıyla futbol da artık eskisi gibi tat vermiyor.
                            Trabzon'u ve Trabzonspor'u yönetenler şehirlerinin takımını destekleyen insanların iyice azaldığını görünce bakalım ne yapacaklar? Bu iş yavaş yavaş 96 senesinde yaşanan yıkıma doğru ilerliyor. Sonrası zaten "Öğrenilmiş çaresizlik" kuralına dönecek. Ondan sonra da zaten İstanbul takımlarının formalarıyla dolanırlar Uzun Sokak ve Maraş Caddesi'nde... Yöneten olarak sen sahip çıkmazsan, öncü olmazsan, yol göstermezsen bu devirde çok zor bulursun senin yerine bu direksiyonu kontrol edeni.
                            Fanki tonki zonki...

Yorum

• 2011 yılından itibaren futboldan soğudum.
                              Bu ülkede hiçbir şey mutlu etmiyor beni
                              Hep yalan dolan
                              Her maçtan sonra konuşulan konu hakemler

Ben böyle düzenin....
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim bu Dr. Emre C. Baykan? Sike davasiyla ilgilenen biri mi ?
                                Yok Mehmet kardeşim sanıyorum yönetime yakın birisi ama direk olayların içinde olan birisi değil gördüğüm kadarıyla.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X