Bu kupa ne fifa da ne uefa da ne cumhurbaşkanında bu kupa güce tapan Trabzon lularda. Sesini çıkarmayan. Dünyanın en büyük şehir takımlarında birine sahip olupda sesini çıkarmayan Trabzon lu larda.
O şehir tek yürek olsaydı kimse böyle bir şey yapmaya cesaret edemezdi.
Bu mesele artık hak arama meselesinden uzaklaştı. Kimileri bu davayı kendi reklamı için kullanıyor, kimileri yönetime vurmak için kullanıyor, kimileri siyasi amaçlarla hükümete vurmak için kullanıyor. Kullanıyor da kullanıyorlar. Yahu bu işin 1 tane çözümü var. O da başkanın her seferinde söylediği gibi hukuki süreci takip etmek. O kadar. Yok yürüyüşmüş, mailmiş, ilanmış vs. geçti artık bunlar. En alasını yaptık hepsinin. Bunlardan sonuç yok, olmayacak da.
Yapmamız gereken hukuki yolları eksiksiz takip etmek. Ama yok. Herkesin başka amaçları var. O yüzden de habire çomak sokuyor herkes bitaraftan. Başkan başvuruya gitmemiş. Çok mu önemli yahu? Aziz Yıldırım bi uçak dolusu adamla gitti ne oldu? Vermediler mi Fener'e ceza?? Sen fifa önüne 500 tane gazeteci yığsan ne olacak? Yahu Times dergisine şike ilanı verdi bu taraftar, ne oldu??? Yeter ki başvuru dosyasını eksiksiz bir şekilde versinler fifaya da isterse postayla göndersinler yahu çok mu önemli?
Yıllardır böyle saçma sapan meselelere takılıp binbir parçaya bölünüyoruz. Ondan sonra niye hakkımızı alamıyoruz??
Davayı takil etmiyorum çünkü takip ettiğini söyleyip bilgi verenlerin yüzde 90'ı farklı amaçlar peşinde. Yahu aylarca başkan fifaya basvurmayacak diye küfür ettiler, ettirdiler. demedikleri kalmadı. Ne oldu, utandılar mı? Nerdeeeeeee?
Kulüp resmi sitesinden başka hic kimseye zerre güvenim yok. Hukuki süreçte yapılması gerekenler ve sırası bellidir. Sadece bunu bilir, yönetim bunları yapıyor mu yapmıyor mu bunu takip ederim. Yapmamışsa da en ağır eleştirimi yaparım. Ama öyle ben rüya gördüm, bu adam başvuru yapmayacak diye oturma organıyla sallayanları ciddiye almam. Alanlara afiyet olsun..
Baştan sona boş konuşmuşsun. O kupa bugün bizim müzemizde değilse tek gerçek sebebi mevcut hükümet tarafından fenerbahcenin kollanmasindandir. Aksini iddia eden ya fenerli ya da çom-neyse, akplidir.
Baştan sona boş konuşmuşsun. O kupa bugün bizim müzemizde değilse tek gerçek sebebi mevcut hükümet tarafından fenerbahcenin kollanmasindandir. Aksini iddia eden ya fenerli ya da çom-neyse, akplidir.
Şu yazının hangi bölümünden aksini iddia ettiğimi anladın çok merak ediyorum 🤔
Yorum