Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak signal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haber, şikeciler cephesinde cas şikeyi reddetti diye sunuluyor. Nerdeyse saftirik fbliler dışarda kutlama yapacaklar.

Gerekçeli karar önemli. Bunu bilmemiz lazım.
    Bunların hesabı "ölene kadar mokoko" Kaçıncı kez seviiyorlar, düşünün. Kulüp ve camia davasının peşini bırakmadığı sürece kim neye sevinmiş, gönek atmış pek önemli değil.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cas neyi reddetti önemli olan kısım burası. Hala net açıklama yok. Kuru kuru reddetti, tamamda neyi reddetti Akaminko ?

Şikeyi mi reddetti,
      Süreç bitmiştir mi dedi,
      Bizde kandırılmışız mı dedi,
      Ne dedi ????

''Süreç burada bitmiştir, daha önce alınan bütün kararlar iptal, fb den TFF den özür dileriz bizde Fetö ye kandık lütfen Aziz Yıldırım tazminatları dötümüze sokmayın bizi affedin'' mi demişler, buna mı karar verdiler ? Yaw böyle bir gerizekalılık, saçmalık olabilir mi ?

NEYİ REDDETTİLER ? Hani açıklama ??????
      Gerekçeli kararda detaylı açıklama gelir zaten de CAS'ın reddi UEFA'nın 2013 öncesine müdahele edemeyeceğiyle ilgili. Müracatımız bunaydı.
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kararın şifreleri 15 gündür gelmekteydi aslında.. önce infantino 6 saatliğine istanbula geldi, sonra arçelik tffye sponsor oldu, sonra yargıtay başsavcı talebi ve cas kararı aynı anda açıklandı..

2011'de yerden göğe kadar haklı olduğumuz ve tüm kamuoyunun arkamızda olduğu , liglerin ertelenmesinden sonraki süreçte takımı ligden çekmek yapılabilecek en doğru hamleydi.. o zaman takımı lige sokarak bütün bu süreci kabul ettik maalesef..

geçmiş olsun..
        Ustad iyi hos diyorsun da biz isteseydik de takimi ligden cektirmezlerdi bize.sagdan soldan ve en nihayetinde tepeden gelecek bir baskiyla felegimiz sasardi.

Takimi ligden cekmenin illa ki hukuki bir cikmazi da vardir. Milyonluk sporcu kontratlari, sponsporluk anlasmalari, borsa vs vs. Ben oynamiyorum arkadas diyip cekip gitmenin oyle kolay oldugunu da pek sanmiyorum.
        Hem ligden cekilmis olsak bile yauv etme gitme vericem kupani da demezdi kimse. biz harakiri yaptigimizla kalir,fener yine magdur yine kahraman olurdu.

Sent from my VFD 700 using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Vazelon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CAS'ın bu kararı Trabzonspor, Fenerbahçe ve TFF tarafından zaten biliniyordu. Kurallar gereği usulen bu karar zaten çıkacaktı. Burada en önemli sorun Trabzonspor'un olayı FIFA'ya taşıması, bu konuda gerekli baskı oluşturulmalı.

Trabzonspor konuyu burada kapatabilir, bilginiz olsun.
          Trabzonspor konuyu burada kapatırsa, ben de kafamda Trabzonspor'u bitiririm. Bu dava öyle böyle bir şey değil. Namus davasına döndü artık. Biz elimizden geleni yapalım. Fifa'dan da olumsuz karar çıkarsa haklar öteki tarafa kalır.

Ama Trabzonspor bu davayı sonuna kadar zorlayacak. Gittiği yere kadar.
          2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Cenazesinde de olsa o şemsiye aziz'in bir bölgesinde açılacak elbet.
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mactuc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              çok yazmam böyle durumlara ama çoğunuza tamamen katılıyorum. tek farkımız siz hala umut görüyorsunuz bu ülke için. ben ise farklı düşüyorum. efendileri bir şey uyduruyor ve inanıyorlar. olan sizlere bizlere oluyor. bu adamlara artık öğretemeyiz bunu. bunlara trabzonspor fetöcü desinler yarın fenerbahçeli olurlar. biz aramızda bu gibi insanlara koyma akıllı deriz. kim ne koyarsa kafalarına odur. bu adamlar haktan hukuktan anlamaz. hakkınızı savunmayın alın size makarna. bu şike davası peşini asla ve asla bırakmayacağım.
              tek dileğim umarım bizi bu zorluklara sokanlar, bu zorluklara sokanlara oy verenler o kadar kötü hale gelirler ki taş yerler. çoluklarından çocuklarından çıkar bu bize karşı yapılmış haksızlıklara oy verenler. bizi bu hale düşüren trabzon halkıdır. üç kuruş çay, fındık parasına köle gibi çalışan, kula kulluk eden, türklük kimliğini üç kuruş etmez arapların parasına satan, kefen ile bize haksızlık eden siyasi lideri karşılamaya gidenlere, sosyal medyada ülkenin kurucusuna hakaret edenlere. bizde de suç var tabi biz bu yılanın başını ezmedik izin verdik, doğulu terörist tarikatların ailelerimize girişine izin verdik.

biz onlardan olmayacağız davamızın sonuna kadar gideceğiz.
              Bize yapılan bunca zulümden sonra Evet oyu verecek olan haindir.

Yazıklar olsun kupamızı çalanlara yazıklar olsun bu halkları 2002'den beri kutuplaştırıp Habur'da teröristlerin testislerini yalayanlara..

İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fifa kaç yıl sürer ???
              2019 seçimlerine kadar sürer nasıl olsa mührü malum şahsa vuracak enayi çok bizde.
              Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Aydın Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor konuyu burada kapatırsa, ben de kafamda Trabzonspor'u bitiririm. Bu dava öyle böyle bir şey değil. Namus davasına döndü artık. Biz elimizden geleni yapalım. Fifa'dan da olumsuz karar çıkarsa haklar öteki tarafa kalır.

Ama Trabzonspor bu davayı sonuna kadar zorlayacak. Gittiği yere kadar.
                Aynısını düşünüyorum. Sonuç çıkar çıkmaz ama davasına sahip çıkmayan bir Trabzonspor biter.
                Murat

Yorum

• Arkadaşlar kulüp hala bir açıklama yapmadı sanırım.İvedilikle bir açıklama yapmak zorunda.
                  Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ustad iyi hos diyorsun da biz isteseydik de takimi ligden cektirmezlerdi bize.sagdan soldan ve en nihayetinde tepeden gelecek bir baskiyla felegimiz sasardi.

Takimi ligden cekmenin illa ki hukuki bir cikmazi da vardir. Milyonluk sporcu kontratlari, sponsporluk anlasmalari, borsa vs vs. Ben oynamiyorum arkadas diyip cekip gitmenin oyle kolay oldugunu da pek sanmiyorum.
                    Hem ligden cekilmis olsak bile yauv etme gitme vericem kupani da demezdi kimse. biz harakiri yaptigimizla kalir,fener yine magdur yine kahraman olurdu.

o karari verecek kulüp baskani borsadaki her hisse sahibine hissesinin degerini ve bir süre icin yapacagi olasi kari tazmin edecek "balls" sahip olmaliydi.

ayrica 2 maca cikmasan otomatikmen küme düsüyorsun
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Atilla Dilaver‏ @AtillaDilaver 7 dk.7 dakika önce

CAS, CEZAYI VERMESİ GEREKEN TFF DİR DEDİ. CAS, TFF NİN SAVUNMASINI REDDETTİ.

CAS, müracaatımız doğrultusunda TFF nin GÖREVİNİ YAĞMADIĞI kararını verdi.

CAS TFF nin karar veren PFDK ve Tahkim Kurulunun bağımsız olmadığını söyledi.

CAS TRABZONSPORU REDDETMEDİ. UEFA yetkisiz TFF yetkilidir dedi.
                      Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        o karari verecek kulüp baskani borsadaki her hisse sahibine hissesinin degerini ve bir süre icin yapacagi olasi kari tazmin edecek "balls" sahip olmaliydi.

ayrica 2 maca cikmasan otomatikmen küme düsüyorsun
                        Iste o iki maca cikmiyorum diyebilmek oyle kolay degil.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Atilla Dilaver‏ @AtillaDilaver 7 dk.7 dakika önce

CAS, CEZAYI VERMESİ GEREKEN TFF DİR DEDİ. CAS, TFF NİN SAVUNMASINI REDDETTİ.

CAS, müracaatımız doğrultusunda TFF nin GÖREVİNİ YAĞMADIĞI kararını verdi.

CAS TFF nin karar veren PFDK ve Tahkim Kurulunun bağımsız olmadığını söyledi.

CAS TRABZONSPORU REDDETMEDİ. UEFA yetkisiz TFF yetkilidir dedi.

çarşı karışır yalnız?
                          Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• TS zannederim strateji belirlemeye çalışıyor. Eğer kararda gerçekten açık açık TFF görevini yapmadı diyorsa, acaba TS'nin FİFA öncesi TFF'ye bir ihtar çekme gibi bir girişimi olur mu? Sonuç almaktan ziyade ses getirmesi mühim.
                            hatipoglu

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS zannederim strateji belirlemeye çalışıyor. Eğer kararda gerçekten açık açık TFF görevini yapmadı diyorsa, acaba TS'nin FİFA öncesi TFF'ye bir ihtar çekme gibi bir girişimi olur mu? Sonuç almaktan ziyade ses getirmesi mühim.
                              bir önemi yokki

artik fifa kapisi acildi

biz sikayet edecegiz, onlar cani istedigi gibi cözsün

bugüne geldikden sonra ondan bundan bize ne

hemde fifa da güzel olan emsal davalarda sucluyu direk amatöre yolladi
                              tff en fazla 1. lige düsürür

artik sadece fifa var bizim icin, bence
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Arkadaşlar,

FIFA'nın vereceği kararlar belli, TFF'nin lisansının iptaline kadar gidebilen bir süreç. Kimse bunu göze alamaz, almamıştırda. Bu iş Trabzonspor FIFA'ya başvurmadan bir şekilde çözülecek. Trabzonspor FIFA'ya başvurmadı. Süreç şimdi başlıyor. Nasıl çözecekler bilmiyorum, muhtemelen puan silme cezaları ile kotaracaklar bize de 50.yıl şampiyonluk yolu açılır.

FIFA'ya gidilerse olacaklar, Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir, Sivasspor, Eskişehirspor şike durumuna göre en fazla 3 alt lige kadar düşürülecek, Kim mevcutta Beşiktaş'ı düşürebilir ya da Fenerbahçe'yi? Hakeza TFF'ye de şu ana kadar cezalar uygulanmadığı için ekstra yaptırımlar var.

FIFA'ya gitmeden çözecekler işi.

Baskıyı bırakmadan devam etmeliyiz, gün ses çıkarma günü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X