Bilgin Gökberk nerelerde diye düşünürken Rıdvan Dilmen hakkındaki yazısına denk geldim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Of ne vurmuş be rıdvan nakavt. süper über yazı.İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgin Gökberk nerelerde diye düşünürken Rıdvan Dilmen hakkındaki yazısına denk geldim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz..._kutu_su.html#2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bilgin Gökberk'ten hazzetmem ama tam gelişine dömivole patlatmışİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgin Gökberk nerelerde diye düşünürken Rıdvan Dilmen hakkındaki yazısına denk geldim.
http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyaz..._kutu_su.html#
Belli ki Hürriyet'ten kovulmasıyla ilgili eski bir hesabı var. Beklemiş, beklemiş, acı bir intikam almış. Bu lafları köpek yese kudurur
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Bilgin Gökberk köşe yazarı değil miydi? Bildiğin boksör olmuş, saydırmış, hakem nakavt demiş, durmamış, devam etmişİlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgin Gökberk nerelerde diye düşünürken Rıdvan Dilmen hakkındaki yazısına denk geldim.
Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
adamın yazdığı yazıya bak..
yıllarca yaptıkları algı operasyonuna devam etmeye çalışıyor..
halbuki 3 maçta şike var diyen adamdı bu..
ama Şenol Güneş tapeleri olanlar için ''Hesap Vermeyenler Hesap Soramazlar''
cümlesinden sonra heralde resmen kudurmuşşş..
Şenol Güneşe laf söylemeye çalışırken tüm Trabzonsporlulara laf sokuyor tüm fenerlilerin yaptığı gibi yıllarca bunu yaptılar hala daha ısıtıp gündeme getiriyor utanmadan .. bir camiayı acıtmaya kin nefret güdmeye sevkediyor..
3 kere son maçta şampiyonluk kaçırdığını ve bizim camianın sürekli böyle şeyleri gündeme getirmemesini fırsat biliyor..
halbuki imzamdada yazan tarihi ..ve o golü atan oyuncuyu onların yaptığı gibi sürekli tekrarlasak..yüceltsek..hafızalarına kazısak..
bizde onların acısını sürekli güncel tutsak EN AZINDAN bu kadar kolay bize sallayamazlardı..
...........................
Yok arkadaş, biz bu Şenol Güneş'e Fener mağlubiyeti beğendiremeyeceğiz. Adam, her Fener mağlubiyetinde kendisini de, oyuncularını da, taraftarı da geriyor. Çünkü taaa 5 Mayıs 1996'dan beri gelen ve takılıp kaldığı bir Fenerbahçe psikozu var. Fener'le her oynadığında yenerken melaike oluyor yenilince hep One Persie, Two Hakem!.. Aslında 'EFENDİ ŞENOL'un (!) takımlarına gol atan her Sarı-Lacivertli oyuncu hala Oğuz ile Aykut... Her seferinde 5 Mayıs 1996'yı anıyor. Şenol Güneş'e göre kendi takımları Fener'e yenilemez. Muhakkak ya hakem vardır işin içinde, ya havada sis olur kalecisi topu göremez ya da... Neyse... 64 yaşındaki adam, bunca...samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilgin Gökberk nerelerde diye düşünürken Rıdvan Dilmen hakkındaki yazısına denk geldim.
Helal olsun, sağlam kapak...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
yorum yazdım altına ama onaylanır mı bilmem.
beşiktaşa ve şenol hocaya tapeler üstünden saldırmak çok çok yanlış. bizde de bir sürü kişi yapıyor bunu.
beşiktaş ta tapelerde adı geçenlerin şu anda beşiktaş ile alakası yok. ha biri tff başkanı oldu o apayrı bi mevzu. adam uefa dan sahte imzalı evrak cezası bile almış.
oysa fenerde tapelerde adı geçenler hala fenerde yönetici.
bi de dedim futbolda bir futbolcunun rakibi tahrik etmesi ile, kadınlara şiddeti aynı kefeye koyman seviyenin ne seviyelere düştüğünü gösteriyor dedim
İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamın yazdığı yazıya bak..
yıllarca yaptıkları algı operasyonuna devam etmeye çalışıyor..
halbuki 3 maçta şike var diyen adamdı bu..
ama Şenol Güneş tapeleri olanlar için ''Hesap Vermeyenler Hesap Soramazlar''
cümlesinden sonra heralde resmen kudurmuşşş..
Şenol Güneşe laf söylemeye çalışırken tüm Trabzonsporlulara laf sokuyor tüm fenerlilerin yaptığı gibi yıllarca bunu yaptılar hala daha ısıtıp gündeme getiriyor utanmadan .. bir camiayı acıtmaya kin nefret güdmeye sevkediyor..
3 kere son maçta şampiyonluk kaçırdığını ve bizim camianın sürekli böyle şeyleri gündeme getirmemesini fırsat biliyor..
halbuki imzamdada yazan tarihi ..ve o golü atan oyuncuyu onların yaptığı gibi sürekli tekrarlasak..yüceltsek..hafızalarına kazısak..
bizde onların acısını sürekli güncel tutsak EN AZINDAN bu kadar kolay bize sallayamazlardı..
...........................
http://www.haberturk.com/yazarlar/se...ir-senol-gunesSabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
Valla abi yaİlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVereceğiniz bir karar ya. Ne çok uzattınız?
Yorum
-
neden cogu kisi bir taraf icin "o zaman sike yapanlar suan kulüpte degil" onlarin sike ile alakasi yok. ceza almalari yanlis olur deyip
diger taraf icin ise "o zaman sike yapanlar hala kulüpte" ve ceza almalari gerekir diyor.
neden bir taraf savunulup diger tarafin ceza almasi isteniyor? oysaki iki kulüpte tescilli sikecidir.
bazilarinin mantigina göre sike yapanlarin kulüp ile alakasi kesilince o kulüp temizlenmis mi oluyor?
yani suan aziz ve ekibi sikebahceden ayrilsa ve yerlerine baskalari gelse sikebahce cezasiz mi kalsin?
sikenin cezasi belli. küme düsecekler.
Yorum
-
Trabzonspor, UEFA'nın Finansal Fair-Play kriterlerini yerine getirme noktasında önemli mesafeler kat etti.
Bugüne kadar UEFA'nın yaptığı incelemelerde çok önemli sorunlarla karşılaşmayan bordo-mavili kulüp, mayıstaki yeni inceleme öncesi gelir getirici noktada önemli hamlelere daha imza atmayı amaçlıyor. Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, UEFA ile yaptıkları anlaşmanın 4 yıllık olduğuna vurgu yaparak, "4 yıl sonunda takımımızı ekonomik anlamda düzlüğe çıkaracağımızın sözünü verdik. Gelirlerimizi 170 milyon TL'ye çıkarmamız gerekiyor. Her altı ayda bir gelip denetliyorlar. Şu ana kadar bir sorun yaşamadık. Bir sonraki denetleme mayıs ayında" dedi.
UEFA 'ŞİKE VAR' DİYOR
Bülbüloğlu, mayıs ayı içerisinde CAS'ta devam eden şike süreciyle ilgili kararın çıkmasını beklediklerini de ifade ederek, "CAS'taki olay şike süreci değildir. UEFA ve CAS zaten şikeyi onaylamış durumda. UEFA diyor ki 'Türkiye'de şike yapılmıştır ve biz gerekeni yaptık. Trabzonspor'u UEFA maçlarına aldık. Ama Türkiye'de şampiyonluğun verilmesi TFF'nin işidir.' Ama TFF bu işi yapmadığı için biz de CAS'a 'UEFA'nın şampiyonluğumuzu tescil etme yetkisi var' dedik. Mayıs ayında karar verilecek. CAS ya diyecek ki, 'UEFA, Türkiye'deki şampiyonluğu vermeye yetkilidir. Trabzonspor'un şampiyonluğunu tescil etmelidir' veya 'Hayır yetkisi yoktur' diyecek. Biz kulübümüz için olumlu bir karar bekliyoruz" ifadesini kullandı..
MT
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.
Yorum