Bundan böyle hiçbir fenerbahçeli çıkıpta 17-25 aralık gerçekti bakanlar istifa etsin diyemez. İşte bunlar böyle dönektir. Ali İsmail Korkmaz adını, Atatürkün adını, Cumhuriyetin adını kullanırlar ama gel görki daha kendi içlerinde bağdat caddesinin kaldırım taşları olan sosyetelerin bir santim dşına çıkamazlar bunlar halk takımı değil dönen devrin takımı taraftarıdır. Bu kadar nettir bu. Ama gel görki yıllar içinde fenerbahçe Cumhuriyetin yıkılmaz kalesi olmuşken Trabzon ve Trabzonspor kendizini ezen, hor gören bu zihniyete ışık tutmuş önünü açmıştır. Biz bu hale nasıl geldik, neden geldik????
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİzledim ben de az önce
Nutkum tutuldu
Sözün bittiği yer
Bu Aziz adeta herkesi afyonlamış
Yorum
-
Gün gelir bize de bir söz hakkı düşer. Umarım o zamana kadar sabredebiliriz. Ben şimdiden oturduğum yerden fırlamaya, bir yerleri yumruklamaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı Muharrem Usta'ya güveniyorum. Bu düzen değişecek dedi ve bence değişmeye başladı Kuddusi'den kurtulduk.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGün gelir bize de bir söz hakkı düşer. Umarım o zamana kadar sabredebiliriz. Ben şimdiden oturduğum yerden fırlamaya, bir yerleri yumruklamaya başladım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Kulübümüz gerekli açıklamayı yaptı Muharrem Usta'ya güveniyorum. Bu düzen değişecek dedi ve bence değişmeye başladı Kuddusi'den kurtulduk.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ts_ozkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir yığın aptaldan fetoşcu damgası yememek için güya TRABZONspor lu olan vekillerden bile ses çıkmıyor gerçi zamanında TRABZONsporu satan gene bunlar gibi yalaka kansızlar değilmiydi...2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
23 yaşındayım.Bir tane şampiyonluk gördüm.Ona da ne sevindirttiler ne de kutlattılar.Tüm Türkiye hükümetiyle muhalefetiyle,hakimiyle savcısıyla,federasyonuyla STKlarıyla,gazatecisiyle sanatçısıyla,zenginiyle fakiriyle kısacası topuyla tüfeğiyle karşımıza dikildi.İnsanın gerçekten ağırına gidiyor.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
mesele vatan meselesi dedik. Rabbimiz nasip eyledi, cumhurbaskani daha aciklama yapmadan disari ciktik. Rabbimizin izni ile her daim canimiz feda olsun imana, vatana, millete. fakat butun bunlarin sonunda asker kacaklarinin eski genelkurmay baskaninca kahraman ilan edilmesini; hicbir delili sahte olmayan, saniklarin butun konusmalari kabul ettigi, hagemden yararlanmak icin temyize gitmedigi davada kumpas var denilince kahroluyorum. Cenab-ı Allah buyukFatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesele vatan meselesi dedik. Rabbimiz nasip eyledi, cumhurbaskani daha aciklama yapmadan disari ciktik. Rabbimizin izni ile her daim canimiz feda olsun imana, vatana, millete. fakat butun bunlarin sonunda asker kacaklarinin eski genelkurmay baskaninca kahraman ilan edilmesini; hicbir delili sahte olmayan, saniklarin butun konusmalari kabul ettigi, hagemden yararlanmak icin temyize gitmedigi davada kumpas var denilince kahroluyorum. Cenab-ı Allah buyuk2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
ayni kisinin: operasyonu bize ne cemaat ne de hukumet yapti, gladyo yapti yanasmasini ne de cabuk unutuyorlar. cemaatcileri ozel kontenjandan kulubune uye yapmasini. kim guclu ise kendini kurtarmak icin ona yanasmasini.En son HIZIR_IR tarafından düzenlendi; 02.08.2016, 23:19.Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlahi adalet geç gelir ama mutlaka yerini bulur.Fatih Tekke
Yorum
-
firsatini bulmusken cemaat ayagina siyrilma derdindeler. tapeleri kendi bizzat kabul etmis hala daha kumpas. yeniden yargilama rezaletine imza atan mahkeme kumpas yok, deliller sahte degil demis hala daha kumpas.
emin olmadan yazmak istemiyorum yeniden yargilama savcisi ve hakimleri cemaatten gozaltina alindi mi? bilen bir kardesimiz aydinlatabilir mi?Fatih Tekke
Yorum
-
İlk olarak HIZIR_IR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefirsatini bulmusken cemaat ayagina siyrilma derdindeler. tapeleri kendi bizzat kabul etmis hala daha kumpas. yeniden yargilama rezaletine imza atan mahkeme kumpas yok, deliller sahte degil demis hala daha kumpas.
emin olmadan yazmak istemiyorum yeniden yargilama savcisi ve hakimleri cemaatten gozaltina alindi mi? bilen bir kardesimiz aydinlatabilir mi?2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
dün A spor da zeki uzun... denen adam bu şike olayını cemaat yaptı dedi şike falan kumpas diyor bu adam ts li değilmi demekki iktidar ne derse onu diyor tek bu döneklik sözde ts lilerde var fb de muhalifet bile şike var demedi satmadılar takımlarını helal olsun bizimkiler dansöz gibi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum