Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şundan bahsediyorum https://twitter.com/AvHakanOrhan/sta...57565739819008

Onların argümanlarına, karşı argüman üretmeliyiz. Hakan Orhan çok güzel cevap vermiş ama bunu sadece bir grup insan okuyor. Onlar ise her yerden propaganda yapıyor. Biz de yapmalıyız.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Türkiye Kupası finalinde yaşanan olaylardan dolayı 8 ay hak mahrumiyeti alan Fenebahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın cezası 2 aya indirildi.

haksızlığa, adaletsizliğe, usulsüzlüğe tam gaz devam.
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Geçenlerde bir yerde okumuştum. Tahkim Kurulu cezayı 6 aya indirse bile şike ve teşvik suçlusu aziz yıldırım'ın başkanlık yapma şansı kalmayacaktı.

2 aya indirerek garantiye almışlar Allahsız kitapsızlar!
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Şikeyi aklayan adamlar bunu mu yapmayacaktı?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Akbabalar fırsattan istifade hemen ortalığa çıkmaya başladı.

NEVZAT ÇİÇEK ‏@nevzatcicek
            RT Darbeye inat Fenerbahçe ve Trabzonspor kulübü küskünlüğü bitirmeli ve barışmalı başkanları el ele alanlara çıkmalı
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• sampiyonlugumuz verilmediyse ve fener düsürülmediyse buna sebep olan bir kisi var. o adami hepimiz biliyoruz.
              eski baskanimiz, yeni baskanimiz, kaptanimiz hepsi adamin hayrani. ne sike davasindan bahsediyorlar biraksinlar bu isleri.

Yorum

• "Ahmet Hakan : Mahkeme salonun'da bu konuşmalar size ait mi dedi mi demedi mi ?

aziz yıldırım : evet dedik."
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sampiyonlugumuz verilmediyse ve fener düsürülmediyse buna sebep olan bir kisi var. o adami hepimiz biliyoruz.
                  eski baskanimiz, yeni baskanimiz, kaptanimiz hepsi adamin hayrani. ne sike davasindan bahsediyorlar biraksinlar bu isleri.
                  Dün Onur un söylediklerini tekrar tekrar dinledim yok ya bir yanlışlık var dedim bu işte. Bana kimse kalkıpta memleket meselesi demesin. Çıkarsın oraya onur recep kıvrak olarak bunu söylersin benim uğruna ağladım forma içinde söyleyemezsin hakkın YOK. Bırakın şike falan filan boşuna hepsi.

Yeri değil ama darbeye kesinlikle hayır ama Trabzonspor formasıyla da meydanlara çıkmaya da hayır. Sen taraftar değilsin arkadaş bu takımın kaptanısın neden bu takımı siyasi söylemlere alet ediyorsun. Ne farkınız kaldı be iho dan.

ÜSTÜNE BASA BASA SÖYLÜYORUM DARBEYE KARŞIYIM ASLA DA DESTEK OLMAM EN KÖTÜ SİVİL YÖNETİM DARBE DEN İYİDİR
                  En son Tayfun Aydın tarafından düzenlendi; 23.07.2016, 12:01.

Yorum

• Siyaseti spora karıştırmamayı ne zaman öğreneceğiz?

Onur KIVRAK, kendi işine bakmalı
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Siyaseti spora karıştırmamayı ne zaman öğreneceğiz?

Onur KIVRAK, kendi işine bakmalı
                      Ben bu işe herzaman karşı oldum siyaset herzaman heryerde olur sen istesende istemesende önemli olan dogur kullanabilmektedir kapalı kutu gibi arka odalarda konuşmalar olmaktansa böylesi daha iyi.

Siyaset yapabilmeyi ve kullanabilmeyi öğrenmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sampiyonlugumuz verilmediyse ve fener düsürülmediyse buna sebep olan bir kisi var. o adami hepimiz biliyoruz.
                        maalesef ''silahımda bir kurşun kalssa ve deseler ki aziz yıldırıma mı sıkarsın mustafa yumluya mı diye sorsalar mustafa yumluya sıkarım'' diyen taraftarlarımız var çok yazık ..

Yorum

• İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          maalesef ''silahımda bir kurşun kalssa ve deseler ki aziz yıldırıma mı sıkarsın mustafa yumluya mı diye sorsalar mustafa yumluya sıkarım'' diyen taraftarlarımız var çok yazık ..
                          Bunu duyduğuma çok üzüldüm.

Unutulmamalıdır ki, Mustafa YUMLU bir insandır ve insanın her türü çok değerlidir yaradan nazarında.

2010-2011 sezonundaki 7. Şampiyon kadroda yer almıştır.

TS-BJK maçında attığı kafa golü 82 puanlı alınteri şampiyonluğunda altın değerindedir.

Bülent YILDIRIM haininin saymadığı ve Satılmışşehir maçında 45+1'de attığı kemik gibi kafa golü de ona aittir.

Vallahi yazık billahi yazık.

Adamın yeteneğini beğenmeyebilirsiniz, ahlaki ölçülerde eleştirebilirsiniz ama öldürmek çok çok ağır ve utanç verici bir durumdur.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Ümit Karan:FETÖcüler Şike davası sürecinde cezaevine girdiğimde eşimden 150 bin dolar para teklif ettiler ki beni çıkartsınlar diye.

başlarsınız artık hepiniz konuşmaya şimdiye kadar aklın nerdeydi de sustun..

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bunu duyduğuma çok üzüldüm.

Unutulmamalıdır ki, Mustafa YUMLU bir insandır ve insanın her türü çok değerlidir yaradan nazarında.

2010-2011 sezonundaki 7. Şampiyon kadroda yer almıştır.

TS-BJK maçında attığı kafa golü 82 puanlı alınteri şampiyonluğunda altın değerindedir.

Bülent YILDIRIM haininin saymadığı ve Satılmışşehir maçında 45+1'de attığı kemik gibi kafa golü de ona aittir.

Vallahi yazık billahi yazık.

Adamın yeteneğini beğenmeyebilirsiniz, ahlaki ölçülerde eleştirebilirsiniz ama öldürmek çok çok ağır ve utanç verici bir durumdur.

zaten o fetöcü bülent o golü verse idi mustafa yumlu kahramandı maalesef çok skor endeksli yaşıyoruz bu endeksi az aşağıya çekebilsek birçek şeyi halletmiş olacağız,ha kişisel fikrim artık yumludan bu takıma fayda gelmeyecektir geçen sene yusufda olduğu gibi hatasını kollayan bir hayli taraftar var

Yorum

• Evet. Bu baskı ve olumsuz kanaatlere karşı Yumlu'dan fayda beklemek iyimserlik olur

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X