Tribün1967 adli bir twitter adresi -ne kadar etkililer bilmiyorum- böyle bir bildiri yayinlamis
Simdi diyeceksiniz ne alaka?
Bu taraftar gruplari özellikle siyasi görüslerinden ve sike olayina bakis acilarindan dolayi birlesmez.
Birlesmemeli de zaten.
Bu 3 taraftar grubunun sosyal medya araclarina girip bakin.
TG ve GG akapeye yalakaliktan ibaret paylasimlarda bulunmus hep.
3 Temmuz'u bile neredeyse zorla akla getirmisler.
berat albayrak denen kisinin iftarlarina katilmakta cabasi.
Ancak Vira direk siyasileri ve sorumlululari gösteren paylasimlarda bulunmus.
Dogru bir sekilde hicbir partiye(şikeye destek olan chp-mhp dahil) destekte bulunmamis.
TG ve GG gruplarindan olanlar muhakkak var aramizda.
Onlar ne kadar kendilerini degerli görselerde sadece Trabzonspor'a zarardan ibaretler.
Bu yüzden ki birlesmemeliler iste.
Ki Usta'da sanirim bu iki gruba tedbir aldi.
Vira'nin tribünlere geri dönüsüyle yönetimi de arkasina alarak artik öncü taraftar grubu olmali.
(Hic bir gruba dahil degilim. Sadece Vira'nin Trabzonspor'u daha iyi temsil edebilen bir olusum olduguna inaniyorum)
vira keşke siyasi kimliği ni değiştirse. alayı solcu.fakat en iyi tribünde vira..
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
vira keşke siyasi kimliği ni değiştirse. alayı solcu.fakat en iyi tribünde vira..
Bizim görüşümüz belli Trabzonspor diyip trabzonda bağımsız bir adayı herkesin tanıyıp bildiği güvendi birini çıkaracaktı siyasete en iyi cevap bu olurdu trabzondaki insanların siyasetin kucagına düşmemeli şike vs her konuda kullanıldı orası iyi bir ders vermesi gerekiyordu tüm siyasileri oranın insanı.
Şu an CAS'tan, fener gibi hızlı yargılama değil dosyaların geniş kapsamlı incelenerek duruşmalı yargılama istedik. Yani dava CAS'ta resmen yeni baştan inceleniyor dersek yanlış olmaz. Ve de dava normal bir dava değil. Futbol dünyasının en büyük sahtekarlık davası arkadaşlar. Öyle bir klasör iki klasör değil el arabası dolusu hatırlayın.
Şu an için CAS'tan duruşma tarihi bekliyoruz. Yapacak bir şey yok. Var da yok. Bunun için de başkanı, yönetimi suçlamanın bir manası yok. Bu işin bu kadar uzamasının en önemli müsebbibi Trabzon ili ve Trabzonspor camiası maalesef.
.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Siz yazmazsanız (kimse yok buralarda) diye anlaşılır tabi abi
Biraz koptuk tabi yalan olmasin.
Gökhan'la beraber uefa disiplin komitesini teker teker aradik.
Hatta disiplin komitesi baskanina ben ulastim.
Ama olmadi iste.
Arkadaslarimiz birazda bunlari kendileri prim yapma amaçli kullandilar gibi.
Baglari kopardilar sonra.
Haliyle biraz darildim.
Ama BMN nezdinde degil tabi hepiniz çok kiymetlisiniz gözümde.
Gamze abla zarge Melek abla Celal Ertan abi buralarda çok zaman geçirdik.
Ugramayanlarin insallah sihatlari yerindedir.
Biz gerçek manada bir aileyiz BMN çok farkli bir platform.
Moda Kitap'ın şike tweeti lince dönüştü, kitabevi bir süreliğine kapanma kararı aldı
Moda Kitap'ın 'Fenerbahçe değiliz şike yapalım' tweetine eleştiriler linç kampanyasına dönüştü. Kitabevi bir süre kapalı olacağını duyurdu.
Kadıköy Osmanağa'da ikinci el kitaplar satan Moda Kitap'a ait Twitter hesabından atılan Fenerbahçe'ye şike göndermesinin yapıldığı tweet sosyal medyada tartışma yarattı.
Moda Kitap, Ramazan Bayramı nedeniyle takipçilerine ücretsiz kitap dağıtacağını duyurdu. Butik kitabevinin, hediye kitap duyurusuna ilişkin attığı tweeti alıntılayan bir takipçisi ''RT ettim ama inşallah şike yoktur'' diye yazdı.
Moda Kitap da, kamuoyunda '3 Temmuz operasyonu' olarak bilinen ve odağında Fenerbahçe'nin olduğu 'şike operasyonu' göndermesine ''Fenerbahçe değiliz'' cevabını verdi.
Bu tweeti sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlar tarafından büyük tepki toplayan kitabevi kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.
Moda Kitap'a eleştiriler linç boyutlarına ulaşınca kitabevi bir açıklama yapmak zorunda kaldı.
Tweet'in espiri olduğunu belirten kitabevinden yapılan açıklamada " "Şaka olduğu açık olan yoruma gösterilen tepki endişe verici bir boyuta gelmiştir. Bu nedenle ilgili yasal merciler (Valilik, Emniyet Müdürlüğü, Savcılık) bilgilendirilmiş, konu ivedilikle incelemeye alınmıştır" denildi.
Kitabevi, gelen tepkiler nedeniyle sahaf olarak faaliyet gösteren dükkânın "geçici bir süre kapalı olacağını" duyurdu.
Yorum