Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Asker kaçağı şikeci köpeğin salladığı adamlara bakıyorum dün akşam,
    sahtekar dedikleri var,alkolik dedikleri var,ahlaksız dedikleri var
    var da var ama hakarete uğrayanlar yine cevap verirken belli bir çerçevede cevap veriyorlar,
    aziz in hak ettiği cevabi veren 1 tane onurlu gururlu adam yok,
    mıy mıy mıy,
    bu ülkenin en son delikanlıları Çanakkale savaşında yok oldular gittiler diye bir laf var ya,
    aynen öyle olmuş,ülkede delikanlı kalmamış,
    hepsi minnoşlaşmış,makam için,menfaat için satamayacakları değerleri yok.

Signal renktaşın üstte dediği gibi,
    Allaha havale etmekten başka elimizden bişi gelmez.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bilerek mi yediğini düşünüyorsun?
      Öyle olmaya da bilir Selçuk.
      Bazen oluyor öyle mallıklar...
      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Sonumuz ne zaman Lut Kavmi'ne dönecek çok merak ediyorum...
        Daha ne olması lazım?
        Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          valla kardeşler kusura bakmayın ama ben fenerin şampiyon olmasını istiyorum ... hatta her türlü rezilliği göstere göstere yapsın istiyorum aziz ... alenen elinden çalsın bjk nin ... bu ülkede diğer takım taraftarlarınında iliklerine kadar haksızlığı hissetmesini istiyorum ... gık derlerse bu düzen kurtardı fenerin yanında sizi neyine isyan ediyon demek istiyorum ... böyle ülkeye öyle şampiyon ...
          Katılıyorum sonuna kadar...
          Arafilboylu

Yorum

• Foruma kayyum atarlar yakında.
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Arafilboylu

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Foruma kayyum atarlar yakında.

şaşırmam valla
                2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Biz de hamiyi paralel torbasına atalım bari.şaka yı bırakırsak %70 in ağzını açmaması gerekiyor.en fazla susma hakları var.biz konuşuruz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Şu yargıtay ne zaman onaylayacak bunların beraatini?

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Foruma kayyum atarlar yakında.
                      Kayyum diye renktaş var zaten,
                      o yazdıkça benim de aklıma gelmiyordu değil yani
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kayyum diye renktaş var zaten,
                        o yazdıkça benim de aklıma gelmiyordu değil yani
                        hahahahah aslında bi kayyum atasalar biz de rahatlarız.
                        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Çekilmez bir ülke olduk yine. Adaletsiz, huzursuz, lanet..

Sıkıldım artık ben bu süreçten. Daha ziyade bıktım.

Bunu söyleyenlere çok kızardım ama artık ben "saha içine" bakmak istiyorum.

Münkünse kulüp avukatları dışında hiç kimseden şike kelimesini de duymak istemiyorum.

Başarı durumunda muhalifler, başarısızlık durumunda yönetimler şikeye sarılıyor.

Ülke desen zaten seni ötekinin ötekisi haline getirmiş, hala vurmaya devam ediyor.

Ben artık bu süreci unutmak istiyorum; kulüp avukatlarının, yönetimlerin unutmaması şartıyla..
                          www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu ülkede her şeyden sıkıldım, bıktım, usandım.

En çok da Aziz Yıldırım denen adamı görmekten ve sesini duymaktan....
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• biz bunlarla uğraşamayız arkadaşlar.. bıraktım ben yakasını vazgeçtim. seneyede bizi doğrayıp duracaklar yoksa allah aşkına gelecek sezonda ızdırap çekmek istemiyorum bu sene iho yu göndermek için takımı milyonlarca lira zarara uğrattılar. seneyede aynı şey olmasın.bırakalım şunların yakalarını allahlarından bulsunlar eğerki varsa..

Yorum

• Bir adam (!) düşünün geberdiğinde bütün Trabzon bayram yapacak
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X