Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rahat olun sikinti yok
    2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• 2010-2011 sezonu ilk devresi:

1- TRABZONSPOR: 42
      2- ŞİKEBAHÇE: 33

TS'li dostlarla yaptığımız tahminlere göre,

2. devre en az 76 puana ulaşan takım şampiyon olur diyorduk.

TS bu tahminimizin üzerinde 82 puanla ligi tamamladı.

Aziz YILDIRIM denilen ahlaksız emek hırsızının takımının şike yaparak bu puanın üstüne çıkacağını hiç düşünmemiştik.

Ey Aziz YILDIRIM denilen vicdansız,

Cenab-ı Allah seni iki cihanda da cezalandırsın.

Bizim çektiğimiz acıların mislini çektirsin.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Maradona Blatter ve Platini için"Dünya futbolunu soydular" demiş.

Aslında Maradona'nin bu kravatlı karaktersizlere kini çok fazladır.

Acaba diyorum, bizim dosyayi ona ulastirabilirmiyiz?
        HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Maradona Blatter ve Platini için"Dünya futbolunu soydular" demiş.

Aslında Maradona'nin bu kravatlı karaktersizlere kini çok fazladır.

Acaba diyorum, bizim dosyayi ona ulastirabilirmiyiz?
          Maradona da sanki çok ahlak sahibi birisi de gelmiş başkalarını eleştiriyor [emoji4]
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maradona da sanki çok ahlak sahibi birisi de gelmiş başkalarını eleştiriyor [emoji4]
            Birisi hırsız digeri arsız...

Ama Maradona'nin ağzının içine bakan koskocaman bir dünya var.

Değerlendirilebilir...
            HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Birisi hırsız digeri arsız...

Ama Maradona'nin ağzının içine bakan koskocaman bir dünya var.

Değerlendirilebilir...
              Colman'a söyleyelim de iletsin o zaman [emoji4]
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Dünya da şike üzerine yapılan Dirty Games filminin galasına İbrahim Ertürk Bey yöneticilerimiz ve hukuk kurulu için yer ayarlamış.....Maalesef kimse katılmayacakmış....Bence güzel bir fırsattı bizim için.....

Yorum

• UEFA Temyiz Kurulu’nun yetkisizlik kararına karşı; Kulübümüzce 17.12.2015 tarihinde İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi’ne yapılmıs olan ön itiraza ilişkin hukuk kurulumuz tarafından hazırlanan ayrıntılı itirazımız bugun itibariyle CAS'a iletilmiştir. Mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız

Resmi site
                  En son Tayfun tarafından düzenlendi; 15.01.2016, 20:42.
                  .

Yorum

• Bu pozisyon kesin gol olur. Sadece biraz zaman, atılan adımlar ise mükemmel ve bilinçli

Yorum

• Her zaman söylüyoruz sabır sabır sabır...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        UEFA Temyiz Kurulu’nun yetkisizlik kararına karşı; Kulübümüzce 17.12.2015 tarihinde İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi’ne yapılmıs olan ön itiraza ilişkin hukuk kurulumuz tarafından hazırlanan ayrıntılı itirazımız bugun itibariyle CAS'a iletilmiştir. Mücadelemiz aynı kararlılıkla devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız

Resmi site
                        Son gülen iyi güler.
                        Şikeciler için zor günler başlayacak.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her zaman söylüyoruz sabır sabır sabır...
                          Ne kadar sabırdan bahsediyoruz Celal abi bir bilgin var mıdır?
                          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne kadar sabırdan bahsediyoruz Celal abi bir bilgin var mıdır?
                            zaten karar verecek CAS fifa isviçre federal mahkemesi kaldı bunlarında öyle yıllar süreceğini sanmıyorum ama yinede birkaç aylık bir süreç beklememek lazım.

Yorum

• Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'la ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptığı başvurunun ardından, kurula ayrıntılı itirazını iletti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "UEFA Temyiz Kurulunun başvurumuzun reddine ilişkin kararına, İsviçre'de bulunan Spor Tahkim Mahkemesine yapılmış olan ön itiraza ilişkin hukuk kurulumuz tarafından hazırlanan ayrıntılı itirazımız bugün itibariyle CAS'a iletilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Şike davasına konu olan 2010-2011 sezonunda, Trabzonspor'un 3 maçta teşvik girişiminde bulunduğuna yönelik olarak UEFA'ya başvuran ancak UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulundan ret alan Fenerbahçe'ye, UEFA Temyiz Kurulundan da olumsuz cevap gelmiş, sarı-lacivertliler bu karar üzerine CAS'a başvurmuştu.

Yok arkadaş bunlar cezanın zirvesine ulaşmak istiyor anlaşıldı. Bu kadar kaşıntının sonu kulübün lisansını yırttıracak bunlara. Ben gördüm de bu kadarını görmedim. Bu işin sonu lisans iptaline gider. Ceza ya doymak istemiyorlar herhalde. Koskoca ülke tek elden kurtarmaya çalışıyor, bunlar inadına dibi görmek istiyor. Helal olsun. Hayallerimizi gerçekleştirecek bu süper zekalar, Lisansını yırt gel fifa
                              yahu yüzme takımı bile şike yapmış bir kulübün hala var olması ise ayrı bir tez konusu olur ayrıca.

Yorum

• İlk olarak inadina61_08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fenerbahçe Kulübü, Trabzonspor'la ilgili Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesine (CAS) yaptığı başvurunun ardından, kurula ayrıntılı itirazını iletti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "UEFA Temyiz Kurulunun başvurumuzun reddine ilişkin kararına, İsviçre'de bulunan Spor Tahkim Mahkemesine yapılmış olan ön itiraza ilişkin hukuk kurulumuz tarafından hazırlanan ayrıntılı itirazımız bugün itibariyle CAS'a iletilmiştir" ifadeleri kullanıldı.

Şike davasına konu olan 2010-2011 sezonunda, Trabzonspor'un 3 maçta teşvik girişiminde bulunduğuna yönelik olarak UEFA'ya başvuran ancak UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulundan ret alan Fenerbahçe'ye, UEFA Temyiz Kurulundan da olumsuz cevap gelmiş, sarı-lacivertliler bu karar üzerine CAS'a başvurmuştu.

Yok arkadaş bunlar cezanın zirvesine ulaşmak istiyor anlaşıldı. Bu kadar kaşıntının sonu kulübün lisansını yırttıracak bunlara. Ben gördüm de bu kadarını görmedim. Bu işin sonu lisans iptaline gider. Ceza ya doymak istemiyorlar herhalde. Koskoca ülke tek elden kurtarmaya çalışıyor, bunlar inadına dibi görmek istiyor. Helal olsun. Hayallerimizi gerçekleştirecek bu süper zekalar, Lisansını yırt gel fifa
                                yahu yüzme takımı bile şike yapmış bir kulübün hala var olması ise ayrı bir tez konusu olur ayrıca.
                                Celal kardeşimizin bahsettiği sabrın süresi az olacak anlaşılan.

Bunlar kadar utanmaz, sıkılmaz, ahlaksız bir güruh olamaz.

Haydi FIFA, yırt şunların lisansını, kapattır şikebahçe denilen kulübün kapısını

Kendi sonlarını hızlandırıyorlar, haberleri yok
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X