Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]
    Ne yapalım? İnsanlara burda yazma deniliyor.
    Ben nerde konuşacağım peki bu süreci?
    Bir tane daha başlık açalım o zaman. Olumsuz fikirler oraya yazılsın.
    İlk zamanlar bana burda umut taciri diyorlardı. Şimdi de olumsuz yazma deniliyor.
    Kimin keyfine göre hareket edeceğiz çözemiyorum.
    Diyebilirsin ki sen inanmıyorsun belki ama bizim hâlâ umudumuz var. Biz boşa hayal kurmuyoruz veyahut.
    Burada yazma nedir? Üstelik bu ilk değil.
    Sanki bütün millet Trabzonsporlu da o hayal kırıklığı yaşayanlar değil. Herkes inançlı da onu yazanlar değil.
    Çok kırıcı. Bilmem anlatabildim mi.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Adem Akyüz'
      katilmiyorum
      bu baslikdan depresyonlarini uzak tutsunlar bencede
      burasi özel kalmali

yoksa yazsin emirhan
      hep beraber depresyona girelim
      Abi sonuçta yaşanmış bir süreç var ve bu süreci yaşatanlar hala ülkenin başında. Olumsuz düşünenlere çok fazla kızamıyorum açıkçası.
      Sürekli bu başlığa gelip her gün olumsuzluk pompalayan biri tabii ki yazmasın ama bu demek değildir ki olumsuz düşünenlerin yazması yasak.

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Adem Akyüz'
      Ne yapalım? İnsanlara burda yazma deniliyor.
      Ben nerde konuşacağım peki bu süreci?
      Bir tane daha başlık açalım o zaman. Olumsuz fikirler oraya yazılsın.
      İlk zamanlar bana burda umut taciri diyorlardı. Şimdi de olumsuz yazma deniliyor.
      Kimin keyfine göre hareket edeceğiz çözemiyorum.
      Diyebilirsin ki sen inanmıyorsun belki ama bizim hâlâ umudumuz var. Biz boşa hayal kurmuyoruz veyahut.
      Burada yazma nedir? Üstelik bu ilk değil.
      Sanki bütün millet Trabzonsporlu da o hayal kırıklığı yaşayanlar değil. Herkes inançlı da onu yazanlar değil.
      Çok kırıcı. Bilmem anlatabildim mi.
      Sibel aynı şeyleri söylüyoruz zaten. Ümitli olan da, ümitsiz olan da fikrini söylemeli.
      Kimse kimseye burada yazmayın diyemez öyle bir hakkı yok.
      Sadece belirtmek istediğim süreç hakkında olumsuz düşünen birisi de gelip burada ümidi olanları boş hayal kurmakla suçlamasın.
      Yani ne bileyim, bunun sonu gelmeyecek desin, hakkımızı alamayacağız desin ama boş hayal kurmak ifadesi biraz suçlayıcı bir ifade.
      Yoksa tabii ki her bireyin bir düşüncesi var ve bunu ifade etmesi en doğal şeylerden biri.
      www.x.com/zykmda

Yorum

• CAS'ta TFF ve Fenerbahçe'nin Hakemi İstifa Etti
        Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda gerçekleştirilen şike eylemlerinin Türkiye’de cezalandırılmaması ve şampiyonluğun kendisine verilmemesi nedeniyle Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) açtığı davada yeni bir gelişme yaşandı.
        Davanın karşı tarafı olan TFF, Fenerbahçe ve UEFA’nın atadığı hakem Pinto, UEFA’ya hukuki danışmanlık hizmeti verdiği için davadan çekilmek zorunda kaldı.

UEFA ve CAS’ın 2013 yılında Fenerbahçe’ye şikeden dolayı ceza vermesi üzerine Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının kendisine verilmesi için UEFA ve FIFA’ya başvurdu. UEFA’nın ulusal lige müdahale yetkisi olmadığı gerekçesiyle bu başvuruyu reddetmesi üzerine, bordo-mavililer konuyu CAS’a taşıyarak TFF, UEFA ve Fenerbahçe Kulübü’ne karşı dava açtı.

CAS’ta konuyu 3 kişilik hakem heyetinin değerlendirmesi sürecine girilirken, taraftar bağımsız ve tarafsız birer hakem atamak için harekete geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem olarak avukat Jose Juan Pinto’yu CAS’a bildirdi. Davada TFF ile aynı tarafta olan Fenerbahçe ve UEFA da Pinto’yu hakem olarak kabul etti. Pinto, CAS’a sunduğu beyanda, ortağı olduğu hukuk bürosunun, bazı davalarda UEFA’ya hukuki danışmanlık yaparak ücret aldığını ifade edince, bordo-mavili kulüp gerekirse itiraz etmek üzere CAS’a başvurdu ve Pinto’nun UEFA’ya verdiği hizmetin ayrıntılarını sordu.

Bu bilginin gizli olduğunu belirterek açıklayamayacağını belirten Pinto, hakemlik görevinden istifa etti. Pinto’nun istifa mektubu, dün CAS tarafından davanın taraflarına iletildi. Bu gelişme üzerine TFF’ni yeni bir hakem belirleyerek CAS’a bildirmesi bekleniyor.

Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• [MENTION=47610]Adem Akyüz'[/MENTION]
          Anlaştık

İşte bunlar hep Ertan abinin suçu. Bu başlığı açmayacaktı.
          En son Sibel tarafından düzenlendi; 14.01.2016, 14:45.

Yorum

• yazın yazın sıkıntı yok
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              CAS'TA, FENERBAHÇE VE TFF'YE İSTİFA ŞOKU

Trabzonspor’un 2010-2011 sezonunda gerçekleştirilen şike eylemlerinin Türkiye’de cezalandırılmaması ve şampiyonluğun kendisine verilmemesi nedeniyle Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) açtığı davada yeni bir gelişme yaşandı. Davanın karşı tarafı olan TFF, Fenerbahçe ve UEFA’nın atadığı hakem Pinto, UEFA’ya hukuki danışmanlık hizmeti verdiği için davadan çekilmek zorunda kaldı.

UEFA ve CAS’ın 2013 yılında Fenerbahçe’ye şikeden dolayı ceza vermesi üzerine Trabzonspor Kulübü, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasının kendisine verilmesi için UEFA ve FIFA’ya başvurdu. UEFA’nın ulusal lige müdahale yetkisi olmadığı gerekçesiyle bu başvuruyu reddetmesi üzerine, bordo-mavililer konuyu CAS’a taşıyarak TFF, UEFA ve Fenerbahçe Kulübü’ne karşı dava açtı.

CAS’ta konuyu 3 kişilik hakem heyetinin değerlendirmesi sürecine girilirken, taraftar bağımsız ve tarafsız birer hakem atamak için harekete geçti.

Türkiye Futbol Federasyonu, hakem olarak avukat Jose Juan Pinto’yu CAS’a bildirdi. Davada TFF ile aynı tarafta olan Fenerbahçe ve UEFA da Pinto’yu hakem olarak kabul etti. Pinto, CAS’a sunduğu beyanda, ortağı olduğu hukuk bürosunun, bazı davalarda UEFA’ya hukuki danışmanlık yaparak ücret aldığını ifade edince, bordo-mavili kulüp gerekirse itiraz etmek üzere CAS’a başvurdu ve Pinto’nun UEFA’ya verdiği hizmetin ayrıntılarını sordu.

Bu bilginin gizli olduğunu belirterek açıklayamayacağını belirten Pinto, hakemlik görevinden istifa etti. Pinto’nun istifa mektubu, dün CAS tarafından davanın taraflarına iletildi. Bu gelişme üzerine TFF'nin yeni bir hakem belirleyerek CAS’a bildirmesi bekleniyor.

Medya Trabzon
              Akıllarını alacağız şikeci ve teşvikçi emek hırsızlarının
              Trabzonspor ile mücadele etmek her zaman zor olmuştur.

Hakkımız olanı istiyoruz
              Hak etmediğimizi değil
              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• cımbızla laf almamak sözü büyüğünden ayırmamak gerekir.. umudunu koruyan insanları boş hayalcilikle itham edenler yazmasın evet buda benim fikrim yoksa umudum yok bu saatten sonra bişey çıkmaz v.s de fikrini yaz ama boş hayal kurmayın ne demek tependen tırnağa haklı olan bir adama bütün dünya karşısına geçmişken nasıl denir boş hayal kurma diye.. ayrıca süreç devam ediyor henüz biten bir şey yok hepimiz bu armanın renklerin bu tutkunun peşindeyiz biz çözülürsek zaten hiç bir kazanamayız.

bilinç altının nasıl bir şey olduğunu, 25. kareyi v.s kapsamlı şekilde araştırın artık savaşarak yokedemediği toplumları zihinlerini kontrol ederek ele geçiriyor zamanın zebanileri. Algı yaratmak büyük bir silah mesela uefa ve cas'tan ard arda tokat yerken, azizin piknikte gülen fotolarını yayınladı gazeteler hep iyi haberler yapmaya çalıştılar zira en büyük amaçları fb taraftarının çözülmesini engellemekti bununda başardılar.

bu davayı kaybetsekte boş hayal peşinde koşmuş olmayacağız hiç bir zaman sadece en büyük tutkumuzun haklılığının peşinden gitmiş olacağız.

bu konudan yorulsakta bıksakta bizi hırpalasada bırakın bu konu biraz özel kalsın..

tepataklakdan gönderildi
                sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yazın yazın sıkıntı yok
                  Emin misin Celal abi?

Yorum

• 2010-2011 Şampiyonluk Kupası,

Beştepe'deki şahsın iki dudağı arasında

Yine de yılmadık, bıkmadık, unutmadık, unutmayacağız.

Bu işin peşini bırakmayacağız.

O kupayı Trabzonspor'un şanlı ve gururlu müzesine sokacağız.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yazın yazın sıkıntı yok
                      Aha subliminal mesaj da geldi...

Yazın dediğine göre haziran temmuz gibi biter bu iş.
                      HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• 2016 yılında bu iş çözülür.
                        Kupamızı verirler.
                        Ama ben istiyorum ki,
                        Şikebahçe hem düşürülsün hem kupamız verilsin.

Bu ülkedeki Beyler bunu göze alır mı sizce?
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• bu basligi ayakta tutan kadar degerli üyeler yok
                          burdaki arkadaslari bi özel seviyorum
                          umarim ykinda kupa yola cikacaktir, sizinde kutsadigim nöbetiniz bitecektir
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2016 yılında bu iş çözülür.
                            Kupamızı verirler.
                            Ama ben istiyorum ki,
                            Şikebahçe hem düşürülsün hem kupamız verilsin.

Bu ülkedeki Beyler bunu göze alır mı sizce?

Artik bu is Fenerbahce'yle kalmasin. Euro 2016'dan atsinlar bizi. Bu kadar tepkisiz kalan bir ulkeye boyle bir ceza yakisir. Benim derdim FB, aziz maziz degil. Bir ulkenin adalet sistemi olur ona gore ceza keser is olup biter. Ulke icin su kadar kucuk olayi bile yuzumuze gozumuze bulastirdik. Kes fenere cezayi, ver kupamizi olay coktan bitmisti. Boyle beceriksiz boyle korkak insanlarla hicbirsey goze almazlar. Onun icin soyle ulke capinda bir tokat gerek.
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Emin misin Celal abi?
                              evet

İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aha subliminal mesaj da geldi...

Yazın dediğine göre haziran temmuz gibi biter bu iş.
                              valla ben lafı ortaya gorum siz değerli abilerim nereye çekerseniz artık
                              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Artik bu is Fenerbahce'yle kalmasin. Euro 2016'dan atsinlar bizi. Bu kadar tepkisiz kalan bir ulkeye boyle bir ceza yakisir. Benim derdim FB, aziz maziz degil. Bir ulkenin adalet sistemi olur ona gore ceza keser is olup biter. Ulke icin su kadar kucuk olayi bile yuzumuze gozumuze bulastirdik. Kes fenere cezayi, ver kupamizi olay coktan bitmisti. Boyle beceriksiz boyle korkak insanlarla hicbirsey goze almazlar. Onun icin soyle ulke capinda bir tokat gerek.
                                Ağzına, düşüncene, eline sağlık kardeşim

EURO 2016 turnuvasına almasınlar bizi, hiç üzülmem

Ülkeye tokadı çaksınlar da herkesin aklı başına gelsin

Birisi dememiş miydi zamanında, yahu Avrupa'ya katılmasak ne olur diye? (kupamızı 5,5 yıldır verdirmeyen zat)

Dediğiniz gibi şikebahçe zamanında düşürülüp kupamız verilseydi her şey çok daha güzel olacaktı.
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X