İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHedef gösterip, itham ettiğin için. Orada her kesimden insan yaşıyor olabilir... Ortam bu kadar gerginken bu cümlelere gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir mesajla bilgi verseniz daha iyi olmaz mı ama en azından bizde neden silindiğini öğrenmiş oluruzForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer silinen mesajın peşine bilgi vermek abesle iştigal. Sen de yazdıklarını süzgeçten geçir lütfen.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=46975]gurur6134[/MENTION] İtham edici ve tahrik edici cümleler kuruyorsunuz. İki kez sildim. Varsayımsal şekilde forum üyelerini bu şekilde zan altında bırakma hakkınız yok.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarasi olan gocunur neyi kimi tahrik ediyormusum ortaya zarf attim ben sanki bu dusuncede insanlar oldugunu bilmiyorsunuz forumda..bahsettigim sekilde gelen ilk mesajda alinti yapip hatirlatcam sana bu yazdiklarini..
Bahsettiğin şekilde mesaj gelir ya da gelmez diye bir iddiam yok. Ortada bir şey yokken tahrik edici bir mesaj attığın için mesajın silindi... Altında anlam arayarak bir yere varman mümkün değil.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
12numaraorg bir bildiri yayınlamış,bize zeytindalı uzatmışlar
fetö 'nun organize ettiği sözde şike kumpasının da artık hangi ellerden çıktığını trabzonspor camiasının gördüğünü düşünüyoruz şeklinde bir ifadeleri var. bunlar nasıl trabzonspor camiasının "şikeyi fetö tezgahlamıştır" diye düşünüyorlar fikrine ulaştılar ben anlamadım .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12numaraorg bir bildiri yayınlamış,bize zeytindalı uzatmışlar
fetö 'nun organize ettiği sözde şike kumpasının da artık hangi ellerden çıktığını trabzonspor camiasının gördüğünü düşünüyoruz şeklinde bir ifadeleri var. bunlar nasıl trabzonspor camiasının "şikeyi fetö tezgahlamıştır" diye düşünüyorlar fikrine ulaştılar ben anlamadım .I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
şikebahçe o kadar önemli onu ele geçiren kişi tüm dünya adeta onun oluyor Dünyada ne kadar makam varsa bütün cumhurbaşkanları, başkanlar, bütün
kurumlar şikebahçeyi ele geçirenleri dinliyor Dünya yetmez tüm arş-ı alem şikebahçeyi ele geçirenleri dinliyor....
bunlar şikeci zihniyeti nasıl bir mal,salak,aciz bir zihniyettir
Yorum
-
5 yıl boyunca bu olaydan hiçbir kazanım elde edemedik bu konuda sitemim şudur bizi savunanlar kimler.bizim bu konuda yetkili avukatımız kim kim savunuyor bizi bunları kimse birbirine sormadı.mesela gidip bir fenerbahceliye desen avukatınız kim sizi kim savunuyor hepsi bilir.ama mesela ben bilmiyorum atilla dilaver orhan ayhan gibi isimler çıkıyor karsıma.5 yıl boyunca neden bir adım bile ileri gidemedik neden bu konuyla alakalı taraftar olarak gerekeni yapmadım hepsi soru işareti bu saatten sonrada birşeyin degişecegini düşünmüyorum.
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle12numaraorg bir bildiri yayınlamış,bize zeytindalı uzatmışlar
fetö 'nun organize ettiği sözde şike kumpasının da artık hangi ellerden çıktığını trabzonspor camiasının gördüğünü düşünüyoruz şeklinde bir ifadeleri var. bunlar nasıl trabzonspor camiasının "şikeyi fetö tezgahlamıştır" diye düşünüyorlar fikrine ulaştılar ben anlamadım .
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
fetö 'nun organize ettiği sözde şike kumpasının da artık hangi ellerden çıktığını trabzonspor camiasının gördüğünü düşünüyoruz şeklinde bir ifadeleri var. bunlar nasıl trabzonspor camiasının "şikeyi fetö tezgahlamıştır" diye düşünüyorlar fikrine ulaştılar ben anlamadım .
Kimseyi takmadan, olaydan kopmadan, hakkını hukukunu aramaya devam.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum