Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine yeniden ısrarla dü-şe-cek-ler

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      2010-2011 davasına inanmayanlar burada fikirlerini yazmasın.

Burası kupanın alınacağına inananların sayfasıdır.
      Siz mi belirliyosunuz kimin yazıp kimin yazmayacağını?
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Siz mi belirliyosunuz kimin yazıp kimin yazmayacağını?
        Burada 5,5 yıldır mücadele veriyoruz.

Umutlarımızı kırmaya hakkınız yok.

Davaya veya kupanın geri geleceğine İnanmayabilirsiniz, saygı duyarım ancak bunu burada dile getirmemenizi öneriyorum.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Burada 5,5 yıldır mücadele veriyoruz.

Umutlarımızı kırmaya hakkınız yok.

Davaya veya kupanın geri geleceğine İnanmayabilirsiniz, saygı duyarım ancak bunu burada dile getirmemenizi öneriyorum.
          Yazdığım mesajda sizin mücadelenize bir laf mı ettim? Sadece boşa hayal kurup ümitlenmemenizi söyledim sizi düşündüğüm için. Keza bugüne kadar çokça gereksiz yere ümitlendik ben dahil. Davamıza inanıyorum inanmasam burda olmam. Ama kupanın geleceğine zerre inanmıyorum artık.

Burası kupanın alınacağına inananların değil Trabzonsporluların sayfasıdır.
          Twitter Adresim

Yorum

• Kupanın gelmeyeceğini söylemek bir fikirdir, fakat boş hayal demek bizim gibi sabırla bekleyenlere biraz hakaret gibi oluyor.. Biz bekliyoruz, tabiki yazmak hakkınız..
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kupanın gelmeyeceğini söylemek bir fikirdir, fakat boş hayal demek bizim gibi sabırla bekleyenlere biraz hakaret gibi oluyor.. Biz bekliyoruz, tabiki yazmak hakkınız..
              Boş hayal demek de bir fikirdir. Bazısı boş da olsa hayalinin peşinde koşmak ister bu ise bir tercihtir. Kimsenin tercihine karışamam tabiki. Umarım haklı çıkarsınız diyeceğim de boşa hayal kurmak istemiyorum
              Twitter Adresim

Yorum

• Kulübe şu anki hukuk direktörü ile çalışmamaları için (şike sürecinde bir Şike sanığının da avukatı olduğu için) baskı yaparken, kulüp gitmiş Hukuk Kurulu ile uyumlu ve yakın biçimde çalışan diğer avukatın sözleşmesini feshetmiş.
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Cad başvurusu ne zaman sonuçlanacak?
                  Ne gibi bir sonuç bekliyoruz?

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cad başvurusu ne zaman sonuçlanacak?
                    Ne gibi bir sonuç bekliyoruz?
                    Harbiden ne kadar sürecek bu süreç daha?
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kulübe şu anki hukuk direktörü ile çalışmamaları için (şike sürecinde bir Şike sanığının da avukatı olduğu için) baskı yaparken, kulüp gitmiş Hukuk Kurulu ile uyumlu ve yakın biçimde çalışan diğer avukatın sözleşmesini feshetmiş.
                      Hangi avukatın sözleşmesi feshedilmiş? Avukat arkadaşın ismi ne?
                      "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• Çok uzun sürecek çok
                        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harbiden ne kadar sürecek bu süreç daha?
                          Boş hayal ise neden merak ediyorsunuz ?
                          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

"Haklı çıkacağı günü" sabırsızlıkla bekliyor galiba.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Öğrenilmiş çaresizlik diye bir kavram vardır.
                              İnsanlar için de geçerlidir bu. Hele ki bizim gibi hayal kırıklığıni her şekliyle yaşayan varsa çok daha geçerlidir.

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                "Haklı çıkacağı günü" sabırsızlıkla bekliyor galiba.
                                Sınavım kötü geçti, kalacağımı biliyorum. Ama çabuk açıklansın istiyorum ki kafamı verip bütlere çalışabileyim.

Kalacağını biliyorsan niye çalışmıyorsun? Öğrencilik işte.
                                Twitter Adresim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X