Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Atilla Dilaver @AtillaDilaver 10 Ara
    1- Hala "akılsız" telefon kullanan azınlıktan olduğum için; seyahatlerde twitter'a girip yazamıyorum.
    2- 51 açıklama, 5 karar maddesi olmak üzere; toplam 56 maddeden müteşekkil UEFA Temyiz Kurulu Kararında; "sen kimsin" ibaresi yok.
    3- UEFA Temyiz Kurulu, Gerekçeli Kararında; Trabzonspor'un açtığı yeni hukuk yolundan rahatsızlığını belli ediyor.
    4- Defalarca söylediğimiz gibi;disiplin yargılamasında "yeni bir yol açtık."UEFA'nın rahatsızlığı; şike sürecindeki tutumu ile de ilgilidir
    5- 19 Mayıs 2015 günü karar veren UEFA Temyiz Kurulu, gerekçeli kararını 8 Aralık 2015 günü yazabilmiş ve "ben yetkisizim" demiştir.
    6- 8 Aralık 2015 tarihli diğer tebligat ise; FB'nin, TS şike/teşvik yaptı iddialarını reddetmesidir.Medya buna hiç yer vermedi.
    7- Muharrrem Usta, akılcı davranarak, olması gerekeni yaparak; bu mücadelenin başından beri olan insanlarla süreci devam ettirdi.
    8- Şu ana kadar -dış hukukta- olan gelişmeler, öngördüğümüz ve harekat planını oluşturduğumuz gelişmelerdir.
    9- 2012 yılında planlanan, 2014 yılında uygulamaya konulan yol haritası aynen devam etmektedir.Bu konuda endişeye gerek yoktur.
    10- Er ya da geç, her şeye ve herkese rağmen; şike konusunda adalet tecelli edecek,Tarihin en büyük organize şike eylemi cezasız kalmaycak.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Trabzonspor hazırlıklarını tamamlıyor...

10 Aralık 2015 Perşembe 10:04

UEFA Temyiz Kurulu'nun gerekçeli kararının açıklanmasının ardından Trabzonspor'un CAS'a başvuru yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.
      Trabzonspor, UEFA Temyiz Kurulu'nun şike süreciyle ilgili yapılan itirazı reddetmesinin ardından, kararın geldiği tarihten itibaren 10 gün içinde CAS'a "Ön Başvuru" yapacak. Trabzonspor, ön başvurudan sonra da ayrıntılı olarak başvuru gerekçelerini CAS'a bildirecek.
      Trabzonspor'un İsviçre'deki Hukuk Bürosu'nun bu konudaki hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğu öğrenildi.

Şike süreciyle ilgili olarak Türkiye'deki mahkemelerin verdiği kararlar, Avrupa'daki emsaller ve UEFA'nın bu konudaki tutarsızlığının da içereceği başvurudan çıkacak sonuca göre Trabzonspor, ya hakkına kavuşacak, ya da FIFA'ya müracaat edecek.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Atilla DİLAVER'in son maddede yazdıkları umarım gerçekleşir.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Adalet tecelli edecek... Bekliyoruz.
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adalet tecelli edecek... Bekliyoruz.
            Bir gün mutlaka....
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Atilla DİLAVER'in son maddede yazdıkları umarım gerçekleşir.
              Selam Abi, Ne yazmış Atilla Dilaver?
              SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
              SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Atilla Dilaver @AtillaDilaver 10 Ara
                1- Hala "akılsız" telefon kullanan azınlıktan olduğum için; seyahatlerde twitter'a girip yazamıyorum.
                2- 51 açıklama, 5 karar maddesi olmak üzere; toplam 56 maddeden müteşekkil UEFA Temyiz Kurulu Kararında; "sen kimsin" ibaresi yok.
                3- UEFA Temyiz Kurulu, Gerekçeli Kararında; Trabzonspor'un açtığı yeni hukuk yolundan rahatsızlığını belli ediyor.
                4- Defalarca söylediğimiz gibi;disiplin yargılamasında "yeni bir yol açtık."UEFA'nın rahatsızlığı; şike sürecindeki tutumu ile de ilgilidir
                5- 19 Mayıs 2015 günü karar veren UEFA Temyiz Kurulu, gerekçeli kararını 8 Aralık 2015 günü yazabilmiş ve "ben yetkisizim" demiştir.
                6- 8 Aralık 2015 tarihli diğer tebligat ise; FB'nin, TS şike/teşvik yaptı iddialarını reddetmesidir.Medya buna hiç yer vermedi.
                7- Muharrrem Usta, akılcı davranarak, olması gerekeni yaparak; bu mücadelenin başından beri olan insanlarla süreci devam ettirdi.
                8- Şu ana kadar -dış hukukta- olan gelişmeler, öngördüğümüz ve harekat planını oluşturduğumuz gelişmelerdir.
                9- 2012 yılında planlanan, 2014 yılında uygulamaya konulan yol haritası aynen devam etmektedir.Bu konuda endişeye gerek yoktur.
                10- Er ya da geç, her şeye ve herkese rağmen; şike konusunda adalet tecelli edecek,Tarihin en büyük organize şike eylemi cezasız kalmaycak.
                Birde derler ki; Karadeniz insanı sabırsızdır!...

Ahanda ispatı işte...

3 Temmuz 2011'de patlayan şike davasının üzerinden neredeyse 4,5 sene geçti.

Biz, Karadeniz'in tez canlı, sabırsız insanları olarak hakkımızı almak için yıllardır SABIRLA bekliyoruz!

''Beklenen gün gelecekse, çekilen çileler kutsaldır'' söylemi, tam da bize göre söylenmiş sanki...

İnatla, ısrarla bekliyoruz...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahanda ispatı işte...

Biz, Karadeniz'in tez canlı, sabırsız insanları olarak hakkımızı almak için yıllardır SABIRLA bekliyoruz!

''Beklenen gün gelecekse, çekilen çileler kutsaldır'' söylemi, tam da bize göre söylenmiş sanki...

Sağ ol Teşekkürler...
                  Bu dava yedi bitirdi bizi...
                  SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                  SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• şike sürecinden beri öyle şeyler okudum ki, hukuk bilgim tavan yaptı

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İnatla, sabırla bekliyoruz.
                      Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Saçıma aklar düştü.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          şike sürecinden beri öyle şeyler okudum ki, hukuk bilgim tavan yaptı
                          vallahi yav

trasfer beceriksizliginden scoutlugu, stad insati yüzünden mimarlik ve mühendisligi ve sike yüzünden hukuku söktük

sonrada derler ya Trabzonspor size ne veriyor diye
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir gün mutlaka....
                            Abi içindeki inanca ve azme hayranım sürekli buradasın.Bu kupayı aldığımızda özellikle sevineceğim senin için.Kaç yıldan beri burayı takip ediyorum harikasın.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Selam Abi, Ne yazmış Atilla Dilaver?
                              "10- Er ya da geç, her şeye ve herkese rağmen; şike konusunda adalet tecelli edecek,Tarihin en büyük organize şike eylemi cezasız kalmaycak."

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ahanda ispatı işte...

Taş olsak çatlardık be abi. Yalnız hep diyorum bizi en çok yoran bu şikeci şerefsizler değil. Bizi asıl yoran ve yıpratan içimizdekiler oldu.
                              Murat

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                vallahi yav

trasfer beceriksizliginden scoutlugu, stad insati yüzünden mimarlik ve mühendisligi ve sike yüzünden hukuku söktük

sonrada derler ya Trabzonspor size ne veriyor diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X