Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olan Akp'lilerle bugün kahvede tartışırken bir tanesi "Nedir bu kupa, kupa deyip duruyonuz çok meraklıysanız ben size yaptırayım bir kupa" dedi.

Son geldikleri nokta burası.

Ama haklılar %67 ile Fenere kumpas kurulduğunu şikeyi de Trabzonspor'un yaptığını onayladı adamlar.

Bunu söyleyince sadece Trabzonmu diye alınanlar oluyor hayır bizim Bandırma da ki Trabzonluların da alayı Akp'ye verdi alınacak bir durum yok
    kardes haklisin ama bunu tek akp secenleri katman mhp ve chp katmaman yanlis onlarin genel Baskanlarida fb kumpas kuruldu diye aciklamalar yapti onlar hükümette olsa degisen hic birsey olmiyacakti
    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• 82 puanla alınteriyle şampiyon ol. Sözde averajla şampiyon olan takım şike-teşvikle aynı puanı alsın.

UEFA Şampiyonlar liginden kovarak Trabzonspor'u davet etmiş.

UEFA ve CAS şikeyi onasın.

Eee kupan nerede? Bugün bu cezaları bize veren YD denen uzaktan kumandalı insan müsveddesi mi verecek?

Pislikleri halının altına süpürdünüz. Hakkımızı istedik. 10 haftada 8 maçta doğrandık.

Hata bilmeden, istemeden yapılır.
      Yanlış kasten, bilerek yapılır.

YD, Kuddusi ve hakemler bize yanlış yapıyor.
      Sahamızda üst üste 3 maçta hakem yanlışları ki bunu tüm otoriteler kabul ediyor.

Kadıköy'de polis otoları yakıldı. Dükkanlar, işyerleri yağmalandı. Bu kadar gündem yapılmadı.

3 ciciş takıma bu kadar hakem yanlışı yapılsa o stadlarından sağ çıkamazlardı.

İNADINA TRABZONSPOR
      İNADINA BORDO-MAVİ
      İNADINA MÜCADELE
      İNADINA ŞAMPİYONLUK
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon'un katili
        Türk hakemleri
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• Takımımıza sahip çıkacağız
          Trabzonspor bu zor günleri aşar
          Şike sürecinin peşini bırakalım diyerek bizi böyle cezalarla sindiremezler
          O kupa s.ke s.ke gelecek, onlarda görecek, %69 destek gören beyaz kefenliler de görecek
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Asıl mücadele şimdi başlıyor kardeşlerim

Ulan seçimden sonra biraz kendime zaman ayırayım dedim, TS sevgisinden 2 gün dayanabildim.

Az önce açıklanan cezalar yine beni gerdi.
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Trabzon/İlçelerine baktım hepsinde AK Parti % 80'in de üzerine çıkmış. Demek ki merkez'de yaşayanlar tepki oyu kullanmalarına rağmen ancak % 70'e düşürülebildi.Gerçekten inanılır gibi değil.Şöyle bir benzetme yapsam sanırım hakaret olmayacak.Nasıl ki Hindistan'a ineğe tapıp kutsal değer olarak sayılırken bizde de sanırım durum aynı.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olan Akp'lilerle bugün kahvede tartışırken bir tanesi "Nedir bu kupa, kupa deyip duruyonuz çok meraklıysanız ben size yaptırayım bir kupa" dedi.

Son geldikleri nokta burası.

Ama haklılar %67 ile Fenere kumpas kurulduğunu şikeyi de Trabzonspor'un yaptığını onayladı adamlar.

Bunu söyleyince sadece Trabzonmu diye alınanlar oluyor hayır bizim Bandırma da ki Trabzonluların da alayı Akp'ye verdi alınacak bir durum yok
                ''Size'' kupa yaptırayım diyen adam zaten Trabzonsporlu değil dostum.

Siz biz isek onlar kim miş?
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Trabzon/İlçelerine baktım hepsinde AK Parti % 80'in de üzerine çıkmış. Demek ki merkez'de yaşayanlar tepki oyu kullanmalarına rağmen ancak % 70'e düşürülebildi.Gerçekten inanılır gibi değil.Şöyle bir benzetme yapsam sanırım hakaret olmayacak.Nasıl ki Hindistan'a ineğe tapıp kutsal değer olarak sayılırken bizde de sanırım durum aynı.
                  apronda deve kesen zihniyetle ineğe karşılaştırdım error verdi...bunlar inek tezeği bile olamaz..
                  County of Essex

Yorum

• Screenshot_2015-11-03-20-50-06-1.jpg Yeni strateji güzelmiş. İş yapar kesinlikle. Kutluyorum...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Ovvv stratejiyi geliştirdiler. Vatan, millet, Trabzonspor! Hacusmanoli başkan, Trabzonspor şampiyon ulannn!!

Screenshot_2015-11-03-21-03-31.jpg
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.11.2015, 23:08.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH=CONFIG]7626[/ATTACH] Yeni strateji güzelmiş. İş yapar kesinlikle. Kutluyorum...
                        hahaha.. nasıl olsa tutuyor bu taktik.. bunlar da haklı.. bizde satılık 13. sandıklar oldukça bunlar daha çok bizle kafa geçerler..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• kaç yıl oldu bi adam akıllı ses getirecek protestomuz olmadı.
                          bi maçta sahada oturma eylemi yapalım ne bileyim kendi kalemize 20 gol atalım vs.
                          ne kaybedeceğiz daha
                          Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Trabzonspor un sahada lime lime doğranmasına başlanan maç gs maçı ve maçtan önce gs ın düştüğü durumdan dolayı gs yi kurtarmak için harekete geçen gs lobisi Trabzonspor un katlinin baş sorumlularıdır. O yüzden Serefsizsin Galatasaray.

Yorum

• TS'ye hizmet ediyorlarmis gerekirse ölürlermiste mis mis mis.

adama sormazlar mi en önemli davan olan sike davasinda 1 kez olsun neden mahkemeye gidip hakkimizi aramadin

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ''Size'' kupa yaptırayım diyen adam zaten Trabzonsporlu değil dostum.

Siz biz isek onlar kim miş?
                                Onlar elit kategoriymiş Ak Trabzonsporlular
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X