İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
-
82 puanla alınteriyle şampiyon ol. Sözde averajla şampiyon olan takım şike-teşvikle aynı puanı alsın.
UEFA Şampiyonlar liginden kovarak Trabzonspor'u davet etmiş.
UEFA ve CAS şikeyi onasın.
Eee kupan nerede? Bugün bu cezaları bize veren YD denen uzaktan kumandalı insan müsveddesi mi verecek?
Pislikleri halının altına süpürdünüz. Hakkımızı istedik. 10 haftada 8 maçta doğrandık.
Hata bilmeden, istemeden yapılır.
Yanlış kasten, bilerek yapılır.
YD, Kuddusi ve hakemler bize yanlış yapıyor.
Sahamızda üst üste 3 maçta hakem yanlışları ki bunu tüm otoriteler kabul ediyor.
Kadıköy'de polis otoları yakıldı. Dükkanlar, işyerleri yağmalandı. Bu kadar gündem yapılmadı.
3 ciciş takıma bu kadar hakem yanlışı yapılsa o stadlarından sağ çıkamazlardı.
İNADINA TRABZONSPOR
İNADINA BORDO-MAVİ
İNADINA MÜCADELE
İNADINA ŞAMPİYONLUK2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzon/İlçelerine baktım hepsinde AK Parti % 80'in de üzerine çıkmış. Demek ki merkez'de yaşayanlar tepki oyu kullanmalarına rağmen ancak % 70'e düşürülebildi.Gerçekten inanılır gibi değil.Şöyle bir benzetme yapsam sanırım hakaret olmayacak.Nasıl ki Hindistan'a ineğe tapıp kutsal değer olarak sayılırken bizde de sanırım durum aynı.
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonlu ve Trabzonspor'lu olan Akp'lilerle bugün kahvede tartışırken bir tanesi "Nedir bu kupa, kupa deyip duruyonuz çok meraklıysanız ben size yaptırayım bir kupa" dedi.
Son geldikleri nokta burası.
Ama haklılar %67 ile Fenere kumpas kurulduğunu şikeyi de Trabzonspor'un yaptığını onayladı adamlar.
Bunu söyleyince sadece Trabzonmu diye alınanlar oluyor hayır bizim Bandırma da ki Trabzonluların da alayı Akp'ye verdi alınacak bir durum yok
Siz biz isek onlar kim miş?Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Karasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon/İlçelerine baktım hepsinde AK Parti % 80'in de üzerine çıkmış. Demek ki merkez'de yaşayanlar tepki oyu kullanmalarına rağmen ancak % 70'e düşürülebildi.Gerçekten inanılır gibi değil.Şöyle bir benzetme yapsam sanırım hakaret olmayacak.Nasıl ki Hindistan'a ineğe tapıp kutsal değer olarak sayılırken bizde de sanırım durum aynı.County of Essex
Yorum
-
Screenshot_2015-11-03-20-50-06-1.jpg Yeni strateji güzelmiş. İş yapar kesinlikle. Kutluyorum...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ovvv stratejiyi geliştirdiler. Vatan, millet, Trabzonspor! Hacusmanoli başkan, Trabzonspor şampiyon ulannn!!
Screenshot_2015-11-03-21-03-31.jpgEn son ibrahim tarafından düzenlendi; 03.11.2015, 23:08.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]7626[/ATTACH] Yeni strateji güzelmiş. İş yapar kesinlikle. Kutluyorum...Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Trabzonspor un sahada lime lime doğranmasına başlanan maç gs maçı ve maçtan önce gs ın düştüğü durumdan dolayı gs yi kurtarmak için harekete geçen gs lobisi Trabzonspor un katlinin baş sorumlularıdır. O yüzden Serefsizsin Galatasaray.
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Size'' kupa yaptırayım diyen adam zaten Trabzonsporlu değil dostum.
Siz biz isek onlar kim miş?Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum