Bu büyük mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu iş ne zaman hakkaniyetle sonuçlanacak?
Hakkımızı almak için çadır tiyatrosunun baş maymundan izin mi alacağız? Dedikocu karılar gibi kanal kanal gezip 5 senedir girdiği her davayı kaybettiren lafları tekrar ediyor gregoryen papazı kılıklı!
Sahadada kazanmalıyız. Şu kadroyu geçen 4 senede kuracaktık. Yazık oldu yıllara. Sahada kaybettikçe haklı olduğumuz davayı savunmaktan imtina eder olduk.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Çok sıkıldım artık yeter. Hep bu yediden yargılanma yüzünden uzadı bu mevzu. Hala utanmadan kupanın üstüne yatmışlar vermicez vermicez diyorlar. Kanırtarak aldıklarını sandıklarını, anırtarak alıcaz.En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 01.09.2015, 21:00.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Yıllar geçti,sonuç değişmedi değil mi?
Değişmeyecektir,çünkü Yıldırım'ın açıkladığı üzre,Cumhurbaşkanı konuya müdahil olup bu duruma getirmiştir.
Yorum
-
Rising Starda bile bu "adamın" şakşakcılığı yapılıyor....gerçi macunun kanalı burası pek şaşırmamak laZım...bu ülke nasıl bu hale geldi aklım hayalim almıyor arkadaş...düzen bildiğin muz cumhuriyeti...Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
Hıncal Uluç: "Aslında suç Aziz Yıldırım'da değil. Her yaptığını yanına kar bırakan, ona adeta zorla "En el hak" dedirten benim devletim..
Hıncal Uluç: "Aziz Yıldırım bu açık tehdit ve teşviklerinden sonra dahi ifade vermeye çağrılmıyorsa, yasa ve savcılar niye var?"
Yorum
-
Hıncal Uluç: "Aslında suç Aziz Yıldırım'da değil. Her yaptığını yanına kar bırakan, ona adeta zorla "En el hak" dedirten benim devletim..
Hıncal Uluç: "Aziz Yıldırım bu açık tehdit ve teşviklerinden sonra dahi ifade vermeye çağrılmıyorsa, yasa ve savcılar niye var?"
Yorum
-
İlk olarak duyurukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHıncal Uluç: "Aslında suç Aziz Yıldırım'da değil. Her yaptığını yanına kar bırakan, ona adeta zorla "En el hak" dedirten benim devletim..
Bravo ULUÇ sana2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
ERSİN GÖKALİOĞLU TWİTTERİ KİLİTLEYİP RESMEN KAÇMIŞ.
adam 3 aydır zlatan gelecek diye gs lilere gaz verip takipçi arttırıyordu. zlatan gelmeyince gs taraftarı ersin gökalioğlunun yedi ceddine küfür operasyonu başlattı. e tabi gs taraftarı fenerlilere benzemiyor . adamlar internette acaip örgütlüler. bizde gs taraftarı sayesinde bir trollden kurtulmuş olduk.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum