İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Fenerbahçe sk, Türk futbol federasyonu Disiplin durum: 27231
tarih 2015/05/19
Fenerbahçe sk, Türk futbol federasyonuBU (KAPAK PAGE DAHİL) 8 SAYFALARI MESSAGECONTAINS
Disiplin durum: 27231
Sayın Baylar,
11. Aralık 2014 tarihinde gerçekleştirilen Kontrol, Etik ve toplantıda Disiplin Kurulu tarafından kabul gerekçesiyle attachedthe kararı bulabilirsiniz
Biz sizin bu kararın nedeni not alarak ve uygulanmasını sağlamak seviniriz
Saygılarımla
UEFA
emilio Garcia
Disiplin ve Dürüstlük Başkanı
Yorum
-
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!
Valla tuhaf şeyler oluyor. Aklım almıyor malesef. Tepelerin içini dışını bilen adama noldu acaba birden bire?
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Önceki mesajlarımda da dedim bir diyarbakır kadar olamıyoruz hep kupamızı çalanlardan adalet bekliyoruz. Adamlar ligden çekiliriz ayrı lig kurarız dediler reisden açıklama geldi ''Bu mudur demokrasi bu mudur barış'' diyor ee baktı ki biz susuyoruz bize gelince de ''siz kupayı haketmediniz ki'' demişti bizden diyarbakır kadar tepki olmamıştı bu nedenle bizi diyarbakır kadar kaale almamışlardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Diyarbakırspor ile Denizlispor arasında oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçla ilgili "Bu mudur demokrasi bu mudur barış." ifadesini kullandı.
artık ses getirici bişeyler yapmalıyız gerekirse ligden çekilmeliyizTemiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla tuhaf şeyler oluyor. Aklım almıyor malesef. Tepelerin içini dışını bilen adama noldu acaba birden bire?
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Beşiktaşlı taraftarlar, lider Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 1-0 yendiği karşılaşmada şike yapıldığı iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu. Suç duyurusu için verilen dilekçede Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın maç öncesi yaptığı "Takımdan hiç memnun değilim. Son maçlarda sıkıntıları da olmadığı halde ligin sonu geldi diye bir vurdumduymazlık içindeler. Bu nedenle bir şey yapma olanağımız yok" sözlerine yer verildi. İlhan Cavcav'ın daha önce de sarıkırmızılı takımın taraftarı olduğunu defalarca dile getirdiği ve "Biz olamıyorsak, G.Saray şampiyon olsun" tarzında demeçler verdiği belirtildi.
KAMU VİCDANI YARALANDI...
Suç duyurusu dilekçesinde ayrıca şu ifadeler kullanıldı: "Maçtan akla kalan iki enstantane ise Gençlerbirliği kalecisi Ferhat'ın ülkeyi ayağa kaldıran bir gol yemesi, diğeri de eski Galatasaraylı oyuncu Bogdan Stancu'nun son saniyede kaleci ile karşı karşıyayken topu rakibe ikram etmesidir. Kamuoyu vicdanını yaralayan bu beyanat ve maç içinde taraflı tarafsız herkesin tabiri caizse midesini bulandıran bu hataların araştırılması amacıyla yasal işlem başlatılmasını talep etme zorunluluğu hasıl olmuştur. Soruşturma sonucunda suç unsuruna rastlanması durumunda ilgili şahıslara dava açılmasını Sayın Cumhuriyet Başsavcılığımızdan arz ve talep ederiz."
TARTIŞILAN GOL
Galatasaray maçın 67. dakikasında Sneijder'in golüyle öne geçmiş, bu pozisyonda kaleci Ferhat'ın topa müdahalesi tartışma yaratmıştı. Futbol kamuoyunda bazı kesimler, Ferhat'ın topa uzanabilecek durumda olmasına rağmen, elini çektiği görüşünü savunmuştu. Gençlerbirliği kalecisi ise top çizgiyi geçtiği için müdahale etmediğini söylemişti.
STANCU'NUN GOLÜ KAÇIRDIĞIAN
G.Saray'ın eski futbolcusu Stancu, uzatmalarda El Kabir'in kafa pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalmış, müsait bir pozisyonda olmasına rağmen topu kötü ve yavaş bir vuruşla kaleci Sinan Bolat'a yollamıştı.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Blackseaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim tek şey var Atilla Dilaver bu davayı bırakmaz. Bırakmamalı da.
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParasını aldığı sürece bırakmaz , alamazsa bırakır. Kısaca dilaver için money talks.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
Yorum
-
İlk olarak piskopatrizeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleParasını aldığı sürece bırakmaz , alamazsa bırakır. Kısaca dilaver için money talks.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak kötü şey...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum