Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu süreç daha bitmedi
    Çünkü biz bitti demedik
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...hacı ağzını bozma..ne ayaksın falan...milletin babası olacak yaştasın...

...takımımın başarısızlıkları beni o kadar çok üzüyor ki belki de şampiyon olsak bile şampiyonluğu tam olarak yaşayamayacağımız endişesi var bende...dile kolay tam 30 yıl bitti...
      Şampiyon olunca sevinememe endişen varsa sende sıkıntı var diyorum işte,
      yorumlarında da sıkıntı var,
      ayrıca 30 sene falan bitmedi,2011 de şampiyon olduk biz,
      tamam şampiyonluğun sevincini yaşayamadık ama 4 sene önce şampiyon olduk biz.
      Bu ne olursa bi de ben yapıyım bakalım
      her mesajın ardına ekliyorsun
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• ben şahsen uefanın her adımını hukuk kuralları çerçevesinde attığını düşünüyorum..sadece takdir haklarını maalesef şike lobisinin dayatmaları sonucu fbden yana kullandıklarını düşünüyorum..neydi o; 8 maç tespit ettikleri manipülasyona (şike,teşvik) sadece 3 yıl ceza verdiler..bunu cas da fb gerekçeli kararında dile getirmişti..
        diğer yandan uefa incelediği tüm maçlarda şike var demiştir..lakin elinden gelen sadece tffye dayatma yapmak olmuştur..uefanın üye federasyonlara direkt müdahale hakkı yoktu..bu hakkı 2013 astanada aldılar ve bu tarihten sonraki şike olaylarına eğer üye federasyonlar müdahale etmezse kendileri direkt oarak müdahale edebilecekler..
        malum şike 2011 yılında yapıldı yani 2013 ten önce..o nedenle şike cezalarına gerekli müdahaleyi yapamayan uefanın yerine müdahaleyi yapacak olan fifaya geçiyor top bizim davada..

fb ile alakalı itirazımızı reddeden uefa tahkim kurulunun gerekçeli kararı açıklamasından sonra süreç hukuksal yolculuğuna devam edecektir..şike net ve sabittir..cas onaylamıştır..cas ve uefa dk'nun vermiş olduğu "şike vardır" kararları tüm kurumları bağlar niteliktedir..yani fifa bana ne diyemez..

kısacası süreç hukuk kuralları içinde yoluna devam etmektedir..yolun sonunda şikecilerin küme düşmesi kaçınılmazdır..bunu kendileri de net olarak bilmektedirler..

şike lobisi yolun sonuna kadar gitmek istemiştir..yaşanan durum sadece budur..yoksa uefa defalarca yapılması gerekenleri tffye göndermiş ve baskısını yapmıştır..yani elinden geleni yapmıştır..
        Herkese Merhaba

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS, Yargıtay ve İFM Onadı!

İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben şahsen uefanın her adımını hukuk kuralları çerçevesinde attığını düşünüyorum..sadece takdir haklarını maalesef şike lobisinin dayatmaları sonucu fbden yana kullandıklarını düşünüyorum..neydi o; 8 maç tespit ettikleri manipülasyona (şike,teşvik) sadece 3 yıl ceza verdiler..bunu cas da fb gerekçeli kararında dile getirmişti..
          diğer yandan uefa incelediği tüm maçlarda şike var demiştir..lakin elinden gelen sadece tffye dayatma yapmak olmuştur..uefanın üye federasyonlara direkt müdahale hakkı yoktu..bu hakkı 2013 astanada aldılar ve bu tarihten sonraki şike olaylarına eğer üye federasyonlar müdahale etmezse kendileri direkt oarak müdahale edebilecekler..
          malum şike 2011 yılında yapıldı yani 2013 ten önce..o nedenle şike cezalarına gerekli müdahaleyi yapamayan uefanın yerine müdahaleyi yapacak olan fifaya geçiyor top bizim davada..

fb ile alakalı itirazımızı reddeden uefa tahkim kurulunun gerekçeli kararı açıklamasından sonra süreç hukuksal yolculuğuna devam edecektir..şike net ve sabittir..cas onaylamıştır..cas ve uefa dk'nun vermiş olduğu "şike vardır" kararları tüm kurumları bağlar niteliktedir..yani fifa bana ne diyemez..

kısacası süreç hukuk kuralları içinde yoluna devam etmektedir..yolun sonunda şikecilerin küme düşmesi kaçınılmazdır..bunu kendileri de net olarak bilmektedirler..

şike lobisi yolun sonuna kadar gitmek istemiştir..yaşanan durum sadece budur..yoksa uefa defalarca yapılması gerekenleri tffye göndermiş ve baskısını yapmıştır..yani elinden geleni yapmıştır..
          Abi yokluğunda beyni sulanmışların sayısı iyice arttı bu başlıkta. Burada birkaç kişi kaldık. Daha sık gir lütfen.
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben şahsen uefanın her adımını hukuk kuralları çerçevesinde attığını düşünüyorum..sadece takdir haklarını maalesef şike lobisinin dayatmaları sonucu fbden yana kullandıklarını düşünüyorum..neydi o; 8 maç tespit ettikleri manipülasyona (şike,teşvik) sadece 3 yıl ceza verdiler..bunu cas da fb gerekçeli kararında dile getirmişti..

Bana göre de süreç aynen bu şekildedir,
            yine bana göre aynen bu şekilde ilerleyecek ve sonuca gideceğiz.
            Renktaş güzel bir analiz olmuş,ellerine sağlık.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

UEFA elinden geleni yapmıştır görüşünüze katılmıyorum. UEFA tffye şike cezalarınının uygulanması yönünde baskı yapsa buna tff direnemez. Böyle bir baskı olamaz. Şikenin Astana kararlarından önce yapılması bu durumu değiştirmez. Gerekçeli karar geldiğinde bunu daha iyi yorumlama şansımız olacak.

2. bir durum ise Cas kararları. Orada açıkça fbye şike cezalarının eksik verildiği belirtiliyor. Bu durum bize Uefanın bu davaya adaletli yaklaşmadığı, şikenin uefaya kadar uzandığını gösteriyor. Koçun uefaya olan sponsorluğu, dünya liderimiz RTE'nin Platini ile olan görüşmeleri ve şikecilerin UEFA temsilcisi şenes erzik bu duruma bir kanıttır.
              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
              Hz. Ömer.

Yorum

• Başka başlıklarda da ilgi çekmek için surat ifadelerini cümle sonuna serpiştirerek ''saçmalayan'' birinin burada Trabzonsporluları hayvan gibi böğürmekle itham etmesine nasıl izin veriliyor anlamadım.

Yazdıkları baştan aşağıya saçmalık. Sıraladığı maddelerde tuttuğu takımın bütün mahkemelerden şike ve teşvik suçuyla mahkum olduğunu, spor yargılamasında ve işin Avrupa kısmında geri dönüşsüz bir şekilde kararların verildiğini ve yeniden yargılanma gibi bir madrabazlıkla aklanamayacağını unutmuş. Aklı sıra soğuk gerçekler bunlar tadında bize veriyor veriştiriyor.

....

Forum yönetiminden konu hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim. Sakın sizden başka türlü düşünüyor diye kollamayın. Başka türlü düşünmek başka ... başka takımın taraftarı olup burada kusmuk yaymak başka!
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Atilla Dilaver: "10 gün kadar sonra" diye bahsettiğim gelişmeler, bunlar değildir. Hazırlıklarımız, tahmin ettiğimiz zamandan uzun sürdü.
                  benim kizdigim seyde budur. önce ortaya lafi at 10 gün diye. simdik yok is uzun sürdü, hava yagmurluydu falanla kimseyi oyalamasinlar.

Yorum

• Her zaman söyledim, yine söylüyorum;

Bizler, iyi olduğumuz için kaybedenlerdeniz. Düşünün, Ne zaman ki TFF önüne Tüp asıldı işte o zaman manşetlerde yer bulduk.

Demek ki neymiş? Şiddet varsa istediğini alırsın. Ne yazık ki Ülkemizde durum bundan ibaret.

İşte o yüzden;

Meydan parkı, Gezi parkına dönmediği sürece ADALET gelmez !
                    BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Başka başlıklarda da ilgi çekmek için surat ifadelerini cümle sonuna serpiştirerek ''saçmalayan'' birinin burada Trabzonsporluları hayvan gibi böğürmekle itham etmesine nasıl izin veriliyor anlamadım.

Yazdıkları baştan aşağıya saçmalık. Sıraladığı maddelerde tuttuğu takımın bütün mahkemelerden şike ve teşvik suçuyla mahkum olduğunu, spor yargılamasında ve işin Avrupa kısmında geri dönüşsüz bir şekilde kararların verildiğini ve yeniden yargılanma gibi bir madrabazlıkla aklanamayacağını unutmuş. Aklı sıra soğuk gerçekler bunlar tadında bize veriyor veriştiriyor.

....

Forum yönetiminden konu hakkında gereğinin yapılmasını arz ederim. Sakın sizden başka türlü düşünüyor diye kollamayın. Başka türlü düşünmek başka ... başka takımın taraftarı olup burada kusmuk yaymak başka!
                      Aynen ben de bu şekilde düşünüyorum ama farklı fikirlere tahammül edin safsatasına girecek renktaşlarım çıkabilir diye,onlarla gönül kırgınlığı olmasın diye frenleyerek yazdım,ama senin de dediğin gibi bu farklı düşünme olayı değil,şikeci ağzı. O maddeleri sakin sakin bi okuyun bakalım en olumsuz düşünen TS taraftarı bile onları kabullenebilecek mi. Ayıp valla

Yorum

• abi ,yazıda konuşma dili gibi tonlama durumu söz konusu olmadığı için (bazen Türkçenin azizliği ile de) bazı yanlış anlaşılmalara yol açan durumlar olabilir anlarım bunu.

ya da muhalif yazı yazılır ama işin sonu Trabzonsporun menfaatlerinin gözetilmesi noktasında biter.

Bu şahsın saçmalıklarının hiç birinde böyle bir son göremiyorum. Resmen ''ince zeka'' kullanarak laf sokulmuş. Bu adiliğe müsaade edilmemeli,ahlaksızlıktır bu!
                        Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Onur Muhcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Her zaman söyledim, yine söylüyorum;

Bizler, iyi olduğumuz için kaybedenlerdeniz. Düşünün, Ne zaman ki TFF önüne Tüp asıldı işte o zaman manşetlerde yer bulduk.

Demek ki neymiş? Şiddet varsa istediğini alırsın. Ne yazık ki Ülkemizde durum bundan ibaret.

İşte o yüzden;

Meydan parkı, Gezi parkına dönmediği sürece ADALET gelmez !
                          m.yattara'nın gösterdiği yolla avrupa dan sonuca gideceğiz ben buna inanıyorum,
                          ama o süreci beklemeden sonuca gitmenin tek yolu senin bu dediğin renktaş,bunu da biliyorum. Kesinlikle iş uzadıkça benim zihnimdeki tek çözüm de bu oluyor,yakıp-yıkıp kan dökmedikçe anlamaz bu şerefsizler ve hak yerini bulmaz bunu biliyorum ama yaşımız gereği gençlere kötü örnek olmayayım diye fazla dillendiremiyorum

Bir sürü örneği var ama en yakını,
                          Diyarbakır belediyesi devlete olan 160 trilyon elektrik borcunu ödemiyor,
                          devlet gidiyor elektriği kesiyor,
                          belediye ne yapıyor,
                          hem suçlu hem güçlü oluyor tedaş ın suyunu kesiyor,
                          tedaşın binasının önünde alt yapı çalışması başlatıyor,
                          vekilleri çıkıyor yaygarayı koparıyor,
                          sonuç ne olmuştur dersiniz,
                          gözümle görmedim ama kesinlikle ülkenin baş münafıkları aramıştır,tamam borç bizim borcumuz deyip borcu kapatmışlardır,
                          faturayı da sana bana sarmışlardır.

Yani demem o ki,
                          elin elime değmesin güreşelim le çözüme ulaşamayız,
                          bişiler olması lazım,o da olacağa benzemiyor,
                          o zaman ne yapacağız,
                          Müslümanım diyen münafıkları değil,
                          Gavur dediğimiz insanların adaletini bekleyeceğiz

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu ağız şikecilerin ağzına benziyor,hatta benzemiyor onların ağzı.
                            Kimse bana yok öyle değil,doğrucu-gerçekleri gören TS li falan demesin hiç bir TS li bu kadar aciz-sünepe-teslimiyetçi olamaz.
                            Ayrıca normal hayatta da bu mantıkla olmaz,
                            TS şampiyon olamaz şikeci kansızları tutacaksın,
                            partin iktidar olamaz baştakini tutacaksın,
                            babam kıt kanaat geçiniyor komşunun babası çok zengin ben bundan sonra ona baba diyeceğim gibi bir şey senin ruh halin.
                            Bilmem ne yaparım onların gücünü de,ipini de,kupasını da.

Kaybedenler kulübüne hoş gelmişiz,
                            utanması arlanması olmayan kanı bozuklar kazandığını zannetmeye devam etsin,kim kazanmış,kim kaybetmiş görüşeceğiz.
                            Arkadaş sıkıntılı. Ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Her cümlenin sonuna gözlüklü gülümseyen ifade koyunca da kendini çok cool sanıyor. Bu kadar ağır şeyleri bir Trabzonsporlu yazamaz. Trabzonsporlu olsa da Trabzonsporlu'luğun anlamından zerre haberi olmadığı kesin.
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• FIFA topa girerse şikebahçe 4 yıldır almadığı cezayı sonunda alacaktır.

Şikebahçe düşürülmelidir.

30 yıldır şampiyon olamadık diyenlere de tekrar hatırlatayım.

22 Mayıs 2011'de 7.kez şampiyon olduk ve UEFA, CAS, Türk mahkemeleri onadı.

Tff de şikeyi onadı ama sahaya yansımadı dedi
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

Çok güzel şeyler yazmışsınız ama UEFA'nın elinden geleni yapıp 2013 öncesi için aciz kaldığı kısmına katılmıyorum. UEFA hakkı olduğu halde bu konuda çekimser kalarak şikeci cenah lehine taraf oldu.

5. maddenin f ve g bentlerinde kişilerle kurumların ayrılmasına atıfta bulunarak ' Kulüpler yetkililerinin yaptığı eylemlerden sorumludur ve bu eylemler yüzünden kulüpler de ceza alır' ve 'şike cezalarında her hangi bir zaman aşımı kavramı yoktur' demektedir.
                                Kaynak http://www.uefa.org/MultimediaFiles/...7_DOWNLOAD.pdf

FİFA ve -ben özellikle de- CAS'tan çok umutluyum. Yeter ki bu işin peşini bırakmayalım. Bu davanın en büyük düşmanı yılgınlık, bıkkınlık. Bu işi artık geride bırakalım, önümüze bakalım gibi söylemler bu davaya verilebilecek en büyük zararlardır.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X